.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 5 от общо 5

Тема: PLS.....INTEGRAL

PLS.....INTEGRAL

здравейте някой ходил ли е на обучение в чужбина?????мойете ли да ми кажете какво мислите за интеграл и д ами препоръчате някоя фирма с която мога да ходя вда уча англииски ...парите нямат зн благодаря предварително
    XOXO...

Супер фен Аватара на Sigrina
    Град
    София
    МНОГО, МНОГО, МНОГО ГОРЕЩО ти препоръчвам едно училище за английски език. Казва се Avo-Bell (старото му име е Avo-3), там са много добри, има преподаватели англичани (native speakers) и са едни от малкото, които издават езиков паспорт и сертификати от Кеймбридж, които се признават в целия свят. Това е сайта им: http://www.avo-3.com/ ако искаш повече инфо ми пиши лс Успех!

За Интеграл и аз се чудя дали да не се запиша на курс, защото от това, което четох в сайта им, останах с добро впечатление. Така че някой, който е ходил или ходи там, да казва как е

еи да зн че говяорих с мн мои приятели за интеграл и казаха чре ставало голям купон аз заминавам зм за малта скедсва6тия месец и мн се кефя ....
    XOXO...

Голям фен
    Град
    София
    За Интеграл честно казано съм чувала лоши отзиви.
    Пари на вятъра, много нерви, неточности! Внимавайте!
    Не мога да споделя личен опит, но се надявам вие да имате повече късмет с тях !
    "Гордост?Да,гордостта е нещо ужасно вкусно,особено когато коричката е разпукана и покрита с глазура" Скарлет О`Хара

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си