- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Отново греда...
Такам.. историята е дългичка... така, че няма да ви губя времето с излишни приказки.
Така... Да кажем, че преди около 3 години бях влюбена в Х. и то 2 години. Може да се каже, че бяхме в една компания, тъй като той учеше в моето училище и имахме много общи приятели. Но той си имаше сериозна приятелка, с която ходеха около 2-3 години и може да се каже, че я обичаше много. И така за тези 2 години.. дори не успях да се сближа с него като приятелка... Не съм и правила кой знае какво по въпроса, защото все пак не бих им развалила връзката.
Той завърши миналата година училище и от тогава се бяхме виждали 2-3 пъти и то за малко.
Наскоро.. преди 2-3 седмици се засякохме в един сайт и започнахме да си пишем; след това си разменихме и скайповете... писахме си непрекъснато почти. Дори когато някой от нас не е на компютъра си пращахме СМС-и. От тогава сме излизали 2 пъти. 1-вия път пихме кафе, а 2-рия път (вчера) ходихме на кино (на филм, който той изобщо не искаше да гледаме и изобщо не му хареса). А филма дори не го догледахме, той гледаше много отчаяно и аз постоянно му предлагах да си тръгваме, защото не исках да стои насила. По едно време той се съгласи и излязохме... и си тръгнахме... дори 5 минути не си поговорихме. А и аз усещам, че напоследък (близките 1-2 дни) се отдръпна от мен и ми е много неприятно, защото не знам какво направих. И то не само от киното.. защото преди постоянно ми пращаше целувки, закачаше ме постоянно.. а сега.. дори почти не се усмихва...
А проблемът ми е, че като го видях пак.. след 1 година осъзнах, че изобщо не си е отишло онова чувство... И ми беше много неприятно... Не знам...
Дори туко- що влезе в скайп... и излезе.. един ред дори не написа...
Мерси на всички, които го прочетоха и наистина ще съм много благодарна, ако ми дадете съвет... как да го спечеля поне като приятел... като.. дори не знам какво да си говоря с него...
Отдръпнал се е щот се е усетил че не искаш да си само приятелка с него...пък как да го спечелиш...кой знае пробвай тото може да са го пуснали като джакпот...
+1Първоначално написано от GregoryHouse
![]()
Можеш ли да скъсаш желязна верига подсилена с възел от цветя...?
А да бе ние сме брейнлес идиътс и въобще не мой да загреем...айде малко по сериозно мн ясно че ще се усети то се усеща по интонацията по държанието...не е нужно да искаш да го покажеш все някак се издаваш...Първоначално написано от varnen4e
пак +1 за доктора![]()
Можеш ли да скъсаш желязна верига подсилена с възел от цветя...?
Дори и така да е. Той също се държеше по същия начин като мен.. Постоянно се закачаше с мен.. Пращаше ми по 32489897 целувки по скайп и някакви такива... Постоянно ми намекваше някакви неща и изведнъж много се дистанцира, без аз да си променям отношението или да му казвам нещо.
Той пак е мил, но си личи, че не му идва отвътре вече...
;(
ostavi go toi da te potarsi.
Руса кукличка
и аз имах същия проблем с едно мом4е...така и не разбрах какво стана,но го оставих да се спасява... няма да го моля![]()
Може да е дочул някакви слухове![]()
Не всичкиПървоначално написано от kPuCkA
![]()
За теб дойдох на този свят .... и пак заради теб си тръгвам аз ... !!!![]()
Щом се е дръпнал не очаквай сам да се сети за теб скоро...сори ама си говорим истини нали? Пък и той нали уж още ходи с фр-ката си ?
А ти сигурна ли си, че би била доволна и на варианта "просто приятелка"?Първоначално написано от varnen4e
Майната ти !Първоначално написано от kPuCkA
Първоначално написано от Say It Right
напълно съм съгласна може би не всички но 1 на 1000000000000000 са такива и нищо лично към тях но това е факт(то и за момичетата е така де често постапваме много глупаво и после се вайкаме що е так)Първоначално написано от kPuCkA
I got to stop so I don’t lose it
Remeber bout the stakes
But I am closing (that you on my side)
Sellin se selling me
To think that I could leave you (on my side)
Sellin se selling me
To think that I don’t need you
Ае я по леко с класификацийте да не почвам аз...че си е*ало майката...Първоначално написано от sladkoto_neli
по скайп всеки може да ти праща целувки а всъщност да те мрази така че зависи как се държи на живо.щом се дърпа явно има защо.определено е разбрал че го харесваш винаги си проличава!!
~ Рицар или Дявол ~
Обичам те и пак ще те обичам
дори да ме презираш ти.
Сърцето си на теб обричам
пъди ме, но не ме мрази
Във моите мечти си рицар
с лъскави доспехи,а може би
и крал дори,но не си ли просто
дявол с ангелски очи?!?
Е, да.. но той по принцип не е човек, който да каже нещо, което не мисли.. или да направи нещо, което не трябва...Първоначално написано от MonSitY
Ааа между другото писа ми като влезе в скайп... много се радвам... аз очаквах да не ми пише един два дни... Странно се държи, обаче..
щом ти пише е добре.ти не го карай да излизате пак (ако той се интересува ще поиска среща)и другото щом знаеш че е такъв човек добре тогава търсим друга причина за държанието му.
дали има друга? или пък иска малко почивка (доколкото помня е претърпял дълга любов...) ии още причини ми идват наум...
~ Рицар или Дявол ~
Обичам те и пак ще те обичам
дори да ме презираш ти.
Сърцето си на теб обричам
пъди ме, но не ме мрази
Във моите мечти си рицар
с лъскави доспехи,а може би
и крал дори,но не си ли просто
дявол с ангелски очи?!?
Както казах- в момента няма друга..
Сподели какви причини ти идват наум.. защото на мен нито една не ми идва.
И да.. мисля да не го карам за сега да излизаме... То и да го карам никакъв шанс, защото сега е в сесия...
Но.. все пак да видим дали ще изяви желание да ме види като му свърши работата по университета...
Чесно да ти кажа трудно е да разбереш момчетата а още по-трудно да разбереш какво им се върти във главата.Аз лично не мога да изкажа мнение защото и аз самата съм малко объркана.![]()
И ще разбереш какво е да не виждаш щастието, когато Раят потъне в мрак ... W.A.S.P. - Heaven's Hung In Black![]()
The love is behind the gossip! ;]![]()