- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Как да го накарам да ме целуне
И тъкааа..Значи..Едно момче ме харесва мн...И аз го харесвам, но съм от по-срамежливите.....Искам да го накарам(предизвикам) да ме целуне..Но работата е там, че утре завършваме...А другата седмица на 17-ти отиваме на лагер за 1 седмица, и това е единствената възможност..През тази 1 седмица..ПЛС предложете нещо.Мн ще ви бъда благодарна..
![]()
![]()
Bla, Bla, Bla
Еми ти го целуни, да не ти пука така или иначе няма да се видите скоро дори и да сгафиш![]()
Aveee eiii ! Selski pr1chki ! Gadna vi e trevataNe davam i edna stotinka za taQ pumiq, na tiQ na tiQ na tiQ.. Taka che i da q pluQ i da q Bogotvorq - Istinata e EDNA - vseki VTORI pushi Q !
Целуни го ти, не виждам какъв е проблема![]()
“Усмихни се.
Има хора,които никога не се разделят!"
![]()
![]()
Някой си ми е зел ника от друг форум![]()
Заплаши го с атенатат ако не го направи...
кажи му, че ако не те целуне е женчо.
ammm...celyni go po kraq na ystnitemoje i da podeistva nz
samo znam 4e e blizko do mozaka
![]()
На колко години сте?И ако сте на лагер с повечко хора играта на шише е добър вариянт!Някоя твоя приятелка ще го накара да те целуне!И от там вече няма да те е срам ти да го целунеш, извън играта!
сложи му го 0тзад![]()
Първоначално написано от Say It Right
ако той знае че си срамежлива няма да очаква да го направиш-така че го изненадай:P
~ Рицар или Дявол ~
Обичам те и пак ще те обичам
дори да ме презираш ти.
Сърцето си на теб обричам
пъди ме, но не ме мрази
Във моите мечти си рицар
с лъскави доспехи,а може би
и крал дори,но не си ли просто
дявол с ангелски очи?!?
пийни си малко, за да паднат задръжките да не си толкова срамежлива и го целуни ти или играите на шише, истина или риск нещо такова![]()
...
Ми .. целуни го ти ддз най-удачно ми се струва. Може и той да се притеснява и за тва да не предприема нищо - някога когат обстановката е по така подходяща го целуни, ако пък не намеквай нещо - бъзикай го да се усети и така ..
покажи му с поглед,следвай инстинкта ситой ще ти подскаже как....
someone else...
Колкото и да те е срам давай тва е варианта за мен.Не че аз не съм от срамежливите но ... няма да стане ако на направиш усилие.![]()
И ще разбереш какво е да не виждаш щастието, когато Раят потъне в мрак ... W.A.S.P. - Heaven's Hung In Black![]()
The love is behind the gossip! ;]![]()
Какво шише ... те на 14-15 за деца мислят..Първоначално написано от vilinanova
нахвърли му се...ама сериозно,аз мн пъти съм правила такива неща и не съжалявам!
Света е любов,а тя е създадена,за да прави щастлив само един човек..А този човек е най-добрия на света...той е ...
курвите почнаха да лаятПървоначално написано от neshtastno^vliubena
emi po princip ne mojesh dda nakarash nqkogo da te celunesh no ako se opitash da postignesh tova moje da go gledash edno vlubeno ili da se usmihvash carovno ako te haresva edvali shte ti otkaje
Но когато обичаш някого пусни на свобода , ако той/тя те обича ще се върне твоята страна, ако ли не няма за какво да съжаляваш,щастлив е той/тя без тебе и за него/нея ще се радваш.
еми тряя да го целунеш щото може да си изпуснеш шанса и после да е прекалено късно
Не изпускай момента,ако не искаш точно ти да правиш тази стъпка,просто като сте прегърнати,се приближи мн близо до него,няма как да не се усети...ако все пак стане,ти го целуни!Успех с целувките!
"A stunning journey to hell and back."
How long could you last?
Моята никога не чака аз да я целуна пръв-действа, затова ти предлагам да сториш същото.На колко години си , ч е се срамуваш от подобно нещо.И двамата се харесвате, просто какъв е проблемът???![]()
не лаят ли кучкитеПървоначално написано от comics
![]()
по темата .. целуни го ти![]()
Жената с характер ,плаши слабите мъже,
но подлудява силните..! ~
Mqtai sa v "oganq" ako moga taka da se izrazq ... li4no az sam si sramejliv sa6to , no kolko pati sam se farlql v tos topli4ak "ogan" ... kvo moje6 da izgubi6 kat znae6 4e i toi te haresva i ti go haresva6 ? mmm ?
![]()
I'm the Angel of Insanity
Madness Stricken
Според мен най-удачно е след като момичето се притеснява да го целуне поне да му намекне за целувка,т.е облизвай си устните по-често,слагай си червило-прави всичко,което да насочи вниманието му към устните ти.Знам също,че перверзният поглед супер много помага ,а от личен опит ти казвам,че на две големи и бръкнал в тока заек ще целунеш;]]]]
Не позволявай на страха от поражение да ти попречи да се съзтезаваш!
A cinderella story