.
Отговор в тема
Страница 4 от 4 ПървиПърви 1234
Резултати от 76 до 85 от общо 85
    Цитирай Първоначално написано от Bcu4ko_ko3
    Цитирай Първоначално написано от jotitu
    Абе ако беше чел малко повече по биология щеше да знаеш, че апендикса е напълно излишен Преди, когато сме дъвкали твърдо несварено месо апендикса е имал функция, но сега не! Както на някои хора не им израстват кътници, защото няма смисъл! Както казах преди сме дъвкали сурово месо, а сега не! По същия начин - в миналото е било стодено и т.н. и космите са служели за предпазване от студа! По тази причина сега настръхваш! Но тогава са били гъсти и когато настръхнеш са ставали плътни като дебела дреха! Сега в хода на еволюцията са уредели защото няма смисъл от тях!
    В момента се премахват със цел - по красиво тяло! Наистина българите и избщо средиземноморските народи са със силно окосмяване, но в по-западните страни хората са почти без косми! (и без гърди де ) Това е еволюцията.
    И мисли преди да пишеш глупости! Това е символ независимо дали се десимволизира! Все едно като виетнамците ядат кучета и ти да кажеш, че кучето вече не е Най-добрия приятел на човека? То също е символ!
    Апендиксът е орган, който може да нарастне, в случай че еволюцията го изисква, и тогава тези с отрязани апендикси ще загинат. Ако изпука втори ледников период, епилиращите се ще запеят друга песен. Аз винаги мисля и никога не пиша глупости . За виетнамците кучето мислиш ли, че е най-добрият приятел на човека? За тях то е най-добрата храна на човека
    Апендиксът не е орган а израстък/разклонение. Той не служи за нищо и няма да служи за нищо... в най добрия случай ще си умреш с него, защото не се е възпалил (понеже не върши фукция) . Колкото до ледников период... ами само с "ако"-та не се живее.. аз ти говоря с факти, а ти не можеш нито да ми противоречиш малко по-интелигентно, нито да кажеш нещо по-различно от "ако"-нещо си

Цитирай Първоначално написано от Wrathchild
    За ледниковия период съм сигурна, че няма да настъпи скоро, предвид, че проблема в момента е затоплянето. И както казах - тези неща не стават за една вечер, тоест телата ще имат времето да се пригодят. То по тази логика всички да сме измряли по ехеее кое време от жега заради окосмяването си.
    Очевидно в момента окосмяването е точно колкото е необходимо, за да сме живи и здрави
    И като си махам космите да не съм умряла?
    А като не си ги махаш да не би да умреш?
    Няма да умра, но няма да се чувствам комфортно. Беше глупава контра, предвид, че темата беше дали са нужни или не.
    "... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
    ~
    When I see you, you make me lose all control
    Like a fire, burning deep in my soul!

За ледниковия период съм сигурна, че няма да настъпи скоро, предвид, че проблема в момента е затоплянето. И както казах - тези неща не стават за една вечер, тоест телата ще имат времето да се пригодят. То по тази логика всички да сме измряли по ехеее кое време от жега заради окосмяването си.
    Очевидно в момента окосмяването е точно колкото е необходимо, за да сме живи и здрави
    И като си махам космите да не съм умряла?
    А като не си ги махаш да не би да умреш?
    Няма да умра, но няма да се чувствам комфортно. Беше глупава контра, предвид, че темата беше дали са нужни или не.
    по тая логика като не умира мога да ти кажа няколко + че си ги маха
    +1 по - хигиеничко
    +2 по - красиво
    +3 по - нежно
    +4 по - женствено
    +5 по - привлекателно

Апендикса не е израстък и има функция,но не и при хората.

Е ние тук говорим точно за хората.
    "... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
    ~
    When I see you, you make me lose all control
    Like a fire, burning deep in my soul!

Бръсна се навскаде : крака, ръце, мишници, гърди, корем, големия пръст на крака.

Цитирай Първоначално написано от Mr.POR
    Бръсна се навскаде : крака, ръце, мишници, гърди, корем, големия пръст на крака.

Не мислиш ли,че лекичко прекаляваш..и ако според теб не прекаляваш ,то поне ръцете,гърдите и корема ги обезкосмявай с кола маска,а не варварски с бръснача .

Мега фен Аватара на EarthShaker
    Цитирай Първоначално написано от A_B_C
    Апендикса не е израстък и има функция,но не и при хората.
    учените са открили, че апендикса има резерв от бактерии, които са резерв и определено са нужни в някои 'кризисни' моменти за човешкото тяло..

космите под мишниците и по генителиите са запазили функцията си да 'прочистват' тези области... как? помагат като засилват изпотяването в тези зони, а точно там има лимфни възли, които са изключително важни.. човешкото тяло е доста по-сложно отколкото ви се струва

Мега фен
    Град
    Tam kyDetO Sym veChno vLubenA
    Mnogo se draznq kato gledam che povecheto mnenia sa "Po-higienichno e". Syjalqvam, che posta mi zapochva s podobno izrechenie, no e glupavo. Az, ako ne iskam da se miq, nqma da go pravq - s kosmi ili bez kosmi. Te nqmat nikakva vryzka s higienata. Primerno, che na kraka sa mi porasnali 3 kosyma i vednaga gledam da gi otskubna, ne vijdam kakvo mi prechat te na higienata, sapuna si dostiga do vsichki mesta po kraka mi. Az lichno si chistq kosmite, zashtoto e po-krasivo taka, no az mislq taka, zashtoto obshtestvoto ni go e reshilo, vsichki sme vyzprieli tozi tip na povedenie za momenta, tozi, koito se protivopostavi shte byde opliut ili usmqn. Ne moga da si predstavq sled smyrtta na pokolenieto ni kakvo shte se sluchi s chovechestvoto, kakvi li po-bezumni neshta, protivorechivi na vida ni shte se izmislqt i shte se schitat za normalni.

Абе ако беше чел малко повече по биология щеше да знаеш, че апендикса е напълно излишен Преди, когато сме дъвкали твърдо несварено месо апендикса е имал функция, но сега не! Както на някои хора не им израстват кътници, защото няма смисъл! Както казах преди сме дъвкали сурово месо, а сега не! По същия начин - в миналото е било стодено и т.н. и космите са служели за предпазване от студа! По тази причина сега настръхваш! Но тогава са били гъсти и когато настръхнеш са ставали плътни като дебела дреха! Сега в хода на еволюцията са уредели защото няма смисъл от тях!
    В момента се премахват със цел - по красиво тяло! Наистина българите и избщо средиземноморските народи са със силно окосмяване, но в по-западните страни хората са почти без косми! (и без гърди де ) Това е еволюцията.
    И мисли преди да пишеш глупости! Това е символ независимо дали се десимволизира! Все едно като виетнамците ядат кучета и ти да кажеш, че кучето вече не е Най-добрия приятел на човека? То също е символ!
    Апендиксът е орган, който може да нарастне, в случай че еволюцията го изисква, и тогава тези с отрязани апендикси ще загинат. Ако изпука втори ледников период, епилиращите се ще запеят друга песен. Аз винаги мисля и никога не пиша глупости . За виетнамците кучето мислиш ли, че е най-добрият приятел на човека? За тях то е най-добрата храна на човека
    Апендиксът не е орган а израстък/разклонение.
    Щом е в тялото значи е орган, а това, че му викаш растение си е твой проблем Той не служи за нищо и няма да служи за нищо... в най добрия случай ще си умреш с него, защото не се е възпалил (понеже не върши фукция) . Колкото до ледников период... ами само с "ако"-та не се живее.. аз ти говоря с факти точно аз ти казвам фактите-космите са факти, а тяхното премахване е прикриване на фактите и очебийната истина, а ти не можеш нито да ми противоречиш малко по-интелигентно, нито да кажеш нещо по-различно от "ако"-нещо си не ти противореча, казвам това, което е редно и правилно. Това, че има такива като теб, които не вляват, си е за твоя сметка :P

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си