.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 39 от общо 39

Тема: 6ампоани

Мега фен
    Град
    Tam kyDetO Sym veChno vLubenA
    Nqmam opredela marka, koqto da haresvam, che da se kypq samo s takyf shampoan. Vinagi si vzimam za mazna kosa, zashtoto mi se omaznqva mnogo byrzo. No sega kato se izrusih mi se poizsushi i sigurno shte smenq. Inache za momenta se kypq s Schauma.

na gliss podhranvashti maslaa ili tazi s edna treta maska pak na tazi seriq
    Ноу уан мейкс ми соу крейзи лайк ю ду май бой..

Цитирай Първоначално написано от mystery`girl
    Цитирай Първоначално написано от He}|{Ha_Dpo|`a
    1.За грешките Ми още като ти прочетем заглавието става ясно,че за теб не съществуват буквите Ш и Ч
    2.По темата - използвам най-вече Нивеа за изправяне само със сешоар На второ място са Дева и Шаума И никога не използвам Wash and Go и Head & Shoulders Просто ги ненавиждам тия марки По 2-3 пъти съм се къпала с тях и ми бяха съсипали косата и кожата на главата
    Това е 3-тата или четвъртата тема където им правиш забележка за Ч и Ш..еми така си ги кефи хората
    В момента съм с някакъв на Ейвън с банан и..още нещо..май беше кокос но не съм сигурна..но сънсилк и глис кюр също са много хубави
    Ми как няма да правя?!Все пак в българската азбука няма букви 4 и 6!!! Вярно е,че покрай тези чатове (мирк-а,скайп,АйСиКю и т.н.) свикват да пишат на латиница ама ако ще е така поне да не се опитват да пишат на български А и авторката сама спомена за грешките си и аз й ги казвам!!!Т.Е. Забележката ти в случая е напълно неуместна

Mizani, Paul Mitchell, Kerastase, Tigi или Phyto

Град
    Добрич :o)
    Pantene & Garnier

Голям фен Аватара на o0ps
    Елсев и Нивея - само тези ми понасят

Мега фен Аватара на Spider4eto
    Шаума, пантен и хед енд шолдърс

Град
    Sofiq
    Аз в момента използвам на Елсев-лилавата серия за обем и съм мн. доволна,преди бях на Avon-пак за обем и той не беше лош Някой беше споменал в началото за Wash & Go и Head & Shoulders наистина са ужасни вместо до премахват пърхута,той става повече Още първия път като ги пробвах и видях резултата се отказах и не съм и слагала повече такъв шампоан
    2% оТ млАдОто ПокОлЕНие НЕ сЛуШа чАлГа!
    АкО Си оТ оНезИ 98% КоиТо Я ОбИчаТ, сЛожИ ТовА в ПоДпиСа си!

Хербал Есенсис различни ароматиии :P

Цитирай Първоначално написано от mEChyY :)
    Аз използвам на Avon-Advance Techniques против пърхот. Ползвам го вече около половин година и съм мноого доволна
    Шампоаните на Ейвън са отврат
    LoSing You Is lIkE liVing in A worLd witH no aiR..

Nivea Happy time s ekstrakt ot portokal ili loreal parij mai gliss se kazva6e ne ne elseve be6e ne6to si light srry za ne pdrobnata inf ama az ne gledam kfo pi6e znam si koe mi har i si go kupuvam seki pat ako nqma ednoto zimam drugoto

Бебешки и хининов-те са най-добрите.

бебешки може и да не ви се вярва ама с бебшкия косата ми стана супер, а съм използвала какви ли не марки, всички съм ги сменила и само бебешкия даде резултат

Супер фен Аватара на BigFakeSmile
    na AVON za zdrava i blestq6ta kosa, no sam i mn dovolna ot fructis (nz dali tai se pi6e6e ) na Garnier
    I saw this place was open, tonight
    And the girls and the boys
    They were rocking
    And the alcohol was flowing
    And I knew right away this was my life
    Oh what a night....!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си