- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Отново греда...
хах от личен опит...Може би с нещо си го засегнала или изплашила един видПървоначално написано от varnen4e
Миии продължи още няколко дена така и ако е същия пробвай да поговорите малко по-сериозно...
Не мога да разбера с какво може да съм го засегнала или уплашила...?!
Не знам какво точно се е случило, но и не знам как да оправя нещата, което е по- лошото...
Винаги съм искала да се сближа с него, но постоянно нещо се случва... не мога да разбера къде е проблема... това е най- лошото...
Хм... снощи го видях в моя квартал и съм почти сигурна, че беше той... От далеч го видях, но.. приличаше адски много на него и исках да разбера дали е той и му пратих някакъв СМС от рода на: "Леле, как ме подмина...", нещо такова и той ми отговори "Къде съм те подминал????" и аз постъпих много тъпо- пратих му СМС, че съм объркала нещо.. Просто не знаех как точно да постъпя... и не знам дали е глупаво...
А и от няколко дни не сме си писали. Той сега е в сесия, но не съм сигурна, че се дължи на това... Какво да правя.. да се опитвам ли да се свържа с него или да изчакам да му мине сесията и да видя дали ще се сети за мен?
Hmmm ... ami otgovoril ti ena4i vse pak ne te "otbqgva" ili pone ne mn
![]()
Apak kakvo da napravi6 (ako ve4e ne si) ami pogovorete si be , dori ako trebva da e obiknoven razgovor kato za ubivane na vremeto.Ako doktora e prav za koeto sam 50-65% sigoren e hubavo da mu privle4e6 vnimanieto malko po malko.Po4va6 spokoino s nekoi razgovor koito nea ob6to s tas tema .I natataka 6a go misli6 v dvijenie.
![]()
I'm the Angel of Insanity
Madness Stricken
Касмет.![]()
![]()
Madness Stricken
Ne biva da te e strahtova samo 6te ti navredi v nikakav slu4ai nema da ti pomogne !
![]()
Madness Stricken
na zemqta ima 8 bilqrda du6i spokoino(ako nesa i pove4e)
![]()
Madness Stricken
I eto ot bezsmislen komentar si stignahme do kraqПървоначално написано от varnen4e
... zna4i nqma6 za kakvo da se pritesnqva6
... nito strah nito pritesnenie nito ni6to.
ATAKAAAAA![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Madness Stricken
Лично мнение:
Щом си е дал 20-те стотинки да ти прати СМС в стил "къде съм те подминал" значи не си му безразлична...
Прочетох цялата тема с всички коментари и ето моя извод:
Харесваш го от 3 години излизали сте 2 пъти и нищо не е станало.Ти си нямаш гадже,той си няма гадже,ти си мислиш по цял ден за него.Защо не му се хвърлиш на врата и не го обсипиш с целувки...ОоО да момчетата харесваме това.
"ОоО да момчетата харесваме това" tuka ima li nekakav lek sarkazam ? xDПървоначално написано от Чичко_Полицай
![]()
Madness Stricken
Никакъв.Кое момче не обича готина мацка да му скочи от нищото в ръчичките?Първоначално написано от Soul†Eater
hmmm e nesam az :P ne vqrvam i ti da si :PПървоначално написано от Чичко_Полицай
A setih se ... Geyovete :P
![]()
Madness Stricken
WTF?Първоначално написано от Soul†Eater
Da perefraziram ?Първоначално написано от Чичко_Полицай
![]()
![]()
Madness Stricken
Не мисля, че е човек, който ще го одобри.. не знам... Той си пада по сериозните неща...Първоначално написано от Чичко_Полицай
Веднж стана на въпрос за неговите гаджета- каза, че предпочита малко, но стойностни- нещо такова...
Преди малко си писахме.. иии не знам и аз какво да мисля.
Първо предложи тия дни да пием кафе...
После стана дума, че е изморен и аз го питам от какво, дали от някое гадже и той "Да, айде няма ме"...
Кажете ми.. как да го разбера...
6o pak namesi gajeto >_<Първоначално написано от varnen4e
to an 4oveka moe mu e pisnalo za tva da slu6a xD
![]()
Madness Stricken
Много сложничко е станало, но идеата да му се хвърлиш на врата ми хареса![]()
Може да има някакви лични проблеми момчето ( с приятелката си , родители , работа... ) питай го дали всичко е наред и се опитай да го отешиш с прегръдка или нещо такова.... и не разчитай по скайп да си пишете винаги ....наблегни на живо....Първоначално написано от varnen4e