Здравейте на всички.Искам да Ви разкажа за моята кратка историика,влюбен съм в едно момиче,всичко започна преди около месец но и взех скайпа наскоро и си чатиме близо 3-4 дни вече имаме общи интереси почти за всичко,още не съм я канил на кафе но това е лесно.Трудното за мен е какво да правя след кафето,дали като я изпратя да се опитам да я целуна или да бъда търпелив и да я поканя още 1 път?Момичето е страхотно и не искам да правя тъпи и смотани грешки и затова пиша с молбата да ми дадете саветче какво да правя.Държал съм се много добре с нея не съм говорил нито глупости нито съм се правил на друг просто съм бил себе си(така и обичам),не съм я лъгал за нито едно нещо!(необичам да лъжа),"хвърлям" и намеци от време на време...но не постоянно!За мен това че ще и кажа,че съм влюбен в нея не е проблем...малко ми е неспокойно защото не знам кък ще реагира...пиша за пръв път в този форум и искам да отбележа че много ми харесва,преди да пиша съм прочел към 20-тина теми които засягат моят проблем също съм и чел в главния сайт всички теми,искам да поздравя Екипа на теенпроблем за това,че са направили един страхотен сайт и един много готин форум.Благодаря ви че ми отделихте малко време за да ми прочетете мнението,много искам да споделите мнението си и препоръките си дори и женско мнение ще приема,благодаря Ви отново.

П.П. не съм писал с подробности,ако имате въпросче към мен с удоволствие ще Ви отговоря...ще правя скоро 18...нито пия нито пуша.