Цитирай Първоначално написано от jotitu
Цитирай Първоначално написано от Bcu4ko_ko3
Цитирай Първоначално написано от jotitu
Абе ако беше чел малко повече по биология щеше да знаеш, че апендикса е напълно излишен Преди, когато сме дъвкали твърдо несварено месо апендикса е имал функция, но сега не! Както на някои хора не им израстват кътници, защото няма смисъл! Както казах преди сме дъвкали сурово месо, а сега не! По същия начин - в миналото е било стодено и т.н. и космите са служели за предпазване от студа! По тази причина сега настръхваш! Но тогава са били гъсти и когато настръхнеш са ставали плътни като дебела дреха! Сега в хода на еволюцията са уредели защото няма смисъл от тях!
В момента се премахват със цел - по красиво тяло! Наистина българите и избщо средиземноморските народи са със силно окосмяване, но в по-западните страни хората са почти без косми! (и без гърди де ) Това е еволюцията.
И мисли преди да пишеш глупости! Това е символ независимо дали се десимволизира! Все едно като виетнамците ядат кучета и ти да кажеш, че кучето вече не е Най-добрия приятел на човека? То също е символ!
Апендиксът е орган, който може да нарастне, в случай че еволюцията го изисква, и тогава тези с отрязани апендикси ще загинат. Ако изпука втори ледников период, епилиращите се ще запеят друга песен. Аз винаги мисля и никога не пиша глупости . За виетнамците кучето мислиш ли, че е най-добрият приятел на човека? За тях то е най-добрата храна на човека
Апендиксът не е орган а израстък/разклонение.
Щом е в тялото значи е орган, а това, че му викаш растение си е твой проблем Той не служи за нищо и няма да служи за нищо... в най добрия случай ще си умреш с него, защото не се е възпалил (понеже не върши фукция) . Колкото до ледников период... ами само с "ако"-та не се живее.. аз ти говоря с факти точно аз ти казвам фактите-космите са факти, а тяхното премахване е прикриване на фактите и очебийната истина, а ти не можеш нито да ми противоречиш малко по-интелигентно, нито да кажеш нещо по-различно от "ако"-нещо си не ти противореча, казвам това, което е редно и правилно. Това, че има такива като теб, които не вляват, си е за твоя сметка :P