- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Вредно ли е ?
iskam da popitam dali nargileto vredi s ne6to na organizma i ako moje nqkoi da mi dade malko pove4e info![]()
Аплодисменти за хаус ловърката,която по цял ден гледа Планета тв,пусна си бритон и стана emo.За симпатягата,който си купи анцунг Adidas и стана безсмъртен!
колкото ....... цигарите![]()
За теб дойдох на този свят .... и пак заради теб си тръгвам аз ... !!!![]()
Nz, na men nargile mi vliza cifra zle...Sled tfa hra4a edni 4erni top4eta...Po-zle e ot "Arda" ky4ak![]()
аз също понякога пуша наргиле , но тренирам . поразпитах малко и всеки ми казва че няма нищо общо с цигарите и че не вреди нито на дробовете нито на нищо а тва с черните топчена е ако не е почистено добремерси много ако някой е компетентен по въпроса да пише за да съм сигурна
![]()
![]()
![]()
Аплодисменти за хаус ловърката,която по цял ден гледа Планета тв,пусна си бритон и стана emo.За симпатягата,който си купи анцунг Adidas и стана безсмъртен!
неска четох за тва в 1 сайт - http://lifestyle.ibox.bg/news/id_920141082
Наргилето е по-малко вредно от цигарите.
Не е вярно. Водата, през която преминава димът, го прочиства само от едрите твърди частици и благодарение на това, че този дим се вдишва лесно, останалите ситни фракции попадат в белите дробове по-дълбоко. Затова вредата от едно наргиле се равнява приблизително на 40 изпушени цигари.
не съм уп0требявал, съжалявам
Първоначално написано от Say It Right
Ааа! На мен ми става хипер зле, като пуша. После със седмици кашлям.
А съм сериозен пуша4 по принцип и от цигарите ми няма нищо.
Но казват, 4е било по-малко вредното от двете![]()
![]()
Робинята на Quench
В днешно време почти всичко вреди
на организма...![]()
“The Wu ist the way, The Tang is the slang, The Clan is the fammily”
... I`m fighting a holy war in the mental! ...
По малко вреди отколкото цигарите.
Първоначално написано от AnincetoSexy
Аз не съм усещала до сега.Ама аз изобщо не гълтам...а вие?
ахаха принципно мен така са ме учили едно време....че не се гълта...ама пък съм срещала и хора дет гълтат:/