- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- За бръсненето
Апендиксът не е орган а израстък/разклонение. Той не служи за нищо и няма да служи за нищо... в най добрия случай ще си умреш с него, защото не се е възпалил (понеже не върши фукция) . Колкото до ледников период... ами само с "ако"-та не се живее.. аз ти говоря с факти, а ти не можеш нито да ми противоречиш малко по-интелигентно, нито да кажеш нещо по-различно от "ако"-нещо сиПървоначално написано от Bcu4ko_ko3
Няма да умра, но няма да се чувствам комфортно. Беше глупава контра, предвид, че темата беше дали са нужни или не.Първоначално написано от Bcu4ko_ko3
"... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
~
When I see you, you make me lose all control
Like a fire, burning deep in my soul!
по тая логика като не умира мога да ти кажа няколко + че си ги махаПървоначално написано от Wrathchild
+1 по - хигиеничко
+2 по - красиво
+3 по - нежно
+4 по - женствено
+5 по - привлекателно
Апендикса не е израстък и има функция,но не и при хората.
Е ние тук говорим точно за хората.
"... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
~
When I see you, you make me lose all control
Like a fire, burning deep in my soul!
Бръсна се навскаде : крака, ръце, мишници, гърди, корем, големия пръст на крака.
Първоначално написано от Mr.POR
Не мислиш ли,че лекичко прекаляваш..и ако според теб не прекаляваш ,то поне ръцете,гърдите и корема ги обезкосмявай с кола маска,а не варварски с бръснача .![]()
учените са открили, че апендикса има резерв от бактерии, които са резерв и определено са нужни в някои 'кризисни' моменти за човешкото тяло..Първоначално написано от A_B_C
космите под мишниците и по генителиите са запазили функцията си да 'прочистват' тези области... как? помагат като засилват изпотяването в тези зони, а точно там има лимфни възли, които са изключително важни.. човешкото тяло е доста по-сложно отколкото ви се струва
Mnogo se draznq kato gledam che povecheto mnenia sa "Po-higienichno e". Syjalqvam, che posta mi zapochva s podobno izrechenie, no e glupavo. Az, ako ne iskam da se miq, nqma da go pravq - s kosmi ili bez kosmi. Te nqmat nikakva vryzka s higienata. Primerno, che na kraka sa mi porasnali 3 kosyma i vednaga gledam da gi otskubna, ne vijdam kakvo mi prechat te na higienata, sapuna si dostiga do vsichki mesta po kraka mi. Az lichno si chistq kosmite, zashtoto e po-krasivo taka, no az mislq taka, zashtoto obshtestvoto ni go e reshilo, vsichki sme vyzprieli tozi tip na povedenie za momenta, tozi, koito se protivopostavi shte byde opliut ili usmqn. Ne moga da si predstavq sled smyrtta na pokolenieto ni kakvo shte se sluchi s chovechestvoto, kakvi li po-bezumni neshta, protivorechivi na vida ni shte se izmislqt i shte se schitat za normalni.
Първоначално написано от jotitu