- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- За бръсненето
Впрочем относно оплакването към модератор, тя пък може да го контрира с това, че той е нарекъл цял форум идиоти.
Ако запука втори ледников период... ако еволюцията изисква наличието на апендисит...
Да, ама втори ледников период скоро няма да запука, а еволюцията не изисква апендисита. Най-малкото тя еволюцията няма да стане за 5-10 години, че да загинат хората, които са оперирани...
Третата сливица също не върши никаква фунцкия, отрязана ми е поради възпаление, а по твоята логика след 30 години тялото ми може за една вечер да реши, че не мога да живея без него.
"... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
~
When I see you, you make me lose all control
Like a fire, burning deep in my soul!
Ами да му сложат малко бан да се научи на тва на кого да вика идиот(макар че вероятно си няма и на идея кво означава идиот)Първоначално написано от Gabriela_
Съжалявам, че пускам 2 поста един след друг, но...Първоначално написано от Bcu4ko_ko3
БЕБЕТАТА СЕ РАЖДАТ БЕЗ КОСМИ!
"... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
~
Първоначално написано от Bcu4ko_ko3
Всеки е в правото си да говори каквото си поиска,разбира се без крайности.. а това според теб крайност ли е ?
Да сме скромни ? Ооо,не мерси
Абе няма ли да се научите кога се пише '' и '' и кога се пише '' й ''?!!
Първоначално написано от Wrathchild
Но се окосмяватПървоначално написано от Wrathchild
![]()
Ами дай да почнем да си викаме на "идиот". За мен си е обидаПървоначално написано от Gabriela_
![]()
Ами на мен не ми пречи,пука ти че непознат човек ти казва така ли?На мен лично не би ми пукало... не бих тръгнала да се оплаквам на модератор,не мислq че нqкой друг от тук би тръгнал .. освен теб деПървоначално написано от Bcu4ko_ko3
Идиот нqкои може да го приемат като обида,да .. но крайност ли е че да не може да се употребqва във форум?
Иначе нямаше да има нужда от модовеПървоначално написано от Gabriela_
За мен си беше обида
![]()
Модовете ги има и за съвсем различни неща.. нужда от тqх имаме по други въпроси и проблеми,не за това че казват на нqкой идиот.Първоначално написано от Bcu4ko_ko3
Ок .. одеве един съфорумец ми каза ,,ма,, ... оплаквам се на модератор,ЗА МЕН Е ОБИДА! - приемаш ли го това?![]()
![]()
За ледниковия период съм сигурна, че няма да настъпи скоро, предвид, че проблема в момента е затоплянето. И както казах - тези неща не стават за една вечер, тоест телата ще имат времето да се пригодят. То по тази логика всички да сме измряли по ехеее кое време от жега заради окосмяването си.
~
Косъмчетата по мъжете са сексиии![]()
Стига да не са прекалено много
![]()
кви опове пък вйи
или модове
до ся нищо свястно не съм видял от тях
тоя форум е супер занемарен
даже е най..който съм виждал
а аз съм виждал бая
тайче по добре си решете проблемите на живо ;]
По 5o стотинки много сте в буркана.
Oтговор съм на въпроса 'кой ни преподава?'.
Караме се,а сме от една държава!!!
Да ви кажа ли слънцето от 'де изгрява?
Само с мерене на пишки майче HE става.
Ади през глава...на който му се плава.
Че те значи не са модове, ами някви пионки-фигуранти, ма това е друга тема. ОК, ако някой ме издразни, няма да си пестя псувните, много съм пиперлив...Първоначално написано от Gabriela_
Очевидно в момента окосмяването е точно колкото е необходимо, за да сме живи и здравиПървоначално написано от Wrathchild
![]()
Идеалка, само да ми падне онази с папагалитеПървоначално написано от firesnow
![]()
![]()
![]()
не си пести псувните,но не се излагай за един ,,идиот,, да портиш на мод.
Проблеми с него?Нqма как ... то остава да тръгне и с момиче да си решава проблемите и вечееее.. незнам
Още не съм казал по какъв начин ще ги решавамПървоначално написано от Gabriela_
![]()
Първоначално написано от Bcu4ko_ko3
говорq за мнението на firesnow![]()
И като си махам космите да не съм умряла?Първоначално написано от Bcu4ko_ko3
~
аве вече отпаднал еволюционно белег не се връща обратно...ако ще и понички да завалят и светулките да огаснат...
се ено да се върнат динозаврите ..
а иначе мъжете с хубави тела изглеждат добре обезкосмени..щото си личи релефа на тялото.... тфа не означава , че треа да са като некви травестити....owned !!
А като не си ги махаш да не би да умреш?Първоначално написано от Wrathchild
Отпадналият белег влиза в генетичния код и може да се прояви пак.Първоначално написано от Scouse
Не ви чета флуудаПървоначално написано от Bcu4ko_ko3
за кого стаа на въпрос че и аз иам няколко НЕлецеприятни наоколо ^_^
По 5o стотинки много сте в буркана.
Oтговор съм на въпроса 'кой ни преподава?'.
Караме се,а сме от една държава!!!
Да ви кажа ли слънцето от 'де изгрява?
Само с мерене на пишки майче HE става.
Ади през глава...на който му се плава.