.
Отговор в тема
Страница 1 от 3 123 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 65

преодолях срама (party)

Здравейте искам само да се похваля, че преодолях срама си към едно момиче Харесвам си я от адски много време... и попринцип доста ме е срам... особено от нея... Но вчера бяхме излезнали аз, момичето, което си харесвам и още една обща приятелка. Те си търсеха цветя за хербария и викнаха и мен По едно време дойде и приятеля на общата ни приятелка На края като си тръгвахме преди да се разделим аз да испратя крисито (момичето, което си харесвам), а другото момче да изпрати другото момиче... аз им казах да ме изчакат за малко на един ъгъл и отидох до един цветарски магазин Взех една червена роза с панделка... и после и я подарих лично (подаряжал съм й и др. път цвете ама по куриер)
    Straha da ne izgubish nai vajniq chovek v jivota si te razqjda malko po malko, osobeno ako straha e poroden ot sobstvenite ti greshki ;(

Град
    В АдА
    Само така

Мега фен Аватара на MaLkaTa_LaDy
    Браво, продългавай така. =D>
    П.п. Много ме беше възхитил, беше пуснал една снимка на името `и написано с листенца от роза... Това няма да го забравя.
    Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.

Град
    В Раят,покрит в тъмнина ...
    Брао брао пич! Радваме се за тебе
    И ще разбереш какво е да не виждаш щастието, когато Раят потъне в мрак ... W.A.S.P. - Heaven's Hung In Black

The love is behind the gossip! ;]

Цитирай Първоначално написано от MaLkaTa_LaDy
    Браво, продългавай така. =D>
    П.п. Много ме беше възхитил, беше пуснал една снимка на името `и написано с листенца от роза... Това няма да го забравя.

hahahaha da.... :P
    Straha da ne izgubish nai vajniq chovek v jivota si te razqjda malko po malko, osobeno ako straha e poroden ot sobstvenite ti greshki ;(

Цитирай Първоначално написано от KillSwitchEngage
    браво , след като преспите ще ти мине сичкия мерак
    ще се направа, че това не съм го прочел

Браво пич,само успехи

Град
    Shumen
    Mnogo milo.Az lichno mnogo shtqh da se zaradvam.Produljavai taka
    Хайде с мен по-смел бъди в любовта аз да те светна.
    Довери се, довери о-о-о-о.
    Като капка карамел по езика ти ще лепна ти,
    вкуса ми осети о-о-о-о.
    Опитай мене ти,
    Целувай мене ти, усещаш ме нали

http://geimarkata.aha.bg/

радвам се!!!
    най-накрая някой да преодолее тоя срам и тя как реагира(предполагам се е очаровала)
    ~ Рицар или Дявол ~
    Обичам те и пак ще те обичам
    дори да ме презираш ти.
    Сърцето си на теб обричам
    пъди ме, но не ме мрази
    Във моите мечти си рицар
    с лъскави доспехи,а може би
    и крал дори,но не си ли просто
    дявол с ангелски очи?!?

Цитирай Първоначално написано от MonSitY
    радвам се!!!
    най-накрая някой да преодолее тоя срам и тя как реагира(предполагам се е очаровала)

haha emi chesno kazano ne znam... blagodari mi... posle kogato si pochivahme na edna peika (6toto beshe basi jegata) kaza che e mnogo hubava... Ne znam... moje da i e harela, a moje i da ne e

браво, много се радвам за тебе, и ПРОДЪЛЖАВАЙ В СЪЩИЯ ДУХ

Град
    pz city
    пича е романтик .... рядко срещани са вече евалата

Град
    Terra incognita!
    Браво на теб,ето,че не е невъзможно да се преодолее срама и притеснението,продължавай в същия дух и далече ще стигнеш,много романтично се е получило!
    "A stunning journey to hell and back."
    How long could you last?

Град
    Darkness
    Цитирай Първоначално написано от PePeLePew
    Ами не че и много се кефят момичетата на това.Помня миналата година подарих на приятелката си рози.Бях го направил така - беше последният учебен ден и аз преди това влязох в класната стая и оставих 40 рози на нейното място+по една на всеки друг чин-общо 56 рози.И тя какво направи-исмя ми се и каза че не било зряло...

Град
    София

Re: преодолях срама (party)

Цитирай Първоначално написано от maharbal
    Здравейте искам само да се похваля, че преодолях срама си към едно момиче Харесвам си я от адски много време... и попринцип доста ме е срам... особено от нея... Но вчера бяхме излезнали аз, момичето, което си харесвам и още една обща приятелка. Те си търсеха цветя за хербария и викнаха и мен По едно време дойде и приятеля на общата ни приятелка На края като си тръгвахме преди да се разделим аз да испратя крисито (момичето, което си харесвам), а другото момче да изпрати другото момиче... аз им казах да ме изчакат за малко на един ъгъл и отидох до един цветарски магазин Взех една червена роза с панделка... и после и я подарих лично (подаряжал съм й и др. път цвете ама по куриер)
    хихихихи браво браво Сега само така
    Един отимист може да види светлината и там, където я няма. Но защо песимистът винаги бърза да я гаси ?

Е браво браво. Продължавай в същия дух.
    Много по-лесно е да събудиш у някого любов, отколкото да я запазиш.

Брао пич, така се почва...
    ся следва да я гушнеш,да я целунеш и на сватбата да ме винеш иначе

Цитирай Първоначално написано от ^Game_Master_F^
    Mnogo milo.Az lichno mnogo shtqh da se zaradvam.Produljavai taka

+1
    DORI JIVOTA DA TE PROMENI,SHTE TE OBICHAM,CHUVASH LIII... {{}}

Град
    Boulevard of broken dreams
    Еее като ти чета постовете изглеждаш много свестен А инача браво,мен много ме е срам от момчета...
    I've learned that no matter how much I care, some people just don't care back. I've learned that your life can be changed in a matter of hours by people who don't even know you...

Цитирай Първоначално написано от pet_14
    Брао пич, така се почва...
    ся следва да я гушнеш,да я целунеш и на сватбата да ме винеш иначе
    da be... samo moje da go sanuvam

Супер фен Аватара на Abigoria
    Град
    Добрич
    Хех.. Сладурско...

..

офффффф щял да му мине мерака...има хора,който ценят останалите не само,за да си задоволят сексуалните мераци ...и слава богу,че ги има само така пич дано се получат нещата

mrazq jivota Naistina jelaq da pukna

Цитирай Първоначално написано от PePeLePew
    В днешно време романтиците са само девствените...

Lupus in fabula

http://forum.abv.bg/abv/lat2cyr.php - Онлайн кирилизатор!

Цитирай Първоначално написано от maharbal
    ще се направа, че това не съм го прочел
    Абе, залупен, ти така и така си го прочел вече? Кво има да се правиш не разбирам. А за да не кажеш, че се заяждам и ми липсва обосновка в това да те наричам залупен е в това, че е адски тъпо да подариш на момиче цветя и да си мислиш, че едва ли не си преодолял срама да и кажеш, че я харесваш и искате да си станете гадженца. Тя може и да не е разбрала смисъла на жества, в смисъла на който ти си му приложил. А дори да е така, пак си на сухо ми се струва.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си