- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- За бръсненето
Искам да попитам още нещо. Какви са тия нови моди да си бръснат мишниците и половите органи хората?! Ако Господ ни е създал с тях, ние защо трябва да си ги махаме?!...Да не говорим и за епилации и лазери, дето е вече прекалено и дори символ на малоумие при даването на пари за подобни глупости![]()
мм съгласен съм за момчетатаПървоначално написано от Bcu4ko_ko3
но силно окосмено момиче .......
нз сиг шот съм момче
но пари за глупости не даам![]()
По 5o стотинки много сте в буркана.
Oтговор съм на въпроса 'кой ни преподава?'.
Караме се,а сме от една държава!!!
Да ви кажа ли слънцето от 'де изгрява?
Само с мерене на пишки майче HE става.
Ади през глава...на който му се плава.
Сякаш по-естетическо красиво е да видиш гладичко , отколкото да гледаш всякаква флора и фауна...
"Хората правят живота толкова интересен. Представяш ли си, че във Вселена с толкова чудеса те успели да измислят скуката? Удивително!"
Първо-хигиенична гледна точка
Второ-чувстваш се много по добре
Трето-Грозно е да видиш момиче (жена) с косми под мишниците или по краката ...![]()
Да сме скромни ? Ооо,не мерси
Абе няма ли да се научите кога се пише '' и '' и кога се пише '' й ''?!!
това за момичетата ил иза момчетата се отнася?
Ако е за момичетата - не мислиш ли че е нехигиенично и отвръщаващо жена в 21 век да изглежда като горила от праисторията?!![]()
Ако е за момчетата - верно някой прекаляват,но не виждам нищо лошо едно момче да си брусне подмишниците и краката.Верно има и такива дет насякъде изглеждат кат бебешки дупета,но тва за мен е прекалено![]()
![]()
Определено бръсна си лицето
и ония там доло
Мишниците си ги подстригвам- за което ми
се смеят![]()
Пък да оставин на страна, че от класа ми има
момЧета които си бръснат краката ..
направо като ги видя и ми се доповръща![]()
Определено няма да се чувствам на мястото си ако
си махна космите на краката![]()
Нз спр ми е противно мъж да се обезкосмява
и да си навива миглите или да си слага
грим напрао ми се додраифва от такива![]()
Майни майни![]()
аз съм момче и си махам космите на краката и подмишниците .... та няма да хода кат горила![]()
За теб дойдох на този свят .... и пак заради теб си тръгвам аз ... !!!![]()
ахахахахаххахааххаха...щот иначе мязаш на първобитен хомосапиенс бе хахахахахаПървоначално написано от Bcu4ko_ko3
![]()
![]()
![]()
+1Първоначално написано от Gabriela_
I’d give my all to have
Just one more night with you
I’d risk my life to feel
Your body next to mine
Cause I can’t go on
Living in the memory of our song
аее не съм съгласна с това че било по-хигиенично.Първоначално написано от Gabriela_
има момичета и жени които дори и да се бръснат от долу вонят на пор и не спазват минимална лична хигиена, докато също така има и такива които не си обескосмяват половите органи и нямат никакви проблеми с хигиената.
Вие да не си мислите че когато жените не са се обескосмявали преди години всичките са били с лоша хигиена....
замислете се малко.Всичко си е до това кой какво предпочита
:P
To strive, to seek, to find, and not to yield...
Интересно ми е кой ще се кефи на пустинята повече от на тропицитеПървоначално написано от MoOnLiGhT_ShAdOw
![]()
Единствената хигиенична гледна точка е при подмишниците, космите задържат миризмата от пот, и евентуално при половите органи, които при топло време също имат склонност към изпотяване. Ръце и крака са просто естетика.
И разбира се, че трябва да се махат космите, една жена ако си вдигне ръцете и там видиш таралежи как ще реагираш?
Но пък мъж без косми поне на ръцете и краката не е мъж.
"... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
~
When I see you, you make me lose all control
Like a fire, burning deep in my soul!
Първоначално написано от Gabriela_
Ключова дума - едно време. То и тогава мъжете не са знаели значението на думата бръснарско ножче.
"... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
~
Първоначално написано от great_mari
Ами като оскубан петел ли?!Първоначално написано от veile
![]()
Момче си, нали?
~
Първоначално написано от Bcu4ko_ko3
модата не е нова още в египет е измислена епилацията и то не къде да е а на интимните части и всякакви такива глупости! Гладката кожа е символ на чистоплътност и невинност, а и е супер гадно да видиш космато момиче! за момче става.. ама момиче вече е гадно... Момчетата се бръснат само по лицето и подмишниците другаде няма смисъл..
Но са си се чукали без особени проблеми с отвращение и драйфанеПървоначално написано от Wrathchild
![]()
Първоначално написано от Bcu4ko_ko3
Недей да ми казваш че потдържането на хигиената нqкога е била такава както днес(наий-вече нqмало е такива продукти както днес за потдържане на лична хигиена)и не казвам че не е имало хигиена а че при обезкосмqване е по-добра!
По какъв критерий ли?По всqкакъв..не си ли намирала разликата между дни когато не си се обезкосмила и между такива в които си.. (или не го правиш ? )
Как съм познала че е грозно.. ? Сигурна съм че всеки ще предпочете обръснати подмишници пред космqсали .. изглежда първо-по хигиенично второ-по красиво е.!
Да сме скромни ? Ооо,не мерси
Абе няма ли да се научите кога се пише '' и '' и кога се пише '' й ''?!!
Ми шумерите като не са епилирали, да не се били по-изостанали от египтяните? Освен тва, от де накъде го измили, че гладката кожа е чистоплътност и невинност. Епилираните курви невинни ли са?!Първоначално написано от jotitu
Ти не ми отговори дали си момче или момиче... а гледката на момиче с косми под мишниците е ужасно грозна.
~
аз казах че е символ, а не че се отнася за всеки! А и шумерите са живели в различна епоха! И ти имаш апендикс който не служи за нищо нали? И ние имаме косми, които не служат за нищо! НЯкога те са били гъсти, но сега в хода на еволюцията са се разредили аз имам познати, клоито дори нямат косми по краката само малко около колената! Защо ли? Ами защото не са ни нужни просто не сме стигнали до този етап от еволюцията, в който да се оттървем от тях напълно! Ясно е че мъжете имат по обилно окосмяване, но това е заради хормони! Окосмяване на интимните части - винаги е имало и ще има това е от хигиенична гледна точка от страна на организма (както имаш мигли по очите които ги предпазват от прашинки). Но наистина в нашето съвремие тези интимни косми по скоро пречат, защото са създадени ежедневни превръзки, интимни гелове и всякакви подобрения, които да помагат за по-добрата хигиена!Първоначално написано от Bcu4ko_ko3
В миналото космите са били нужни от гледна точка - нуждата за топлота и предпазването от дребни насекоми ужулвания и т.н. (просто са предпазвали) Сега те не са нужни
Първоначално написано от Gabriela_