.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 28 от общо 28

Hybrid View

Град
    In Devil's Castle
    жена...ами трябва да се достигне зрялост...според мен най-цялостно може да се характеризира с периода от 30 години...нататък
    someone else...

Голям фен Аватара на cS_LaMeRkA
    Град
    София
    Хм.. аз съм на 16г. и не се чувствам жена... А иначе кога едно момиче с тава жена... еми това е относително... някой смятат когато им дойде акъла... (което вече в днешно време е много редко явление) други.. когато навършат 18... и ти както казваш корато се омъжи или роди... (под което се разбира вече над 20 години а не пиклите по на 13 дето разждат.. ) та... според мен едно момиче става жена след 18/19 когато вече... става самостоятелна има си работа сериозен партьор до себе си... и така Макар че за мама... дори да си на 30 пак ще си нейното детенце
    Човек е щастлив когато притежава това,което сам обича,а не това,което другите харесват

Голям фен Аватара на cS_LaMeRkA
    Град
    София
    Хм.. аз съм на 16г. и не се чувствам жена... А иначе кога едно момиче става жена... еми това е относително... някой смятат когато им дойде акъла... (което вече в днешно време е много редко явление) други.. когато навършат 18... и ти както казваш корато се омъжи или роди... (под което се разбира вече над 20 години а не пиклите по на 13 дето разждат.. ) та... според мен едно момиче става жена след 18/19 когато вече... става самостоятелна има си работа сериозен партньор до себе си... и така Макар че за мама... дори да си на 30 пак ще си нейното детенце , (момиченце/момченце)
    Човек е щастлив когато притежава това,което сам обича,а не това,което другите харесват

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си