- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- За бръсненето
Ахахаха ти мен ли питашеПървоначално написано от Wrathchild
Момче съм
А това, че е грозна, си е твое мнение
![]()
Мишници трудно ще се махнат впрочем...
И искаш да кажеш, че на теб ти харесват повече космати момичета от колкото някоя епилирана? Впрочем това, че момиче се обезкосмява не я прави курва. В днешно време е така - критерий за поддържана жена.
"... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
~
When I see you, you make me lose all control
Like a fire, burning deep in my soul!
хахахаПървоначално написано от great_mari
![]()
![]()
![]()
![]()
To strive, to seek, to find, and not to yield...
като гледам от постовете му - май наистина предпочита някоя горила за женаПървоначално написано от Wrathchild
:P
аз мога да кажа че се поддържам и нямам нито 1 косъм по тялото чувствам се по-добре а и момичетата се кефят много особенно на плажа,а лятото идва вече
извод към автора - вземи си куче и си правете бебетаПървоначално написано от great_mari
И как тогава ще е символ, като го десимволират толкова неневинни днес?!Първоначално написано от jotitu
Освен това аз не знам нещо на този свят, дето да няма значение...Щом апендиксът си е там, значи тва му е работата-да седи и да чака сгоден момент да еволюира като зерг...Аз все още съм на мнение, че шумерите са по-напреднали от египтяните не само защото не се епилират, ами и са рисували ракети и компютри по стените...И от де накъде геловете и превръзките имат пръст в еволюцията, че не разбрах. Разбирам да премахнат космите с генно инженерство, тогава вече по-друга ще е дилемата, но така се спира естественият ход на еволюцията да се самоепилира. А и като ми е студено винаги ми настръхват космите по ръцете, значи все пак има файда от тях...
Нали, и аз така мисля.Първоначално написано от great_mari
![]()
Първоначално написано от Bcu4ko_ko3
Както каза Wrathchild ,при подмишниците,космите задържат миризмата на пот и евентуално при половите органи,не мислиш ли че това до нqкаква степен играе ролq в хигиената?
Всички сме хора и ходим на два крака и имаме по две очи,всеки има различни вижданиq за нещата ... това че се обезкосмqваме животни ли ни прави според теб? или ... ?
И Трето ... не съм казлаа нищо за това дали си махат космите или не.. говорq ти за това което повече харесват хората а със сигурност то не е горилска подмишница.И мишници дали се махат? Другото което е .. говориш несвързани неща..нqкой да е казвал че се мре от това?
Да сме скромни ? Ооо,не мерси
Абе няма ли да се научите кога се пише '' и '' и кога се пише '' й ''?!!
Това е въпрос на хигиена.Първоначално написано от Bcu4ko_ko3
Това какво се харесва на мен-не съм длъжен да споделям :P Някъде да съм казал, че обезкосмената жена задължително е курва?! А и кой го е измислил този критерий-някой от типа на Джордж Буш-старши или Фидел Кастро, но със сигурност е бил нещо световен шеф...От де знае, че общественото мнение е подобно на неговото, но използва поста си, за да го наложи...Първоначално написано от Wrathchild
не че искам те обиждам ама имах предвид тебПървоначално написано от Bcu4ko_ko3
![]()
![]()
![]()
mi to ako trqbva da sme kak gospod ni e naprvil .. ne trqbva nito po liceto da se brasnem nito kosata da si potstrigvame.. to nqma da ni se vijda glavata ako trqbva da sme kakto gospod ni e sazdal i da e promenqme ni6to
ina4e az se brasna samo po k*** i po liceto
machoka
Администратор
провери си в собствения гащник.![]()
Първоначално написано от great_mari
![]()
![]()
Абе ако беше чел малко повече по биология щеше да знаеш, че апендикса е напълно излишенПреди, когато сме дъвкали твърдо несварено месо апендикса е имал функция, но сега не! Както на някои хора не им израстват кътници, защото няма смисъл! Както казах преди сме дъвкали сурово месо, а сега не! По същия начин - в миналото е било стодено и т.н. и космите са служели за предпазване от студа! По тази причина сега настръхваш! Но тогава са били гъсти и когато настръхнеш са ставали плътни като дебела дреха! Сега в хода на еволюцията са уредели защото няма смисъл от тях!
В момента се премахват със цел - по красиво тяло! Наистина българите и избщо средиземноморските народи са със силно окосмяване, но в по-западните страни хората са почти без косми! (и без гърди де) Това е еволюцията.
И мисли преди да пишеш глупости! Това е символ независимо дали се десимволизира! Все едно като виетнамците ядат кучета и ти да кажеш, че кучето вече не е Най-добрия приятел на човека? То също е символ!
Ам, автора ще го запитам едно нещо...
Ти мозък имаш ли? Виждал си жена с тъмни косми по ръцете, която не си ги маха (нарочно не давам пример с някоя, на която са й руси) със сигурност. Е, виждал си какво е количеството, горе-долу такова е и при краката. Е хайде сега да ми кажеш, след като преди ролята им е била да затоплят и са били много повече (съвсем логично), а сега са такова количество, че 'с тях като без тях', как от тези косми има файда, след като не изпълняват затоплящата си функция?
И обезкосмяването е точно естествено в хода на еволюцията - стигнали сме до ниво, в което можем сами да си осигуряваме топлината - чрез дрехи, което прави окосмяването излишно и за това се премахва.
"... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
~
Първоначално написано от Gabriela_
В такъв случай май ще трябва да прибегна го оплакване на мод, макар че не знам де е бутона за тва...затова ще си го върна, като кажа, че ти си идиот на втора степен плюс две и една трета...Първоначално написано от great_mari
Ами аз не се мислq за животно,А ТИ ?
Според теб епилирането не е правила тактика,според мен и още много хора е!Просто ти давам пример за това което предпочита обществото днес.
Всичко, от което не се умира, ни прави по-силни - Води си изводи![]()
![]()
![]()
![]()
Абе я аз да те питам...
Ти на колко си години и брадата махаш ли си?
~
Апендиксът е орган, който може да нарастне, в случай че еволюцията го изисква, и тогава тези с отрязани апендикси ще загинат. Ако изпука втори ледников период, епилиращите се ще запеят друга песен. Аз винаги мисля и никога не пиша глупостиПървоначално написано от jotitu
. За виетнамците кучето мислиш ли, че е най-добрият приятел на човека? За тях то е най-добрата храна на човека
![]()
Първоначално написано от Bcu4ko_ko3
И кфо щеше да кажеш на модератора?Един от форума ми вика че съм идиот,накажете го с ръце вдигнати нагоре! ???
Ако нямах мозък, нямаше да мога да пиша...Еволюцията е естествен процес и става дума за гени, а не за механични действия. Едно е да вдигаш 3 години от лежанка и да имаш мускули, а друго е бебетата да се раждат културисти. Като вземат да се раждат хора, които нямат грам косъм, тогава ще се позамисля за епилация.Първоначално написано от Wrathchild
Ако се интересуваш толкова-има личниПървоначално написано от Wrathchild
![]()