.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 21 от общо 21

Тема: кои i,s

Град
    Велико Търново

кои i,s

krao
    Руса кукличка

Супер фен Аватара на kPuCkA
    Град
    Варна
    И двамата...въпреки,че ти си му казала,че ще отидеш по-късно,той поне е можел да ти се обади като тръгва,да те предупреди да не ходиш въобще там...

И 2мата щот сте пълни тъпаци...Що ли? щот спора ви е толкова безсмисл;ен колкото да пуснеш тая тема...бахти и тъпи "любовен проблем" нямаш ли си приятелки да им обясняежедневието си та го ръсишш на нас?

Lupus in fabula

http://forum.abv.bg/abv/lat2cyr.php - Онлайн кирилизатор!

Набий го.. Ми кой е виновен .. Единия от двамата или двамата
    Можеш ли да скъсаш желязна верига подсилена с възел от цветя...?

Супер фен
    И двамата ... :P
    Обичам те <3 !!!

Цитирай Първоначално написано от GregoryHouse
    И 2мата щот сте пълни тъпаци...Що ли? щот спора ви е толкова безсмисл;ен колкото да пуснеш тая тема...бахти и тъпи "любовен проблем" нямаш ли си приятелки да им обясняежедневието си та го ръсишш на нас?
    Това беше много грубо...
    ами незнам кой е виновен,но пък няма смисъл да се тарси виновен според мене.

Ти си виновна, Паткоооооооо

Цитирай Първоначално написано от SeXy_GrQh_ {}
    Това беше много грубо...
    ами незнам кой е виновен,но пък няма смисъл да се тарси виновен според мене.
    И далеч по груб съм бил...но вечна почна да ми писва от тъпизмите на конкретния автор който ръси тъпа тема след тъпа тема...а на тъпа тема тъп отговор...и е очевидно че и 2мата си виновни щот са недорасли за да не се цупят за такива тъпотий...

Lupus in fabula

Има ли значение?!? Не сте се разбрали както трябва. Нормално е всеки от вас да мисли, че другият е виновен. Карай да върви. Не е станало кой знае какво, че да си тровите живота с подобни глупави мисли и обвинения :P

Град
    Велико Търново
    И далеч по груб съм бил...но вечна почна да ми писва от тъпизмите на конкретния автор който ръси тъпа тема след тъпа тема...а на тъпа тема тъп отговор...и е очевидно че и 2мата си виновни щот са недорасли за да не се цупят за такива тъпотий...

Е не признавам затапи ме и ме изобличи...аз съм тъпия. Виж се прочети си писанието и ми кажи т'ва сериозно ли е? Пълни глупости ежедневни недомислици които трябва да минат за 15 минс...а ти ми правиш световен проблем...ами като станеш на 20+ и почнат истинските проблеми? Тогава кфо прайм...ай стига сте се излагали...

Lupus in fabula

Град
    somewhere over the rainbow
    Определено ти си виновна,защото не пишеш на кирилица.
    И двамата сте зле и се впрягате за някакъв детински спор.

Супер фен
    Град
    Панацея
    така е! На тъпи путки, груб отговор!
    Цитирай Първоначално написано от Say It Right
    Pravih sex i iskam pak napulno sum seriozna !!!
    emi 4oveka mi spi i mi e jal da go sabudq..a sum gola i se pipam
    vie ste nedorazviti !!!!

въпреки че е грубо съгласна съм с GregoryHouse ... не е толкова тъпа темата но тъп ви е спора.. и 2мата сте си виновни .. ще ви мине ..

ее ти вече пускаш за всичко теми.няма лошо
    това да ви е проблема
    кой е виновен-ми и двамата сте виновни.ако се карате затова много изпростявате да знаете!
    ~ Рицар или Дявол ~
    Обичам те и пак ще те обичам
    дори да ме презираш ти.
    Сърцето си на теб обричам
    пъди ме, но не ме мрази
    Във моите мечти си рицар
    с лъскави доспехи,а може би
    и крал дори,но не си ли просто
    дявол с ангелски очи?!?

Град
    Shumen
    Emi tva sa detinshtini.Spored men napravi kompromis sniji glava kaji mu izvinqvai edva li shte ti kostva neshto i veroqtno hste si prekratite spora.makar che i az sym mnogo gorda dosta chesto sym go pravila tova v imeto na dobrite otnosheniq i razbiratelstvoto
    Хайде с мен по-смел бъди в любовта аз да те светна.
    Довери се, довери о-о-о-о.
    Като капка карамел по езика ти ще лепна ти,
    вкуса ми осети о-о-о-о.
    Опитай мене ти,
    Целувай мене ти, усещаш ме нали

http://geimarkata.aha.bg/

Мега фен Аватара на VinDiesel
    Град
    Плевен квартал Оринч Каунти
    и двамата много тъпа тема за каране сте избрали

idvamata imate vina,no za6to obra6tate vnimanie na takiva drebni ne6ta takiva nedorazumeniq se slu4vat 4esto,no tva sa samo podrobnosti.

Град
    В Раят,покрит в тъмнина ...
    Мисля че и двамата сте малко или много виновни.
    И ще разбереш какво е да не виждаш щастието, когато Раят потъне в мрак ... W.A.S.P. - Heaven's Hung In Black

The love is behind the gossip! ;]

Има ли някво значение кой е виновен...??? Факт е че сте се скарали...Кво примерно ся ще му кажеш че повечето мислят че той е виновен и ще го накараш да чете тая тема ли ?
    Искам да ти кажа чеее тва е една кавга която трябва да стигнете до извода кой какво направил защо и кой е виновен сами,а не ние да казваме кой е виновен и кой не....

Цитирай Първоначално написано от angelcheeee_93
    Доказва че още мислиш малко.... Поне според мен,защото темата не е кой знае какъв проблем,а пък и човекът просто си изказа мнението...Трябва да очакваш такива при положение че темата както казах е малко....детска

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си