Nqmam opredela marka, koqto da haresvam, che da se kypq samo s takyf shampoan. Vinagi si vzimam za mazna kosa, zashtoto mi se omaznqva mnogo byrzo. No sega kato se izrusih mi se poizsushi i sigurno shte smenq. Inache za momenta se kypq s Schauma.
na gliss podhranvashti maslaa ili tazi s edna treta maska pak na tazi seriq
Ноу уан мейкс ми соу крейзи лайк ю ду май бой..
Ми как няма да правя?!Все пак в българската азбука няма букви 4 и 6!!!Първоначално написано от mystery`girl
Вярно е,че покрай тези чатове (мирк-а,скайп,АйСиКю и т.н.) свикват да пишат на латиница ама ако ще е така поне да не се опитват да пишат на български
А и авторката сама спомена за грешките си и аз й ги казвам!!!Т.Е. Забележката ти в случая е напълно неуместна
![]()
![]()
Mizani, Paul Mitchell, Kerastase, Tigi или Phyto![]()
Аз в момента използвам на Елсев-лилавата серия за обем и съм мн. доволна,преди бях на Avon-пак за обем и той не беше лошНякой беше споменал в началото за Wash & Go и Head & Shoulders наистина са ужасни
вместо до премахват пърхута,той става повече
Още първия път като ги пробвах и видях резултата се отказах и не съм и слагала повече такъв шампоан
2% оТ млАдОто ПокОлЕНие НЕ сЛуШа чАлГа!
АкО Си оТ оНезИ 98% КоиТо Я ОбИчаТ, сЛожИ ТовА в ПоДпиСа си!
Шампоаните на Ейвън са отвратПървоначално написано от mEChyY :)
![]()
LoSing You Is lIkE liVing in A worLd witH no aiR..
Nivea Happy time s ekstrakt ot portokal ili loreal parij mai gliss se kazva6e ne ne elseve be6e ne6to si light srry za ne pdrobnata inf ama az ne gledam kfo pi6e znam si koe mi har i si go kupuvam seki pat ako nqma ednoto zimam drugoto![]()
Бебешки и хининов-те са най-добрите.
бебешкиможе и да не ви се вярва ама с бебшкия косата ми стана супер, а съм използвала какви ли не марки, всички съм ги сменила и само бебешкия даде резултат
na AVON za zdrava i blestq6ta kosa, no sam i mn dovolna ot fructis (nz dali tai se pi6e6e) na Garnier
I saw this place was open, tonight
And the girls and the boys
They were rocking
And the alcohol was flowing
And I knew right away this was my life
Oh what a night....!!