- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Отново греда...
+ това провай да станете нещо като най-добри приятели и да си помагате винаги и така може и да постигнеш своето ....
Аз в крайна сметка снощи в скайп му намекнах, че не ми е безразличен... но са съжаление той ми каза, че в момента нищо не можел да ми даде и т.н. ии отряза си ме общо взето...
Странното е, че не ми е много кофти в момента, защото усещам, че не всичко е свършило... в смисъл.. не мисля да се отказвам. 2 години го обиах и нищо не правих по въпроса.. не мисля, че на този етап някой го заслужава повече от мен...
Много си права!Опитай се да бъдеш приятелка с него!Рано или късно ще осъзнае, че не си му безразлична!Ако ли не, до тогава и ти ще си решила за себе си какво ще правиш!
Той вече го знае... Но все пак аз наистина искам да разбере, че не само искам да го прегръщам и да го целувам, ами и че наистина, ако има нужда от нещо, което мога да му дам- то вече е в краката му, ако има нещо с, което да му помогна- аз вече съм го направила. Дано някой ден да разбере, че наистина е специален..
![]()
Не ми е писал от последния разговор, в който му казах за какво става дума.. Не знам какво да правя.. дали изобщо ще ме потърси или аз да го направя. Въпреки, че искам да го оставя малко на спокойствие, но ме е страх да не ме забрави...
Възможно е да се е уплашил, че приятелството ви става по-сериозно и затова да се е отдръпнал.![]()
Много е трудно когато си влюбен в някой да ти бъде "най- добър приятел"... няма такъв вариянт (;Първоначално написано от varnen4e
ами и аз се намирам в едно такова положение нз какво да правя... но се двуумя ако се отдръпнеш нали и спреш да го търсиш той дали хич ше се сети или да продължаваш да се бориш за доверието му и тва да ти е фр аз тъй като сам в същото положение .... и един път реша да е по първия начин но после се размекна и нали тръгвам по др и накрая се обърквамм щот нз какво всъщност иска момчето което страшно ме дразни
ама кво да се прави времето ще покаже как ще се развият нещата аа най добре му дай малко време пак .... ще видим какво ще стане ии дано се наредят нещата при теб успех !!!
![]()
![]()
I'm too scared to move, too scared to lose
Tell me what I am supposed to do
I'm too close to see you, too far to touch,
And too many times I've not done enough
Аз лично, ако знам, че има начин да го спечеля никога няма да се размекна.. но уви.. в нищо не мога да бъда сигурна.Първоначално написано от dark_angel_7813
За сега няма да го търся.. макар, че ми е много гадно от това, че го гледам всеки ден в скайп и един ред не се сеща да напише, но не искам да му досаждам. Каза ми, че има проблеми и едва ли му е до мен сега. След като вече разбра какво отношение имам към него и ме дистанцира по някакъв начин, явно наистина не му е до мен. Мисля да му дам малко време. Ако не дойде сам след това време.. Ще мисля тогава какво да правя. Но определено мисля да се боря за него, защото от 2 години бездействие нищо не постигнах. Можеше да съм толкова напред сега... не мога да се откажа.. вече съм трърде далеч... просто няма начин.