- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Търсещ и страдащ
ami takaaa...imam edno zapitvane na 19 sam i dosega ne sam imal priqtelka po princip sam sramejliv i mnogo nespodelqm 4uvstvata si
samo vednaj sam bil istinski vluben v 7mi klas (nespodelena) i ottogava
ni6to
ta vaprosat mi е imam li nqkakuv 6ans da namerq lubovta, 6toto osaznah,4e bez neq vsiko,ama vsi4ko e bezsmisleno
![]()
![]()
[/code][/url][/b]
Всеки има своя шанс...![]()
Който търси - намира !Не се предавай лесно...
ne6to kli6irano? > nqma nevazmojni ne6ta . 2 > za vseki patnik si ima vlak![]()
направо ми взе думите от устата бива ли такива работиПървоначално написано от remember_me
иначе по темата:мисля че трябва да се опуснат трудно ще намериш някоя принцеса и започни да излизаш с момичета по приятелски че ако си в компания 10-15 момчета найстина е трудно да си хванеш мацка
PePeLePew Пуснато на: Чет Юни 12, 2008 1:45 pm Заглавие:
--------------------------------------------------------------------------------
remember_me написа:
ne6to kli6irano? > nqma nevazmojni ne6ta . 2 > za vseki patnik si ima vlak
направо ми взе думите от устата бива ли такива работи
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ест 4е ще си намериш моми4е която мн да оби4аш и тя също.може би просто не си попаднал на подходящата до сега.но...със срамежливостта трябва сам да се оправиш![]()
Пич и аз бях такаОще съм си срамежлив,но по малко.Какво да ти кажа...След като любовта ти е била несподелена и от тогава си почнал да се затваряш към момичетата несъзнателно.Ще се оправиш,като един път просто се "забиеш" с някое момиче.Ама знам от опит,че и това ще ти е трудно,но опитай с алкохол.Аз миналата седмица бях на рожден ден и просто пийнах малко и всичко се оправи имаша си и момиче за мен и просто се отпуснах.Тогава за първи път се целувах и за разлика от всичките други пъти въобще не ми пукаше.Сега само се надявам да стане с това момиче нещо,че нещо ме режеше,ама май днеска успях да я навия да отидем някъде-днес ще се разберем кога и къде
![]()
![]()
Наистина,колкото и тъпо да звучи-пробвай с алкохол,когато отидеш на някое парти,рожден ден дискотека.Някой може да каже,че това не е начина,а "просто бъди себе си",ама те не знаят,че никак не е лесно като си притеснителен.И само не го планувай-така се стегаш още повече.Набележи си някое сладко свободно момиче и действай.Иначе още съм притеснителен,ама се надявам да ми мине все някога.
Айде успех![]()
Тва че живота е безмислен без любов....Хах честно казано съм склонен да се съглася с мнението ти...
И аз като теб ...след акто скъсахме с пряителката ми има няма 5-6 месеца бях някъв без воля без особено желанеи за живот...Просто без любовта живота не е същия..
тааа така успех...
Любовта ни дебне зад ъгъла,но не се знае кога ще иска да ни изплаши....
Да бре, дай да ходи пиян кат кирка по цял ден, че да му пускат...Първоначално написано от A_B_C
ПРОзТ!Не казах да ходи на кирка,а да се подкрепи малко-мисли малко преди да пишеш!
Пишеш доста неграмотно...Та ако само се подкрепи, за кво му е тогава да пие, губи се смисъла. По-добре в такъв случай въобще да не кусва.Първоначално написано от A_B_C
Регни се в някой сайт за запознанства, има и свестни хора там, само избягвай да си пишеш с типичните разголени 'путки' и ще си намериш гадже! Ще видиш![]()
Aveee eiii ! Selski pr1chki ! Gadna vi e trevataNe davam i edna stotinka za taQ pumiq, na tiQ na tiQ na tiQ.. Taka che i da q pluQ i da q Bogotvorq - Istinata e EDNA - vseki VTORI pushi Q !
Завидно кухо мнениеПървоначално написано от punkrock
![]()
1во без любовта всичко е безсмислено? Ти луд ли си? Искаш да кажеш че живея безсмислен живот ли? Я се стегни малко...пък и по вероятно онуй там дето му викате любов да намери теб...не го търси то само ще дойде и НЕ Е БЕЗЗСМИСЛЕНО...
Първоначално написано от Bcu4ko_ko3
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ти си куха.Аз съм пишел неграмотно![]()
![]()
![]()
Според тебе трябва или да си трезвен,или да си под масата-така ли?
П.П.Словореда ти е УнИкАлЕн![]()
Пише се - Вкусва!Първоначално написано от Bcu4ko_ko3
![]()
По темата - ще откриеш любовта когато му дойде времето, но това няма да стане, ако се затваряш и не допускаш до себе си съществата от другия пол![]()
Мани товаИ аз не си слагам апострофите често,па и някои запетайки ги заебавам,ама словореда
![]()
![]()
Абе я 1-во си виж заглавието на темата.. къде ги търсиш тези момичета-под крушата? И как разбра, че много не споделяш чувствата си, като ти си имал само веднъж чувства /в 7-ми клас/? И като си осъзнал, че без любовта всичко е безмислено- ловиш си шапката и тръгвай да я търсиш, пък дано я намеришПървоначално написано от ipk89
![]()
Не за друго, ама нали уж се има за грамотен/тнаПървоначално написано от A_B_C
![]()
братле до 30 години ще я караш на ч@кий и накрая ще те хване някоя дебелана и ще се ожените.За това се стягаи и си намираи приятелка.
Е прав си,ама все пак е по-важно да пишеш вярно,когато се налага,а това как пишеш по форумите не е толквоа важно.Нека си пише както си иска по форумите,ама да не ми вика,че пиша неграмотно,защото на 90% съм сигурен,че пиша по-грамотно от нея/него.Първоначално написано от deep
защо пък да нямаш.това че си на 19 и не си много опитен не значи нищо лошо-напротив.предполагам че учиш в някое хубаво училище и си сериозен човек.дано намериш и някое свестно момиче![]()
~ Рицар или Дявол ~
Обичам те и пак ще те обичам
дори да ме презираш ти.
Сърцето си на теб обричам
пъди ме, но не ме мрази
Във моите мечти си рицар
с лъскави доспехи,а може би
и крал дори,но не си ли просто
дявол с ангелски очи?!?
Споко,ще я намериш.Просто започни да излизаш повече...Първоначално написано от ipk89
Бах маа му, аз пък да не се обадяПървоначално написано от A_B_C
. Сигурен съм, че пиша 200 пъти по-грамотно от теб. Готов съм на състезание дори, някви тестове, ако си навитак
![]()
Рано или късно всички откриваме любовта.Със теб ще се случи същото.УСПЕХ!![]()
И ще разбереш какво е да не виждаш щастието, когато Раят потъне в мрак ... W.A.S.P. - Heaven's Hung In Black![]()
The love is behind the gossip! ;]![]()