- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Моите лигльовци сладки
Мноо сме си якички класа и пада ебати лигнята. Сега и накрая на годината е съвсем зле,всеки ръси само простотии,ае супер са. Жалко,че догодина съм 12 клас,чак ми става мъчно.
Точно като си свикнахме на простотиите и на характерите и ще трябва да се разделяме. Винаги става така.... ама исках да кажа с тая тема-любим мой клас,радвам се,че ви има.
![]()
и с бившият ми клас бяхме така в 8 ... побарквахме учителите като за последно
![]()
![]()
![]()
За теб дойдох на този свят .... и пак заради теб си тръгвам аз ... !!!![]()
хехе ... сегашния ми клас е ужасен ... раздвам се 4е днес ни беше последния ден :P![]()
![]()
If someone waits for you,it doesn't mean that they have nothing to
do...it just means that nothing else is more important than you...)
Ами аз сега завършвам 8ми клас, обаче нашия клас цялото училище го знае-всеки говори за 9ти Б, защото сме най-големите изроди.Такива екземпляри като нас никъде няма,радвам се,че още 3 години ще бъда с тия хора и на мен ще ми е супер гадно, когато завърша, ама какво да се прави? Това е животът!![]()
![]()
![]()
И аз обичам моят мил клас.. Ама ние сме заедно 1 година, а вече толкова се познаваме... всеки час е купон.. Хилеж, усмивки, е*авки... Супер веселото ни беше тая година... Жалко, че другата няма да сме заедно.. ;( Много ги обичам! Поне с тия хора си оставаме в едно училище, защото н знам какво щях да правя, ако не ги виждам често...
Всъщност... Забрави какво ти казах и се усмихни! =)