- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Каква може да е причината?
tuka s edna priqtelka se 4udim nad slednata situaciq:
Tq hodi s edno mom4e,koeto e mn hubavo,tq sa6to e krasiva,bila e do sega s 5 mom4eta,a toi s 4. I dnes bili v tqh i pravili sex.Vsi4ko bilo to4no,prez cqloto vreme nqmalo ni6to neredno,na neq i izglejdalo,4e na nego mu haresva,t.e. ne daval vid na pritesnen,noo..pravili go nqkade kam 4as i ne6to i toi ne mogal da svar6i.Tq go pitala v neq li e pri4inata,a toi kazal,4e ne..
Spored vas kakvo moje da e stanalo?
е ти к'во искаш да и каже в тебе е причината, че си ебати цепенячката ли?
мн ясно, че ще си замълчи при тази ситуация. освен т'ва има куп причини, които може да доведат до т'ва момчето да не свърши...
ми например преди това да е свършвал няколко пъти, или даже само веднъж.
да се притеснява от нещо
да се е разсеял
да е бил уморен от клатене
да не е изпитвал достатъчно удоволствие от секса с нея
и т.н....
толкова субективни фактори... възбудата при нас мъжете е доста по-спонтанна, отколкото при жените. както бързо идва, така и си отива ако няма директна стимулация на члена. 100 неща сася не искам да говоря от името на всички, но това е генерализирано от общите ми впечатления
тцтц момчето е искало още явно ... ама таз мома не се е сетила![]()
![]()
и да е била с 5 момчета пак не ениква гаранция... мойта първата беше спала с горе долу толкова и пак я беше срам да ме хване за члена.
Ami sluchilo mu se da ne svurshi. Suma ti prichini.
Eating isn't cheating - Arnold
ххиихх може и така да е ама и на мен ми се струва, че е субективно пък да спи още няколко пъти с него и ако нищо ... хиихихх не знам тогава тя да си вади изводите ...Първоначално написано от Yallama
![]()
Един отимист може да види светлината и там, където я няма. Но защо песимистът винаги бърза да я гаси ?
Да и аз иам подобен проблем когато клатя някое дърво...по едно време ми писва и се отказвам..аз да ида да изрежда дупка в гардероба и да си го хакам там ефекта същия...
Първоначално написано от GregoryHouse
Е стига де ... брутален си ...
Един отимист може да види светлината и там, където я няма. Но защо песимистът винаги бърза да я гаси ?
хапсулютно си правПървоначално написано от GregoryHouse
![]()
След като тя е била с 5 момчета, а той с 4 не виждаш ли къде е проблема ?! Той просто не е свикнал с момиче, damn it.
Don't tell me what I can or can't do !
Ае ти се изказа бре моме...или момче не та знам кфо си....4 момичета да минеш съвсем си се свиква...пък и кой ти каза че ги е бодвал по веднъж и а ако не е свикнал не тряяше ли да направи заешка работа а? Нещо ти куца логиката...damn it. Пък и кой каза че с тея 5 и тея 4 те са се рязкали по 1 път че да знаеш кой колко е ебал?Първоначално написано от Boyd
А ти видя ли какво написах всъщност, damn it ? 5 момчета - 4 момчета! Някъде да съм споменал момичета ?! Четете по внимателно не през редовете. Просто казах, че е гей. Бил е с момчета..Първоначално написано от GregoryHouse
О боже господи...къде прочете, че е гей бе...ох лелелеле не аз просто се отказвам от тоя форум не...
Никъде не съм прочел такова нещо. Аз го казвам. Ако се замислиш малко може и да разбереш, че съм го казал на майтап, защото така е написано, че спокойно може човек, идиот като мен, да си го помисли!Първоначално написано от Mademoiselle
nedei se otkazfaiПървоначално написано от GregoryHouse
nea koi da ni prai shoU!!!
![]()
![]()
![]()
без ПОДПИС ... xD
mda dosta vqrno +1Първоначално написано от miteto
Ako Nqma Kyde Da Otide6 Ela Na Sebe Si !!!
След като с мъка ти изчетох шльоковицата, мога да ти кажа на чист български, че причини бол! Може и дори да не го показва да се епритеснявал(щом е с нея за първи път) Може малко преди да започнат акта да си е ударил една без да знае, че после ще му се отвори парашута с мадама. Следващия път ще свърши. Още повече от мен да знаеш, че нито красотата нито това че е била с 5 момчета, са критерий по които може да ес съди, че приятелката ти е добра в секса. И още нещо, един мъж който иска да прави секс и втори път с теб, никога няма да ти кажа, че причината за да не свърши е в тебПървоначално написано от Mademoiselle
![]()
Хвърлиха ме в Пирифлегетон а сега преплувам Ахерон. После ще се гмуркам в Мнемозина. Следва Кокит а след нея Стикс. Сетне ще се давя в Лета, докъто изтезаната ми душа се моли за водите на Еридан...
http://bgpentagram.bulboard.com
Ами ето я причината-преди да бъде с нея, той е бил с 4 момчета, следователно е гей.Първоначално написано от Mademoiselle
Ех каква завидна мъдрост и логика, иска ми се и аз да съм способна на такава.Първоначално написано от Bcu4ko_ko3
Хвърлиха ме в Пирифлегетон а сега преплувам Ахерон. После ще се гмуркам в Мнемозина. Следва Кокит а след нея Стикс. Сетне ще се давя в Лета, докъто изтезаната ми душа се моли за водите на Еридан...
http://bgpentagram.bulboard.com