Пич и аз бях така

Още съм си срамежлив,но по малко.Какво да ти кажа...След като любовта ти е била несподелена и от тогава си почнал да се затваряш към момичетата несъзнателно.Ще се оправиш,като един път просто се "забиеш" с някое момиче.Ама знам от опит,че и това ще ти е трудно,но опитай с алкохол.Аз миналата седмица бях на рожден ден и просто пийнах малко и всичко се оправи имаша си и момиче за мен и просто се отпуснах.Тогава за първи път се целувах и за разлика от всичките други пъти въобще не ми пукаше.Сега само се надявам да стане с това момиче нещо,че нещо ме режеше,ама май днеска успях да я навия да отидем някъде-днес ще се разберем кога и къде

Наистина,колкото и тъпо да звучи-пробвай с алкохол,когато отидеш на някое парти,рожден ден дискотека.Някой може да каже,че това не е начина,а "просто бъди себе си",ама те не знаят,че никак не е лесно като си притеснителен.И само не го планувай-така се стегаш още повече.Набележи си някое сладко свободно момиче и действай.Иначе още съм притеснителен,ама се надявам да ми мине все някога.
Айде успех