.
Отговор в тема
Страница 3 от 3 ПървиПърви 123
Резултати от 51 до 63 от общо 63
    + това провай да станете нещо като най-добри приятели и да си помагате винаги и така може и да постигнеш своето ....

Цитирай Първоначално написано от Big_JoJo
    + това провай да станете нещо като най-добри приятели и да си помагате винаги и така може и да постигнеш своето ....
    Да... то принципно и на мен това ми е идеята.. но на този еап ми изглежда много трудно...

Samo napred, lutko lepa
    cekaju te putovanja
    ja sam tvoja avantura
    a ti moja tiha patnja...

Цитирай Първоначално написано от Soul†Eater
    Цитирай Първоначално написано от varnen4e
    Преди малко си писахме.. иии не знам и аз какво да мисля.
    Първо предложи тия дни да пием кафе...
    После стана дума, че е изморен и аз го питам от какво, дали от някое гадже и той "Да, айде няма ме"...
    Кажете ми.. как да го разбера...
    6o pak namesi gajeto >_<
    to an 4oveka moe mu e pisnalo za tva da slu6a xD
    Принципно- да.. възможно е.. може би съм постъпила тъпо.. ще внимавам вече...

Samo napred, lutko lepa
    cekaju te putovanja
    ja sam tvoja avantura
    a ti moja tiha patnja...

Аз в крайна сметка снощи в скайп му намекнах, че не ми е безразличен... но са съжаление той ми каза, че в момента нищо не можел да ми даде и т.н. ии отряза си ме общо взето...
    Странното е, че не ми е много кофти в момента, защото усещам, че не всичко е свършило... в смисъл.. не мисля да се отказвам. 2 години го обиах и нищо не правих по въпроса.. не мисля, че на този етап някой го заслужава повече от мен...

Samo napred, lutko lepa
    cekaju te putovanja
    ja sam tvoja avantura
    a ti moja tiha patnja...

Много си права!Опитай се да бъдеш приятелка с него!Рано или късно ще осъзнае, че не си му безразлична!Ако ли не, до тогава и ти ще си решила за себе си какво ще правиш!

Той вече го знае... Но все пак аз наистина искам да разбере, че не само искам да го прегръщам и да го целувам, ами и че наистина, ако има нужда от нещо, което мога да му дам- то вече е в краката му, ако има нещо с, което да му помогна- аз вече съм го направила. Дано някой ден да разбере, че наистина е специален..

Samo napred, lutko lepa
    cekaju te putovanja
    ja sam tvoja avantura
    a ti moja tiha patnja...

Не ми е писал от последния разговор, в който му казах за какво става дума.. Не знам какво да правя.. дали изобщо ще ме потърси или аз да го направя. Въпреки, че искам да го оставя малко на спокойствие, но ме е страх да не ме забрави...

Samo napred, lutko lepa
    cekaju te putovanja
    ja sam tvoja avantura
    a ti moja tiha patnja...

Възможно е да се е уплашил, че приятелството ви става по-сериозно и затова да се е отдръпнал.

Възможно е, но все пак отношенията ни не са се задълбочили.. не знам.. искаше ми се да може поне да споделя с мен.

Samo napred, lutko lepa
    cekaju te putovanja
    ja sam tvoja avantura
    a ti moja tiha patnja...

Да... то принципно и на мен това ми е идеята.. но на този еап ми изглежда много трудно...
    Много е трудно когато си влюбен в някой да ти бъде "най- добър приятел"... няма такъв вариянт (;

ами и аз се намирам в едно такова положение нз какво да правя... но се двуумя ако се отдръпнеш нали и спреш да го търсиш той дали хич ше се сети или да продължаваш да се бориш за доверието му и тва да ти е фр аз тъй като сам в същото положение .... и един път реша да е по първия начин но после се размекна и нали тръгвам по др и накрая се обърквамм щот нз какво всъщност иска момчето което страшно ме дразни ама кво да се прави времето ще покаже как ще се развият нещата аа най добре му дай малко време пак .... ще видим какво ще стане ии дано се наредят нещата при теб успех !!!
    I'm too scared to move, too scared to lose
    Tell me what I am supposed to do
    I'm too close to see you, too far to touch,
    And too many times I've not done enough

Цитирай Първоначално написано от MemphisBleek
    Много е трудно когато си влюбен в някой да ти бъде "най- добър приятел"... няма такъв вариянт (;
    Зависи как точно си влюбен. Защото аз знам, че макар и да го обичам.. мога да направя компромис...

Samo napred, lutko lepa
    cekaju te putovanja
    ja sam tvoja avantura
    a ti moja tiha patnja...

Цитирай Първоначално написано от dark_angel_7813
    ами и аз се намирам в едно такова положение нз какво да правя... но се двуумя ако се отдръпнеш нали и спреш да го търсиш той дали хич ше се сети или да продължаваш да се бориш за доверието му и тва да ти е фр аз тъй като сам в същото положение .... и един път реша да е по първия начин но после се размекна и нали тръгвам по др и накрая се обърквамм щот нз какво всъщност иска момчето което страшно ме дразни ама кво да се прави времето ще покаже как ще се развият нещата аа най добре му дай малко време пак .... ще видим какво ще стане ии дано се наредят нещата при теб успех !!!
    Аз лично, ако знам, че има начин да го спечеля никога няма да се размекна.. но уви.. в нищо не мога да бъда сигурна.
    За сега няма да го търся.. макар, че ми е много гадно от това, че го гледам всеки ден в скайп и един ред не се сеща да напише, но не искам да му досаждам. Каза ми, че има проблеми и едва ли му е до мен сега. След като вече разбра какво отношение имам към него и ме дистанцира по някакъв начин, явно наистина не му е до мен. Мисля да му дам малко време. Ако не дойде сам след това време.. Ще мисля тогава какво да правя. Но определено мисля да се боря за него, защото от 2 години бездействие нищо не постигнах. Можеше да съм толкова напред сега... не мога да се откажа.. вече съм трърде далеч... просто няма начин.

Samo napred, lutko lepa
    cekaju te putovanja
    ja sam tvoja avantura
    a ti moja tiha patnja...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си