.
Отговор в тема
Страница 2 от 4 ПървиПърви 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 85
    Цитирай Първоначално написано от Wrathchild
    Ти не ми отговори дали си момче или момиче... а гледката на момиче с косми под мишниците е ужасно грозна.
    Ахахаха ти мен ли питаше Момче съм А това, че е грозна, си е твое мнение

Струва ми се че някои хора тука са идиоти

Мишници трудно ще се махнат впрочем...
    И искаш да кажеш, че на теб ти харесват повече космати момичета от колкото някоя епилирана? Впрочем това, че момиче се обезкосмява не я прави курва. В днешно време е така - критерий за поддържана жена.
    "... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
    ~
    When I see you, you make me lose all control
    Like a fire, burning deep in my soul!

Супер фен Аватара на stefity
    Град
    Варна...
    Цитирай Първоначално написано от great_mari
    хахаха
    To strive, to seek, to find, and not to yield...

И искаш да кажеш, че на теб ти харесват повече космати момичета от колкото някоя епилирана? Впрочем това, че момиче се обезкосмява не я прави курва. В днешно време е така - критерий за поддържана жена.
    като гледам от постовете му - май наистина предпочита някоя горила за жена :P

Град
    pz city
    аз мога да кажа че се поддържам и нямам нито 1 косъм по тялото чувствам се по-добре а и момичетата се кефят много особенно на плажа,а лятото идва вече

като гледам от постовете му - май наистина предпочита някоя горила за жена :P
    извод към автора - вземи си куче и си правете бебета

Re: За бръсненето

Цитирай Първоначално написано от jotitu
    Цитирай Първоначално написано от Bcu4ko_ko3
    Искам да попитам още нещо. Какви са тия нови моди да си бръснат мишниците и половите органи хората?! Ако Господ ни е създал с тях, ние защо трябва да си ги махаме?!...Да не говорим и за епилации и лазери, дето е вече прекалено и дори символ на малоумие при даването на пари за подобни глупости

модата не е нова още в египет е измислена епилацията и то не къде да е а на интимните части и всякакви такива глупости! Гладката кожа е символ на чистоплътност и невинност, а и е супер гадно да видиш космато момиче! за момче става.. ама момиче вече е гадно... Момчетата се бръснат само по лицето и подмишниците другаде няма смисъл..
    Ми шумерите като не са епилирали, да не се били по-изостанали от египтяните? Освен тва, от де накъде го измили, че гладката кожа е чистоплътност и невинност. Епилираните курви невинни ли са?!
    аз казах че е символ, а не че се отнася за всеки! А и шумерите са живели в различна епоха! И ти имаш апендикс който не служи за нищо нали? И ние имаме косми, които не служат за нищо! НЯкога те са били гъсти, но сега в хода на еволюцията са се разредили аз имам познати, клоито дори нямат косми по краката само малко около колената! Защо ли? Ами защото не са ни нужни просто не сме стигнали до този етап от еволюцията, в който да се оттървем от тях напълно! Ясно е че мъжете имат по обилно окосмяване, но това е заради хормони! Окосмяване на интимните части - винаги е имало и ще има това е от хигиенична гледна точка от страна на организма (както имаш мигли по очите които ги предпазват от прашинки). Но наистина в нашето съвремие тези интимни косми по скоро пречат, защото са създадени ежедневни превръзки, интимни гелове и всякакви подобрения, които да помагат за по-добрата хигиена!
    В миналото космите са били нужни от гледна точка - нуждата за топлота и предпазването от дребни насекоми ужулвания и т.н. (просто са предпазвали) Сега те не са нужни
    И как тогава ще е символ, като го десимволират толкова неневинни днес?! Освен това аз не знам нещо на този свят, дето да няма значение...Щом апендиксът си е там, значи тва му е работата-да седи и да чака сгоден момент да еволюира като зерг...Аз все още съм на мнение, че шумерите са по-напреднали от египтяните не само защото не се епилират, ами и са рисували ракети и компютри по стените...И от де накъде геловете и превръзките имат пръст в еволюцията, че не разбрах. Разбирам да премахнат космите с генно инженерство, тогава вече по-друга ще е дилемата, но така се спира естественият ход на еволюцията да се самоепилира. А и като ми е студено винаги ми настръхват космите по ръцете, значи все пак има файда от тях...

Нали, и аз така мисля.

Цитирай Първоначално написано от Gabriela_
    Първо-хигиенична гледна точка
    Едно време нямало ли е хигиена, като не са се бръснали?
    Второ-чувстваш се много по добре
    По какъв критерий?
    Трето-Грозно е да видиш момиче (жена) с косми под мишниците или по краката ...
    И как позна, че е грозно?

Недей да ми казваш че потдържането на хигиената нqкога е била такава както днес(наий-вече нqмало е такива продукти както днес за потдържане на лична хигиена)и не казвам че не е имало хигиена а че при обезкосмqване е по-добра!
    Че без обезкосмяване лоша ли е? Това е все едно да кажеш защо белият хляб е по-хубав от типовия(въпреки, че втория е по-полезен).
    По какъв критерий ли?По всqкакъв..не си ли намирала разликата между дни когато не си се обезкосмила и между такива в които си.. (или не го правиш ? )
    Ами...не, пак съм си човек и си ходя на два крака и имам 2 уши и очи...И дали съм се обезкосмил, си е лично моя работа :P
    Как съм познала че е грозно.. ? Сигурна съм че всеки ще предпочете обръснати подмишници пред космqсали .. изглежда първо-по хигиенично второ-по красиво е.!
    Питай половината български народ да видиш дали си маха мишниците...Което въобще не доказва, че е по-хигиенично и красиво...А и от тва не може да се умре...

Както каза Wrathchild ,при подмишниците,космите задържат миризмата на пот и евентуално при половите органи,не мислиш ли че това до нqкаква степен играе ролq в хигиената?
    Всички сме хора и ходим на два крака и имаме по две очи,всеки има различни вижданиq за нещата ... това че се обезкосмqваме животни ли ни прави според теб? или ... ?
    И Трето ... не съм казлаа нищо за това дали си махат космите или не.. говорq ти за това което повече харесват хората а със сигурност то не е горилска подмишница.И мишници дали се махат? Другото което е .. говориш несвързани неща..нqкой да е казвал че се мре от това?
    Да сме скромни ? Ооо,не мерси

Абе няма ли да се научите кога се пише '' и '' и кога се пише '' й ''?!!

Re: За бръсненето

Искам да попитам още нещо. Какви са тия нови моди да си бръснат мишниците и половите органи хората?! Ако Господ ни е създал с тях, ние защо трябва да си ги махаме?!...Да не говорим и за епилации и лазери, дето е вече прекалено и дори символ на малоумие при даването на пари за подобни глупости
    Това е въпрос на хигиена.

Това какво се харесва на мен-не съм длъжен да споделям :P Някъде да съм казал, че обезкосмената жена задължително е курва?! А и кой го е измислил този критерий-някой от типа на Джордж Буш-старши или Фидел Кастро, но със сигурност е бил нещо световен шеф...От де знае, че общественото мнение е подобно на неговото, но използва поста си, за да го наложи...

Нали, и аз така мисля.
    не че искам те обиждам ама имах предвид теб

Голям фен
    mi to ako trqbva da sme kak gospod ni e naprvil .. ne trqbva nito po liceto da se brasnem nito kosata da si potstrigvame.. to nqma da ni se vijda glavata ako trqbva da sme kakto gospod ni e sazdal i da e promenqme ni6to

ina4e az se brasna samo po k*** i po liceto
    machoka
    Администратор

провери си в собствения гащник.

Нали, и аз така мисля.

Абе ако беше чел малко повече по биология щеше да знаеш, че апендикса е напълно излишен Преди, когато сме дъвкали твърдо несварено месо апендикса е имал функция, но сега не! Както на някои хора не им израстват кътници, защото няма смисъл! Както казах преди сме дъвкали сурово месо, а сега не! По същия начин - в миналото е било стодено и т.н. и космите са служели за предпазване от студа! По тази причина сега настръхваш! Но тогава са били гъсти и когато настръхнеш са ставали плътни като дебела дреха! Сега в хода на еволюцията са уредели защото няма смисъл от тях!
    В момента се премахват със цел - по красиво тяло! Наистина българите и избщо средиземноморските народи са със силно окосмяване, но в по-западните страни хората са почти без косми! (и без гърди де ) Това е еволюцията.
    И мисли преди да пишеш глупости! Това е символ независимо дали се десимволизира! Все едно като виетнамците ядат кучета и ти да кажеш, че кучето вече не е Най-добрия приятел на човека? То също е символ!

Ам, автора ще го запитам едно нещо...
    Ти мозък имаш ли? Виждал си жена с тъмни косми по ръцете, която не си ги маха (нарочно не давам пример с някоя, на която са й руси) със сигурност. Е, виждал си какво е количеството, горе-долу такова е и при краката. Е хайде сега да ми кажеш, след като преди ролята им е била да затоплят и са били много повече (съвсем логично), а сега са такова количество, че 'с тях като без тях', как от тези косми има файда, след като не изпълняват затоплящата си функция?
    И обезкосмяването е точно естествено в хода на еволюцията - стигнали сме до ниво, в което можем сами да си осигуряваме топлината - чрез дрехи, което прави окосмяването излишно и за това се премахва.
    "... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
    ~

Първо-хигиенична гледна точка
    Едно време нямало ли е хигиена, като не са се бръснали?
    Второ-чувстваш се много по добре
    По какъв критерий?
    Трето-Грозно е да видиш момиче (жена) с косми под мишниците или по краката ...
    И как позна, че е грозно?

Недей да ми казваш че потдържането на хигиената нqкога е била такава както днес(наий-вече нqмало е такива продукти както днес за потдържане на лична хигиена)и не казвам че не е имало хигиена а че при обезкосмqване е по-добра!
    Че без обезкосмяване лоша ли е? Това е все едно да кажеш защо белият хляб е по-хубав от типовия(въпреки, че втория е по-полезен).
    По какъв критерий ли?По всqкакъв..не си ли намирала разликата между дни когато не си се обезкосмила и между такива в които си.. (или не го правиш ? )
    Ами...не, пак съм си човек и си ходя на два крака и имам 2 уши и очи...И дали съм се обезкосмил, си е лично моя работа :P
    Как съм познала че е грозно.. ? Сигурна съм че всеки ще предпочете обръснати подмишници пред космqсали .. изглежда първо-по хигиенично второ-по красиво е.!
    Питай половината български народ да видиш дали си маха мишниците...Което въобще не доказва, че е по-хигиенично и красиво...А и от тва не може да се умре...

Както каза Wrathchild ,при подмишниците,космите задържат миризмата на пот и евентуално при половите органи,не мислиш ли че това до нqкаква степен играе ролq в хигиената?
    Хигиената зависи от това колко често и колко старателно се миеш, а тва, че някои ги мързи да се къпят и вместо това са си създали представа, че да се епилират е по-далавераджийско, си е техен проблем...
    Всички сме хора и ходим на два крака и имаме по две очи,всеки има различни вижданиq за нещата ... това че се обезкосмqваме животни ли ни прави според теб? или ... ?
    А не мислиш ли, че ние-хората, след като сме произлезли от маймуните, не сме животни?!
    И Трето ... не съм казлаа нищо за това дали си махат космите или не.. говорq ти за това което повече харесват хората а със сигурност то не е горилска подмишница.
    Тва трябва ли да означава, че се опитваме да подражаваме на хората, вместо да бъдем индивидуалистични и да отсеем, че епилирането не е правилната тактика?
    И мишници дали се махат? Другото което е .. говориш несвързани неща..нqкой да е казвал че се мре от това?
    Всичко, от което не се умира, ни прави по-силни

Нали, и аз така мисля.
    В такъв случай май ще трябва да прибегна го оплакване на мод, макар че не знам де е бутона за тва...затова ще си го върна, като кажа, че ти си идиот на втора степен плюс две и една трета...

Ами аз не се мислq за животно,А ТИ ?
    Според теб епилирането не е правила тактика,според мен и още много хора е!Просто ти давам пример за това което предпочита обществото днес.
    Всичко, от което не се умира, ни прави по-силни - Води си изводи

Абе я аз да те питам...
    Ти на колко си години и брадата махаш ли си?
    ~

Абе ако беше чел малко повече по биология щеше да знаеш, че апендикса е напълно излишен Преди, когато сме дъвкали твърдо несварено месо апендикса е имал функция, но сега не! Както на някои хора не им израстват кътници, защото няма смисъл! Както казах преди сме дъвкали сурово месо, а сега не! По същия начин - в миналото е било стодено и т.н. и космите са служели за предпазване от студа! По тази причина сега настръхваш! Но тогава са били гъсти и когато настръхнеш са ставали плътни като дебела дреха! Сега в хода на еволюцията са уредели защото няма смисъл от тях!
    В момента се премахват със цел - по красиво тяло! Наистина българите и избщо средиземноморските народи са със силно окосмяване, но в по-западните страни хората са почти без косми! (и без гърди де ) Това е еволюцията.
    И мисли преди да пишеш глупости! Това е символ независимо дали се десимволизира! Все едно като виетнамците ядат кучета и ти да кажеш, че кучето вече не е Най-добрия приятел на човека? То също е символ!
    Апендиксът е орган, който може да нарастне, в случай че еволюцията го изисква, и тогава тези с отрязани апендикси ще загинат. Ако изпука втори ледников период, епилиращите се ще запеят друга песен. Аз винаги мисля и никога не пиша глупости . За виетнамците кучето мислиш ли, че е най-добрият приятел на човека? За тях то е най-добрата храна на човека

Нали, и аз така мисля.
    В такъв случай май ще трябва да прибегна го оплакване на мод, макар че не знам де е бутона за тва...затова ще си го върна, като кажа, че ти си идиот на втора степен плюс две и една трета...

И кфо щеше да кажеш на модератора?Един от форума ми вика че съм идиот,накажете го с ръце вдигнати нагоре! ???

Ам, автора ще го запитам едно нещо...
    Ти мозък имаш ли? Виждал си жена с тъмни косми по ръцете, която не си ги маха (нарочно не давам пример с някоя, на която са й руси) със сигурност. Е, виждал си какво е количеството, горе-долу такова е и при краката. Е хайде сега да ми кажеш, след като преди ролята им е била да затоплят и са били много повече (съвсем логично), а сега са такова количество, че 'с тях като без тях', как от тези косми има файда, след като не изпълняват затоплящата си функция?
    И обезкосмяването е точно естествено в хода на еволюцията - стигнали сме до ниво, в което можем сами да си осигуряваме топлината - чрез дрехи, което прави окосмяването излишно и за това се премахва.
    Ако нямах мозък, нямаше да мога да пиша...Еволюцията е естествен процес и става дума за гени, а не за механични действия. Едно е да вдигаш 3 години от лежанка и да имаш мускули, а друго е бебетата да се раждат културисти. Като вземат да се раждат хора, които нямат грам косъм, тогава ще се позамисля за епилация.

Абе я аз да те питам...
    Ти на колко си години и брадата махаш ли си?
    Ако се интересуваш толкова-има лични

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си