- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Търсещ и страдащ
moje bi tova ti e problema 4e si sramejliv,momi4etata ne haresvat mn takiva mom4eta.trqbva malko da se pootpusne6 i da si estesven i vsi4ko 6e bade ok.kasmet...
Мисля ,че в момента си намираш оправдание!Първоначално написано от ipk89
Нямаш ли желание си намираш оправдание ,имаш ли опитваш!
Първоначално написано от ScionOfStorm
Givota ti trqbva da si go napravish smislen. I ne misli, che lubovta kum opredeleno momiche shte go napravi takuv, obichai sebe si i se radvai na givota, zashtoto taka ako tursish neshto opredeleno, naistina shte zagubi smisula si. Q po - vedro, ima tolkova po - hubavi neshta, slunceto gree, ptichkite peqt, kakuv ti e problema?![]()
"Вероятността нещо да се случи е обратно пропорционална на неговата желателност." (Закон на Гумперсън)
"Подходящият случай се явява в най-неподходящия момент." - (праволо на Дюшарм)
И тва от каква позиция го казваш? Нали знаеш, на чужд гръб и 100 тояги бой са малкоПървоначално написано от *.~*` *~* anaRial *.~*.`*
![]()
Да бе...Все едно си немам друга работа,че да си правя тестове с тебеПървоначално написано от Bcu4ko_ko3
![]()
ПъзльоПървоначално написано от A_B_C
![]()
Ами...то и аз до 19 си нямах приятел, само отделни забежки. Какво ли не съм си мислила,къде ли не съм търсила проблема. Но, като се освободиш от тези мисли всичко се оправя. Не се притеснявай изобщо.
Smile!?
ак0 направиш нещо по въпр0са, ще имаш приятелка, ак0 само чакаш да ти падне 0т някъде, няма да стане!Първоначално написано от ipk89
Първоначално написано от Say It Right
Не си нито първият нито последният човек с този проблем. Така че горе главата к'во ти пука.Аз съм в същото положение като теб, но и така съм си добре.Все ми е едноСмисълът не се намира само в любовта. Можеш да го намериш и в малките неща, всички тези които правят живота ни разнообразен
![]()
I'm ordinary girl,but I'm the only one who can give you love...!
Ей не трябва да си срамежлив,със това абсолютно нищо няма да постигнешПървоначално написано от ipk89
..;казвам го от собствен опит!Тази приятелка я забрави..тя е минало вече..имаш шанс да намериш любовта,но за целта също се иска желание да забравиш старата любов..
![]()
Желязна Девица
Брат и аз съм като теб 1вата ми любов беше в 7ми клас (несподелено) , до скоро бях доста притеснителен...А сега мисля че отново съм влюбен и може да се окаже и споделено...Първоначално написано от ipk89
Не се отказваи.... а това че без лзбовта живота няма смисал и аз го осъзнах и полагам усилия да се променя ... опитаи и ти ...