.
Отговор в тема
Страница 1 от 3 123 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 63

Hybrid View

Отново греда...

Такам.. историята е дългичка... така, че няма да ви губя времето с излишни приказки.
    Така... Да кажем, че преди около 3 години бях влюбена в Х. и то 2 години. Може да се каже, че бяхме в една компания, тъй като той учеше в моето училище и имахме много общи приятели. Но той си имаше сериозна приятелка, с която ходеха около 2-3 години и може да се каже, че я обичаше много. И така за тези 2 години.. дори не успях да се сближа с него като приятелка... Не съм и правила кой знае какво по въпроса, защото все пак не бих им развалила връзката.
    Той завърши миналата година училище и от тогава се бяхме виждали 2-3 пъти и то за малко.
    Наскоро.. преди 2-3 седмици се засякохме в един сайт и започнахме да си пишем; след това си разменихме и скайповете... писахме си непрекъснато почти. Дори когато някой от нас не е на компютъра си пращахме СМС-и. От тогава сме излизали 2 пъти. 1-вия път пихме кафе, а 2-рия път (вчера) ходихме на кино (на филм, който той изобщо не искаше да гледаме и изобщо не му хареса). А филма дори не го догледахме, той гледаше много отчаяно и аз постоянно му предлагах да си тръгваме, защото не исках да стои насила. По едно време той се съгласи и излязохме... и си тръгнахме... дори 5 минути не си поговорихме. А и аз усещам, че напоследък (близките 1-2 дни) се отдръпна от мен и ми е много неприятно, защото не знам какво направих. И то не само от киното.. защото преди постоянно ми пращаше целувки, закачаше ме постоянно.. а сега.. дори почти не се усмихва...
    А проблемът ми е, че като го видях пак.. след 1 година осъзнах, че изобщо не си е отишло онова чувство... И ми беше много неприятно... Не знам...
    Дори туко- що влезе в скайп... и излезе.. един ред дори не написа...
    Мерси на всички, които го прочетоха и наистина ще съм много благодарна, ако ми дадете съвет... как да го спечеля поне като приятел... като.. дори не знам какво да си говоря с него...

Samo napred, lutko lepa
    cekaju te putovanja
    ja sam tvoja avantura
    a ti moja tiha patnja...

Отдръпнал се е щот се е усетил че не искаш да си само приятелка с него...пък как да го спечелиш...кой знае пробвай тото може да са го пуснали като джакпот...

Lupus in fabula

http://forum.abv.bg/abv/lat2cyr.php - Онлайн кирилизатор!

Цитирай Първоначално написано от GregoryHouse
    Отдръпнал се е щот се е усетил че не искаш да си само приятелка с него...пък как да го спечелиш...кой знае пробвай тото може да са го пуснали като джакпот...
    Добре.. как може да го усети.. аз.. не съм го показвала.. поне така мисля.. Нито съм го сваляла нито нищо...

Samo napred, lutko lepa
    cekaju te putovanja
    ja sam tvoja avantura
    a ti moja tiha patnja...

+1
    Можеш ли да скъсаш желязна верига подсилена с възел от цветя...?

Цитирай Първоначално написано от varnen4e
    Добре.. как може да го усети.. аз.. не съм го показвала.. поне така мисля.. Нито съм го сваляла нито нищо...
    А да бе ние сме брейнлес идиътс и въобще не мой да загреем...айде малко по сериозно мн ясно че ще се усети то се усеща по интонацията по държанието...не е нужно да искаш да го покажеш все някак се издаваш...

Lupus in fabula

пак +1 за доктора
    Можеш ли да скъсаш желязна верига подсилена с възел от цветя...?

Супер фен Аватара на kPuCkA
    Град
    Варна
    Момчетата са глупаци...приеми го...

Дори и така да е. Той също се държеше по същия начин като мен.. Постоянно се закачаше с мен.. Пращаше ми по 32489897 целувки по скайп и някакви такива... Постоянно ми намекваше някакви неща и изведнъж много се дистанцира, без аз да си променям отношението или да му казвам нещо.
    Той пак е мил, но си личи, че не му идва отвътре вече...
    ;(

Samo napred, lutko lepa
    cekaju te putovanja
    ja sam tvoja avantura
    a ti moja tiha patnja...

Град
    Велико Търново
    ostavi go toi da te potarsi.
    Руса кукличка

и аз имах същия проблем с едно мом4е...така и не разбрах какво стана,но го оставих да се спасява... няма да го моля

Дам и аз това реших да направя.. Преди малко му писах СМС и той нещо ме отеба.. така, че май ще го оставя малко да видя дали ще се сети сам за мене...

Samo napred, lutko lepa
    cekaju te putovanja
    ja sam tvoja avantura
    a ti moja tiha patnja...

Може да е дочул някакви слухове

Цитирай Първоначално написано от kPuCkA
    Не всички
    За теб дойдох на този свят .... и пак заради теб си тръгвам аз ... !!!

Щом се е дръпнал не очаквай сам да се сети за теб скоро...сори ама си говорим истини нали? Пък и той нали уж още ходи с фр-ката си ?

Lupus in fabula

Дам и аз това реших да направя.. Преди малко му писах СМС и той нещо ме отеба.. така, че май ще го оставя малко да видя дали ще се сети сам за мене...
    А ти сигурна ли си, че би била доволна и на варианта "просто приятелка"?

Супер фен
    Град
    Панацея
    Майната ти !
    Цитирай Първоначално написано от Say It Right
    Pravih sex i iskam pak napulno sum seriozna !!!
    emi 4oveka mi spi i mi e jal da go sabudq..a sum gola i se pipam
    vie ste nedorazviti !!!!

Щом се е дръпнал не очаквай сам да се сети за теб скоро...сори ама си говорим истини нали? Пък и той нали уж още ходи с фр-ката си ?
    Не те са се разделили.. не знам кога точно, но вече не са заедно.
    Не знам.. може пък и да се сети за мен. Аз няма да му досаждам- тъпо е.

Samo napred, lutko lepa
    cekaju te putovanja
    ja sam tvoja avantura
    a ti moja tiha patnja...

Цитирай Първоначално написано от kato` limonche
    А ти сигурна ли си, че би била доволна и на варианта "просто приятелка"?
    Не знам.. така мисля. Аз наистина имам чувства към този човек и ще се радвам да знам, че е до мен, че ми е приятел. Не мисля, че ще е кой знае какъв проблем...

Samo napred, lutko lepa
    cekaju te putovanja
    ja sam tvoja avantura
    a ti moja tiha patnja...

Повече от фен
    Град
    Mars
    напълно съм съгласна може би не всички но 1 на 1000000000000000 са такива и нищо лично към тях но това е факт(то и за момичетата е така де често постапваме много глупаво и после се вайкаме що е так)
    I got to stop so I don’t lose it
    Remeber bout the stakes
    But I am closing (that you on my side)
    Sellin se selling me
    To think that I could leave you (on my side)
    Sellin se selling me
    To think that I don’t need you

Цитирай Първоначално написано от sladkoto_neli
    напълно съм съгласна може би не всички но 1 на 1000000000000000 са такива и нищо лично към тях но това е факт(то и за момичетата е така де често постапваме много глупаво и после се вайкаме що е так)
    Ае я по леко с класификацийте да не почвам аз...че си е*ало майката...

Lupus in fabula

по скайп всеки може да ти праща целувки а всъщност да те мрази така че зависи как се държи на живо.щом се дърпа явно има защо.определено е разбрал че го харесваш винаги си проличава!!
    ~ Рицар или Дявол ~
    Обичам те и пак ще те обичам
    дори да ме презираш ти.
    Сърцето си на теб обричам
    пъди ме, но не ме мрази
    Във моите мечти си рицар
    с лъскави доспехи,а може би
    и крал дори,но не си ли просто
    дявол с ангелски очи?!?

Цитирай Първоначално написано от MonSitY
    по скайп всеки може да ти праща целувки а всъщност да те мрази така че зависи как се държи на живо.щом се дърпа явно има защо.определено е разбрал че го харесваш винаги си проличава!!
    Е, да.. но той по принцип не е човек, който да каже нещо, което не мисли.. или да направи нещо, което не трябва...

Ааа между другото писа ми като влезе в скайп... много се радвам... аз очаквах да не ми пише един два дни... Странно се държи, обаче..

Samo napred, lutko lepa
    cekaju te putovanja
    ja sam tvoja avantura
    a ti moja tiha patnja...

щом ти пише е добре. ти не го карай да излизате пак (ако той се интересува ще поиска среща)и другото щом знаеш че е такъв човек добре тогава търсим друга причина за държанието му.
    дали има друга? или пък иска малко почивка (доколкото помня е претърпял дълга любов...) ии още причини ми идват наум...
    ~ Рицар или Дявол ~
    Обичам те и пак ще те обичам
    дори да ме презираш ти.
    Сърцето си на теб обричам
    пъди ме, но не ме мрази
    Във моите мечти си рицар
    с лъскави доспехи,а може би
    и крал дори,но не си ли просто
    дявол с ангелски очи?!?

Както казах- в момента няма друга..
    Сподели какви причини ти идват наум.. защото на мен нито една не ми идва.

И да.. мисля да не го карам за сега да излизаме... То и да го карам никакъв шанс, защото сега е в сесия...
    Но.. все пак да видим дали ще изяви желание да ме види като му свърши работата по университета...

Samo napred, lutko lepa
    cekaju te putovanja
    ja sam tvoja avantura
    a ti moja tiha patnja...

Град
    В Раят,покрит в тъмнина ...
    Чесно да ти кажа трудно е да разбереш момчетата а още по-трудно да разбереш какво им се върти във главата.Аз лично не мога да изкажа мнение защото и аз самата съм малко объркана.
    И ще разбереш какво е да не виждаш щастието, когато Раят потъне в мрак ... W.A.S.P. - Heaven's Hung In Black

The love is behind the gossip! ;]

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си