- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Проблем със сестра ми
az imam sestra koqto e s 9 godini po golqma,dopredi 3 godini mi be6e mn qko,vse bqh s neq i ni be6e mn hubavo,posle tq zamina da u4i sre6tna bati ivo(sega ve4e i e saprug)mn si obi4am bati ivo mn hubav 4ovek e kato brat mi e,no sega posledno vreme mi stava mn gadno 6toto imam 4uvstvoto 4e kaka zabravq za mene,predi 1 godina i se premesti v apartament na centara,sega i raboti i mn rqdko se vijdame,eto ve4e cqla sedmica ne sam q 4uvala po tela daje imam 4uvstvoto 4e me e zabravilamn tapo se 4uvstvam,kato 4eli kato se vijdame po rqdko i ne sme ve4e tolkova blizki,ponqkoga zaradi tova sam i revala i mi e mn gadno 6toto bati Ivo q vijda vseki den.Mislq si 4e kaka obi4a pove4e nego,znam 4e zvu4i tapo no nz kolko gadno se 4uvstvam predi da se ojenqt vse izlizahme dvete zaedno pone 3 pati v sedmicata,a sega i bati ivo kogato izlizame e s nas
lipsva mi spodelqneto s neq.Prosto iskah da spodelq s nqkoi kakvo 4uvstvam,vednaj kazah kvo mi e na mama i tq vika kaka ti ako te be6e 4ula 6te6e mn da se ubidi,no e taka,nz dori misli li si za mene,tolkova mi e ma4no of kato go pi6a tva i pak po4nah da reva,mn mi e gadno hora...
...It's my life and it's now or never,
I ain't gonna live forever....