- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- ПУШАЧИТЕ СА ПОЗЬОРИ
Има и някой възрастни,които наистина са се пристрастили,но не може да си тийнче и да говориш,че не можеш да ги спреш.
Ама какви са тия глупости?!?!?!? Тука някой ще се надпреварваме кой може да изпуши повече ли?Първоначално написано от sWeEt_SeEd
И продължават да се надпушватПървоначално написано от Анонимко
На мен лично един приятел ми каза "Когато ти се пуши купи си една кутия и я изпуши - тва няма да означава,че си пушач,а и няма да ти е гадно" така и правя =)
az ne moga da razbera kak taka vi se dopy6va , pone na tezi deto sa po na 15 - 16 god. 4e drygite pone kazvat nervi
![]()
Гъзария. Чалга хаус а-у дискотеки кафета мацки.Първоначално написано от nata6ka
![]()
nata6ka не си изпитала глада за тютюн затова се чудиш!
haha vijte sega kak stava nomera
zna4i o6tena po 12-13 kato primerno nqkoe dete puber4e e ne6tastno ima problemi nezavisimo s kogo nai-4esto tursi kompaniq priqtelstva i cigarite sa moje bi edin ot nai 4estite metodi za tova... otiva6 pri nqkoi vika6 mu ima6 li cigara ili ogun4e i op stava lafa sled tova oba4e trqbav da poddurja6 versiqta 4 epu6i6 postepenno zapo4va6 da si pafka6 i neusetno sled 1-2 godini si se pristrastil (spored teb)
mmmm za 6tastie ne e taka, nikoi organizum ne moje da se pristrasti kum tiutiuna za tolkova kratko vreme .. po skoro 100% manipulaciq ot medii i tn.. horata koito znaqt kakvo iskat se stremene da osu6tetsvqt celite si tova e ima hora koito ne iskat da vidqt istinata 4e sa slaboharakterni a ima hora koito prosto spirat cigairte za tqhno i 4ujdo dobro like me![]()
So if you are in sight and the day is right
She’s a hunter you’re the fox
The gentle voice that talks to you
Won’t talk forever
It’s a night for passion
But the morning means goodbye
Beware of what is flashing in her eyes
She’s going to get you
breiii...mn pu6a4i se izvudihte bevqrno e tva 4e ako si tiin i vika6 "ama az nm gi spra" si e 4ista glupost
.!.
Мисли си така и после ще си блъскаш главата как да ги спреш.
Да правиш такава глупост означава, че не си наясно с каква мощна зависимост си играеш. Естествено, че няма да се пристрастиш от една цигара, или дори от една кутия, но ако гледаш на цигарите като нещо толкова безобидно, всяка цигара е стъпка по пътя на пълния им контрол над теб.На мен лично един приятел ми каза "Когато ти се пуши купи си една кутия и я изпуши - тва няма да означава,че си пушач,а и няма да ти е гадно" така и правя =)
Подчертавам, не съм непушач, който говори общи приказки. Боря се с това от 7 години, от година успешно. Ключа към успеха е да осъзнаеш, че се бориш срещу нещо страшно и мощно и да проявиш още по-голяма воля и решителност. А всички, които познавам и не могат да ги спрат, правят една и съща грешка - ПОДЦЕНЯВАТ ГИ!!!
Всичко е поза/любопитство/лоша преценка в началото.
Иначе,мда,твърде им е рано на някой да се превъзнасят така.То вместо да се радват ,че не са се пристрастили,същото им се струва повод за гордост.
Just Married
'Тогава бе светът. Изглеждаше огромен.
В самия край на лятото, тъй сладостно
беше открилото се време, неотменна светлината..'
божеее...на 17 год съм и всичките ми приятели пушат и никой не го прави от гъзария....те които си го мислят това да си го заврат отзад и да си се кефят че и те не са пропушили и да не знаят кво е....
Feel my pain
90% от тииновете пушат от газария!!!! в това няма спор!!!!!!!!
аз пък пропуших цигари, защото ми изглеждаше красиво.. обичам пороците и хора с пороци.. не знам защо.. просто е красиво да държиш цигарата, да усещаш дима, мириса, вкуса, който остава по устните ти.. ехх, вредно е, но толкова красиво.. обичам да пуша, а докато обичам, няма как да спра..
Само след като изгубим всичко сме свободни да направим каквото и да е.
УжасТно![]()
Цигарите требе да се забранят със закон![]()
ПИКЛИ!!!Първоначално написано от Rofl4e
На по 15-16 год. и вече глад за тютюн изпитвала,леле колко си смешна само!!!!!!!!!!!!!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Като пушите и си мислите че сте много модерни,че сте гъзари,но забравете тва е един от многото гадни пороци на тииновете пфу че сте заблудени!![]()
Първоначално написано от comics
Леле каква красота,няма друга такава!!!Първоначално написано от IlLuSi0nS`
![]()
![]()
![]()
![]()
Колко е красиво само като видиш някфо момиче да пуши,е нема такава красота![]()
Първоначално написано от comics
v tva ima podtekst,koito qvno ne razbira6
i da se xranite i da ne se nqma smisul koito iska pu6i koito ne iska ne pu6i,dali e poza ili ne.... em pri vseki e razli4no!!!!!!![]()
![]()
ama koga 6e sprete da gledate 4ujdiq jivot e jiveite si va6iq poziori ili ne pu6im taka iskame i taka praim
a puk vie kato se burkate v jivota ni za po dobri li se imate
![]()
![]()
![]()
Смятам, че точно от позьорство се почва. Всики почват да пушат за да се правят на големи, а после се пристрастяват и сами са си виновни за кашата, която са си забъркали. Лесно е да ги почнеш, трудно е да ги спреш. Въобще не трябва да се опитва според мене, за да се предпазиш от разни пробблеми. "Вие не знаете какво е глада от тютюна". Да, не знаем, и по-добре да не разбираме. Защото непушачите няма да дават по да лева за нищо и ще живеят по-дълго и по-здравословно. Най-тъпото е, че непушачите трябва да тъпят навсякъде по публични места дима от пушачите и да им дишат противните миризми.
Memento moriendum esse!
Аз не мога да кажа , че съм пристрастена , но когато съм в компания или на дискотека мога да изпуша и една кутия на вечер . А друг път пуша дори по 1 на ден . Всеки , който пуши може да каже , че е и от части за гъзарияАбе всичко зависи от това на кой каква му е компанията , ако компанията ти е от пушачи и ти ще започнеш . Ако си към т.нар. по кротки хора и такава ти е средата няма да пушиш
Аз не казвам , че това е най-доброто , но такава ми е средата
![]()
Почнах от гъзария, това е ясно, но навреме се усетих и спрях за известно време, сега пуша само когато съм много нервна или ядосана...
Илюжънс , не се съмнявам , че и пърденето може да го представиш красиво.
tva da si pu6a4...ne znam kakvo e,no i ne iskam da razbiram!Gledam nqkvo gotino momi4e vuv diskotekata i si vikam''taq sigurno e svqstna i dobra...''no kato izvadi cigarata...zapo4na da pu6i kat kominNo ne kazvam 4e tezi koito pu6at sa lo6i hora...no taka vredqt na tezi okolo tqh,koito ne pu6at
Imam fr koito e na 15 i mi kaza 4e se bil pristrastil kum cigarite kakto narkoman se pristrastqva kum drogata?!
i ne mojel da gi spre
Ba6ta mi kaza su6toto...
Евала ти правя за това! Аз съм на 17 и то4но за да правя компания на моите приятели запо4нах и сега ве4е ми е трудно да не пуша! Пуша от около 1 година и ве4е съжелявам защо съм ги запо4вал.Първоначално написано от evil lady in black
Така 4е ако не пушите , по-добре не пробваите цигара!
az nito pu6a ot gazariq nito ot nujda pu6a 6toto mi se pu6i..dimek ti qde6 sladko moje6 i bez nego no ti e po kef s nego nali>>?????
Като ядеш сладко на околните не им мирише на току-що пръднал гъз. Като ядеш сладко не поболяваш себе си и хората около теб. Сладкото не причинява хъркане и кашлица, които може да подлудят семейството ти, ако са непушачи и не причинява такива сериозни болести. Това са малките разлики![]()