- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- преодолях срама (party)
Здравейтеискам само да се похваля, че преодолях срама си към едно момиче
![]()
Харесвам си я от адски много време... и попринцип доста ме е срам... особено от нея... Но вчера бяхме излезнали аз, момичето, което си харесвам и още една обща приятелка. Те си търсеха цветя за хербария и викнаха и мен
По едно време дойде и приятеля на общата ни приятелка
На края като си тръгвахме преди да се разделим аз да испратя крисито (момичето, което си харесвам), а другото момче да изпрати другото момиче... аз им казах да ме изчакат за малко на един ъгъл и отидох до един цветарски магазин
Взех една червена роза с панделка... и после и я подарих лично
(подаряжал съм й и др. път цвете ама по куриер)
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Straha da ne izgubish nai vajniq chovek v jivota si te razqjda malko po malko, osobeno ako straha e poroden ot sobstvenite ti greshki ;(
Браво, продългавай така. =D>
П.п. Много ме беше възхитил, беше пуснал една снимка на името `и написано с листенца от роза... Това няма да го забравя.![]()
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.
Брао брао пич!Радваме се за тебе
И ще разбереш какво е да не виждаш щастието, когато Раят потъне в мрак ... W.A.S.P. - Heaven's Hung In Black![]()
The love is behind the gossip! ;]![]()
Първоначално написано от MaLkaTa_LaDy
hahahaha da.... :P
Straha da ne izgubish nai vajniq chovek v jivota si te razqjda malko po malko, osobeno ako straha e poroden ot sobstvenite ti greshki ;(
ще се направа, че това не съм го прочелПървоначално написано от KillSwitchEngage
![]()
Браво пич,само успехи![]()
![]()
![]()
![]()
Mnogo milo.Az lichno mnogo shtqh da se zaradvam.Produljavai taka
![]()
Хайде с мен по-смел бъди в любовта аз да те светна.
Довери се, довери о-о-о-о.
Като капка карамел по езика ти ще лепна ти,
вкуса ми осети о-о-о-о.
Опитай мене ти,
Целувай мене ти, усещаш ме нали
http://geimarkata.aha.bg/
радвам се!!!
най-накрая някой да преодолее тоя срами тя как реагира(предполагам се е очаровала)
~ Рицар или Дявол ~
Обичам те и пак ще те обичам
дори да ме презираш ти.
Сърцето си на теб обричам
пъди ме, но не ме мрази
Във моите мечти си рицар
с лъскави доспехи,а може би
и крал дори,но не си ли просто
дявол с ангелски очи?!?
Първоначално написано от MonSitY
haha emi chesno kazano ne znam... blagodari mi... posle kogato si pochivahme na edna peika (6toto beshe basi jegata) kaza che e mnogo hubava... Ne znam... moje da i e harela, a moje i da ne e![]()
браво, много се радвам за тебе, и ПРОДЪЛЖАВАЙ В СЪЩИЯ ДУХ![]()
![]()
![]()
Браво на теб,ето,че не е невъзможно да се преодолее срама и притеснението,продължавай в същия дух и далече ще стигнеш,много романтично се е получило!
"A stunning journey to hell and back."
How long could you last?
Ами не че и много се кефят момичетата на това.Помня миналата година подарих на приятелката си рози.Бях го направил така - беше последният учебен ден и аз преди това влязох в класната стая и оставих 40 рози на нейното място+по една на всеки друг чин-общо 56 рози.И тя какво направи-исмя ми се и каза че не било зряло...Първоначално написано от PePeLePew
![]()
хихихихи браво браво Сега само такаПървоначално написано от maharbal
![]()
Един отимист може да види светлината и там, където я няма. Но защо песимистът винаги бърза да я гаси ?
Е браво браво. Продължавай в същия дух.![]()
Много по-лесно е да събудиш у някого любов, отколкото да я запазиш.
Брао пич, така се почва...
ся следва да я гушнеш,да я целунеш и на сватбата да ме винеш иначе![]()
Първоначално написано от ^Game_Master_F^
+1![]()
![]()
DORI JIVOTA DA TE PROMENI,SHTE TE OBICHAM,CHUVASH LIII... {{}}
Еее като ти чета постовете изглеждаш много свестенА инача браво,мен много ме е срам от момчета...
![]()
I've learned that no matter how much I care, some people just don't care back. I've learned that your life can be changed in a matter of hours by people who don't even know you...
da be... samo moje da go sanuvamПървоначално написано от pet_14
![]()
mrazq jivota![]()
Naistina jelaq da pukna
В днешно време романтиците са само девствените...Първоначално написано от PePeLePew
Абе, залупен, ти така и така си го прочел вече? Кво има да се правиш не разбирам. А за да не кажеш, че се заяждам и ми липсва обосновка в това да те наричам залупен е в това, че е адски тъпо да подариш на момиче цветя и да си мислиш, че едва ли не си преодолял срама да и кажеш, че я харесваш и искате да си станете гадженца. Тя може и да не е разбрала смисъла на жества, в смисъла на който ти си му приложил. А дори да е така, пак си на сухо ми се струва.Първоначално написано от maharbal
![]()