- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Л Карнитин
Така до края на месеца трябва да се сдобия е перфектна фируга ... Тренирам карате 3 пъти седмично и ходя още 2-3 пъти седмично на фитне ( ходя от 2 седмици) , но си мисля ,че няма да успея на време и тъй акто преди време бях експериментирата с дъвките мотиф , а съставката им която поамга за слванятето на килограмините е именно Л карнитина ( дъвките бяха безполезни) и еидн пряитле анскоро с подобна цел пиеше около 2 седмици се чудя ще ми помогне ли за по - бързо стопяване ан мазнините и сдобиване с още по- хубава фиугра? Ако някой от вас е пробвал и има опит да даде съвет.
4uvash li 4se ma ovcoooooooo to ne se prai pervektna figura za 2 dena patka s patkite![]()
ще ти помогне 100% само трябва да внимаваш как го пиеш. И да знаеш, че не е евтин!Първоначално написано от Dark_Angel_F
Първоначално написано от Say It Right
![]()
![]()
Ти да не мислиш , че с тея дъвки отслабваш , бе ? ? Те просто намаляват апетита , не ти стягат тялото ... Трябва да съчетаеш много спорт и здравословно хранене !
Ще ти помогне ако продължаваш да тренираш в смисъл не можеш да го пиеш и да излезнеш на разходка![]()
Много ме мързеше и все още ме мързи и едва-едва написах това отгоре.
My Face
a ot kade se zima tova neshty ? i na kakva cena ? kajete pove4e info. Kolko se pie i t.n. ? nemoje se ga4ime s nqkvi neshta deto ne gi znaem kakvi sa ? nqkoi vesht v zanaqta da se obadi ..![]()
Ноу уан мейкс ми соу крейзи лайк ю ду май бой..
Хапченцата се продават в аптеката на цена 27лв. Освен хапчета има го и в течен вариан но той е по скъп около 30 + .. пие се преди фитнес по две хапчета или голяма глътка. Аз съм го пила супер ми помогна препоръчвам ти го !Първоначално написано от Ch0c0la73
"Ако се страхуваш, че ще бъдеш критикуван не казвай нищо, не прави нищо, бъди нищо."
Първоначално написано от dark_sw
![]()
![]()
![]()
![]()
само със спорт и някой др полезни работи ни6туъ др
Аз вече иамм напредък относно псотигането на тая фигура ама времето ми поокъся . А за дъвките тях преди мн врем еги въках и сеотказах ... За Л карнитина взиам се преди тренировка в зависимост под акква форма е е и различно времето . При хапчетата се визмаше час час и половина преди тренировка ( еидн рпяител пиеше и ми акза) за течния не знам ... А за цената този приятле ми акза че едно блситерче от 10 хапчета е 3 и нещо . ПРосто исках дапитам дали янкой е опитвал и дали е имало резуталт рпи него ...
еми и аз съм чувала че има ефект ама само една диета е най добрата според мен а тва е Секс и ябълки пробвай :Д хахаа