.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 9 от общо 9

L`OREAL KERASTESE - KADE?

Aide kajete kade moga v Plovdiv(po prepora4itelno) ili v Stara Zagora,da namerq kade se prodavat produkitite na firmata.Gledah no nikade nemoga da namerq v Stz moje bi v City-to shte ima..no na mene pove4e shte mi e nujno za Plvovidv..Kajete ako ste izpolzvali produktite na tazi firma - nezavisimo L`oreal Professional ili Kerastase..kakvi na kakva cena i t.n. nadqvam se da ima znaeshti po temata .. az iskam da si zema Absolut Repair (Professional) krem za kosi4kata .. ..ama nz ot kade.. aide kajete .. blagodarq predvaritelno na tezi deto sa otgovorili..
    Ноу уан мейкс ми соу крейзи лайк ю ду май бой..

Голям фен Аватара на LuCkY_YoU
    Град
    Sofia
    ot nqkoi friziorski salon.
    moq nevinnost i greh.....

Марките за които питаш ги има в салон Арлет на центъра.Ако не знаеш къде се намира кажи да ти обясня.Керастаз е най-доброто което можеш да си вземеш но не са евтини.Питаш за цените ама не си казала за кои продукти точно...Иначе маските са около 65лв,шампоаните около 35.На Лореал профешънъл маската е 25лв.Крема не знам колко е.Виж в www.zlatnaribka.com може да го има.Само че продуктите от серията абсолют репайър са за ИЗКЛЮЧИТЕЛНО суха коса.Ако твоята не е такава не си ги взимай защото само ще си дадеш парите а косата ти ще се слепнее и омазни.За подхранване но по-леки са нещата от серията интенс рипайър пак за суха коса.Но ти като идеш в салона ги питай какво да ти препоръчат.
    А някоя от вас да се боядисва с лореал профешънъл или да знае нещо повече за боята?

Само дето един шампоане към 50-60 лева.

Цитирай Първоначално написано от moon_flower
    Само дето един шампоане към 50-60 лева.
    Мммне е толкова ;]

Цитирай Първоначално написано от Liar
    Марките за които питаш ги има в салон Арлет на центъра.Ако не знаеш къде се намира кажи да ти обясня.Керастаз е най-доброто което можеш да си вземеш но не са евтини.Питаш за цените ама не си казала за кои продукти точно...Иначе маските са около 65лв,шампоаните около 35.На Лореал профешънъл маската е 25лв.Крема не знам колко е.Виж в www.zlatnaribka.com може да го има.Само че продуктите от серията абсолют репайър са за ИЗКЛЮЧИТЕЛНО суха коса.Ако твоята не е такава не си ги взимай защото само ще си дадеш парите а косата ти ще се слепнее и омазни.За подхранване но по-леки са нещата от серията интенс рипайър пак за суха коса.Но ти като идеш в салона ги питай какво да ти препоръчат.
    А някоя от вас да се боядисва с лореал профешънъл или да знае нещо повече за боята?
    az gledah to4no v zlatnaribka mislq 4e tezi produkti..emi da imam rusi ki4uri i kosata mi kadrava 4esto q izparqvm povqrvai mi izklui4itelno suha e hxah i po princip gledam da q maja s mn raboti i gledam da se po ka4estveni .. ta taka 4e reshih da si zema tova repair za mn suha i iztoshtena kosa ili tam kakto e .. kazvate mi 4e e skapo edin shampoan da e 60 lv hxah to ima edna maska na kerastase deto e 260 lv ama kakto i da e az smqtam 4e si zaslujava za tezi koito naistina si obi4at kosite i gledat da ne gi skapvat savsem hxah ;]

Am da vi popitam i dali mn e golqma razlikata v ka4estvoto m/u l`oreal profesional ili kerastase .. smisal to si e po vish etap na produkta no vse pak .. nqkvi mneniq , za tezi koito sa probvali i ot dvete? ..

Керастаз са по-високият клас,нормално да са по-добри =) Иначе зависи до колко ти е проблемна косата.Ако не е нещо много сериозно Лореал Профешънъл също ще те оправят.

Повече от фен Аватара на paola_Rey
    ami v pld,kakto e doma na texnikata-v lqvo po ulicata tragva6,nqma i 100 metra i 6te go vidi6,toi e salon za manikiuri,pedikiuri i kozmetika po specialno samo na LOREAL ina4e si polzvam loreal professional i sam mnogo dovolna

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си