.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 36 от общо 36
    moje bi tova ti e problema 4e si sramejliv,momi4etata ne haresvat mn takiva mom4eta.trqbva malko da se pootpusne6 i da si estesven i vsi4ko 6e bade ok.kasmet...

Супер фен
    Град
    България

Re: Търсещ и страдащ

Цитирай Първоначално написано от ipk89
    ami takaaa...imam edno zapitvane na 19 sam i dosega ne sam imal priqtelka po princip sam sramejliv i mnogo nespodelqm 4uvstvata si
    samo vednaj sam bil istinski vluben v 7mi klas (nespodelena) i ottogava
    ni6to
    ta vaprosat mi е imam li nqkakuv 6ans da namerq lubovta, 6toto osaznah,4e bez neq vsiko,ama vsi4ko e bezsmisleno

[/code][/url][/b]
    Мисля ,че в момента си намираш оправдание!
    Нямаш ли желание си намираш оправдание ,имаш ли опитваш!
    Цитирай Първоначално написано от ScionOfStorm
    Танц

Звънците ми глупашки
    Нека бъдат нашия звучен съпровод.
    Усмивки веселяшки...
    Тъга са те, ала от особен род.

Givota ti trqbva da si go napravish smislen. I ne misli, che lubovta kum opredeleno momiche shte go napravi takuv, obichai sebe si i se radvai na givota, zashtoto taka ako tursish neshto opredeleno, naistina shte zagubi smisula si. Q po - vedro, ima tolkova po - hubavi neshta, slunceto gree, ptichkite peqt, kakuv ti e problema?
    "Вероятността нещо да се случи е обратно пропорционална на неговата желателност." (Закон на Гумперсън)

"Подходящият случай се явява в най-неподходящия момент." - (праволо на Дюшарм)

Цитирай Първоначално написано от *.~*` *~* anaRial *.~*.`*
    Givota ti trqbva da si go napravish smislen. I ne misli, che lubovta kum opredeleno momiche shte go napravi takuv, obichai sebe si i se radvai na givota, zashtoto taka ako tursish neshto opredeleno, naistina shte zagubi smisula si. Q po - vedro, ima tolkova po - hubavi neshta, slunceto gree, ptichkite peqt, kakuv ti e problema?
    И тва от каква позиция го казваш? Нали знаеш, на чужд гръб и 100 тояги бой са малко

Цитирай Първоначално написано от Bcu4ko_ko3
    Бах маа му, аз пък да не се обадя . Сигурен съм, че пиша 200 пъти по-грамотно от теб. Готов съм на състезание дори, някви тестове, ако си навитак
    Да бе...Все едно си немам друга работа,че да си правя тестове с тебе

Цитирай Първоначално написано от A_B_C
    Цитирай Първоначално написано от Bcu4ko_ko3
    Бах маа му, аз пък да не се обадя . Сигурен съм, че пиша 200 пъти по-грамотно от теб. Готов съм на състезание дори, някви тестове, ако си навитак
    Да бе...Все едно си немам друга работа,че да си правя тестове с тебе
    Пъзльо

Град
    София
    Ами...то и аз до 19 си нямах приятел, само отделни забежки. Какво ли не съм си мислила,къде ли не съм търсила проблема. Но, като се освободиш от тези мисли всичко се оправя. Не се притеснявай изобщо.
    Smile!?

Супер фен
    Град
    Панацея

ami takaaa...imam edno zapitvane na 19 sam i dosega ne sam imal priqtelka po princip sam sramejliv i mnogo nespodelqm 4uvstvata si
    ni6to
    ta vaprosat mi е imam li nqkakuv 6ans da namerq lubovta, 6toto osaznah,4e bez neq vsiko,ama vsi4ko e bezsmisleno

[/code][/url][/b]
    ак0 направиш нещо по въпр0са, ще имаш приятелка, ак0 само чакаш да ти падне 0т някъде, няма да стане!
    Цитирай Първоначално написано от Say It Right
    Pravih sex i iskam pak napulno sum seriozna !!!
    emi 4oveka mi spi i mi e jal da go sabudq..a sum gola i se pipam
    vie ste nedorazviti !!!!

Град
    Балчик
    Не си нито първият нито последният човек с този проблем. Така че горе главата к'во ти пука.Аз съм в същото положение като теб, но и така съм си добре.Все ми е едно Смисълът не се намира само в любовта. Можеш да го намериш и в малките неща, всички тези които правят живота ни разнообразен
    I'm ordinary girl,but I'm the only one who can give you love...!

ni6to

[/code][/url][/b]
    Ей не трябва да си срамежлив,със това абсолютно нищо няма да постигнеш ..;казвам го от собствен опит!Тази приятелка я забрави..тя е минало вече..имаш шанс да намериш любовта,но за целта също се иска желание да забравиш старата любов..
    Желязна Девица

ni6to

[/code][/url][/b]
    Брат и аз съм като теб 1вата ми любов беше в 7ми клас (несподелено) , до скоро бях доста притеснителен...А сега мисля че отново съм влюбен и може да се окаже и споделено...
    Не се отказваи.... а това че без лзбовта живота няма смисал и аз го осъзнах и полагам усилия да се променя ... опитаи и ти ...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си