.
Отговор в тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 65
    Цитирай Първоначално написано от Freeminded
    Цитирай Първоначално написано от maharbal
    Цитирай Първоначално написано от KillSwitchEngage
    браво , след като преспите ще ти мине сичкия мерак
    ще се направа, че това не съм го прочел
    Абе, залупен, ти така и така си го прочел вече? Кво има да се правиш не разбирам. А за да не кажеш, че се заяждам и ми липсва обосновка в това да те наричам залупен е в това, че е адски тъпо да подариш на момиче цветя и да си мислиш, че едва ли не си преодолял срама да и кажеш, че я харесваш и искате да си станете гадженца. Тя може и да не е разбрала смисъла на жества, в смисъла на който ти си му приложил. А дори да е така, пак си на сухо ми се струва.

Estestveno che nqma da kaja che se zaqjdash... az sym pusnal temata takache imate pravo da pishete kakvoto si iskate... Prosto ne bqh syglasen s komentara ti...
    Straha da ne izgubish nai vajniq chovek v jivota si te razqjda malko po malko, osobeno ako straha e poroden ot sobstvenite ti greshki ;(

Цитирай Първоначално написано от Freeminded
    Абе, залупен, ти така и така си го прочел вече? Кво има да се правиш не разбирам. А за да не кажеш, че се заяждам и ми липсва обосновка в това да те наричам залупен е в това, че е адски тъпо да подариш на момиче цветя и да си мислиш, че едва ли не си преодолял срама да и кажеш, че я харесваш и искате да си станете гадженца. Тя може и да не е разбрала смисъла на жества, в смисъла на който ти си му приложил. А дори да е така, пак си на сухо ми се струва.
    аз също не съм съгласна...кво да си мисля някой като ми подари цветя,че са за мама ли кво ...мн ясно че ще разбера зза кво става въпрос-тва че вие сте прости и не знаете значението на романтиката и на цветята не значи,че другите са ограничени като вас..пффффф

mrazq jivota Naistina jelaq da pukna
    И що така?

Иначе браво-супер си!Аз ако някой ден си нсмеря готино момиче и аз ще го направя

Цитирай Първоначално написано от Poet_Boy
    Цитирай Първоначално написано от PePeLePew
    пича е романтик .... рядко срещани са вече евалата
    Ами не че и много се кефят момичетата на това.Помня миналата година подарих на приятелката си рози.Бях го направил така - беше последният учебен ден и аз преди това влязох в класната стая и оставих 40 рози на нейното място+по една на всеки друг чин-общо 56 рози.И тя какво направи-исмя ми се и каза че не било зряло...
    Каквооооооо-баси тъпото парче е тая

П.С.Четен борй рози не се ли подаряваха за погребение?

Супер фен
    Град
    na edno mqsto
    олее велико...мн яко..аз щях ужасно мн да се трогна...как и на мен някой няма да ми напрви такава мила изненадка
    Света е любов,а тя е създадена,за да прави щастлив само един човек..А този човек е най-добрия на света...той е ...

Супер фен
    Град
    Панацея
    пък аз няма
    Цитирай Първоначално написано от Say It Right
    Pravih sex i iskam pak napulno sum seriozna !!!
    emi 4oveka mi spi i mi e jal da go sabudq..a sum gola i se pipam
    vie ste nedorazviti !!!!

Супер фен
    Град
    Панацея
    Цитирай Първоначално написано от A_B_C
    Цитирай Първоначално написано от PePeLePew
    пича е романтик .... рядко срещани са вече евалата
    Ами не че и много се кефят момичетата на това.Помня миналата година подарих на приятелката си рози.Бях го направил така - беше последният учебен ден и аз преди това влязох в класната стая и оставих 40 рози на нейното място+по една на всеки друг чин-общо 56 рози.И тя какво направи-исмя ми се и каза че не било зряло...
    Каквооооооо-баси тъпото парче е тая

П.С.Четен борй рози не се ли подаряваха за погребение?
    може би това е имала предвид !
    vie ste nedorazviti !!!!

Град
    pLoVdiV {MaiNa ToWn}
    Супер... Де да бяха и при мен нещата така...
    The reasons of love... <3

Цитирай Първоначално написано от neshtastno^vliubena
    олее велико...мн яко..аз щях ужасно мн да се трогна...как и на мен някой няма да ми напрви такава мила изненадка

I az takmo tova si misleh da napisha ... Nqkoi sa golemi kasmetliiki kato imat takiva romantichni hora okolo tqh
    ChuDq se na Kade ....?

Супер фен
    Град
    na edno mqsto
    абе то и моя сладур е романтик...ама не винаги,понякога въобще не ми е до глупостите му,а ми се иска просто една роза....или дори една яка дума...ама не...той ги дава и казва само и единствено по слу4ай ..шанс
    Света е любов,а тя е създадена,за да прави щастлив само един човек..А този човек е най-добрия на света...той е ...

Супер фен
    Град
    Панацея
    Цитирай Първоначално написано от neshtastno^vliubena
    абе то и моя сладур е романтик...ама не винаги,понякога въобще не ми е до глупостите му,а ми се иска просто една роза....или дори една яка дума...ама не...той ги дава и казва само и единствено по слу4ай ..шанс
    Е, ти май си прекалено капризна, а ?
    vie ste nedorazviti !!!!

Браво, пич. Отдавна не съм срещала романтични момчета, даже бях забравила, че съществуват. На 100% й е харесал жеста

Re: преодолях срама (party)

Здравейте искам само да се похваля, че преодолях срама си към едно момиче Харесвам си я от адски много време... и попринцип доста ме е срам... особено от нея... Но вчера бяхме излезнали аз, момичето, което си харесвам и още една обща приятелка. Те си търсеха цветя за хербария и викнаха и мен По едно време дойде и приятеля на общата ни приятелка На края като си тръгвахме преди да се разделим аз да испратя крисито (момичето, което си харесвам), а другото момче да изпрати другото момиче... аз им казах да ме изчакат за малко на един ъгъл и отидох до един цветарски магазин Взех една червена роза с панделка... и после и я подарих лично (подаряжал съм й и др. път цвете ама по куриер)
    браво

Град
    Непостоянно
    браво браво..малко са момчетата днес които изобщо ще направят такъв жест
    .!.

Re: преодолях срама (party)

Здравейте искам само да се похваля, че преодолях срама си към едно момиче Харесвам си я от адски много време... и попринцип доста ме е срам... особено от нея... Но вчера бяхме излезнали аз, момичето, което си харесвам и още една обща приятелка. Те си търсеха цветя за хербария и викнаха и мен По едно време дойде и приятеля на общата ни приятелка На края като си тръгвахме преди да се разделим аз да испратя крисито (момичето, което си харесвам), а другото момче да изпрати другото момиче... аз им казах да ме изчакат за малко на един ъгъл и отидох до един цветарски магазин Взех една червена роза с панделка... и после и я подарих лично (подаряжал съм й и др. път цвете ама по куриер)
    Ee пич браво!!!

mn milo .. bravo
    Но когато обичаш някого пусни на свобода , ако той/тя те обича ще се върне твоята страна, ако ли не няма за какво да съжаляваш,щастлив е той/тя без тебе и за него/нея ще се радваш.

И що така?

Иначе браво-супер си!Аз ако някой ден си нсмеря готино момиче и аз ще го направя
    Zahsto li? Ami da kajem, che celiq klas razbra zaradi edin pe*al, koito i ze telefona i i chete smsite... Bqh i pojelaval leka nosht... I estestveno celiq klas razbra, che q haresvam... ta daje i klasnata I pochnaha ebavkite... Ne mi puka, che se ebavat s men, che q haresvam, no ne iskam da se ebavat i s neq Basi smotanqcite

P.S. http://www.teenproblem.net/f/viewtop...157411#3157411
    tuka sym pisal kvo stana...
    Straha da ne izgubish nai vajniq chovek v jivota si te razqjda malko po malko, osobeno ako straha e poroden ot sobstvenite ti greshki ;(

Град
    Darkness
    И що така?

Zahsto li? Ami da kajem, che celiq klas razbra zaradi edin pe*al, koito i ze telefona i i chete smsite... Bqh i pojelaval leka nosht... I estestveno celiq klas razbra, che q haresvam... ta daje i klasnata I pochnaha ebavkite... Ne mi puka, che se ebavat s men, che q haresvam, no ne iskam da se ebavat i s neq Basi smotanqcite

Споко ся.Щом всички вече знаят, най-добре е да и кажеш и ти лично какво чустваш,за да не става наистина ебавка с нея- демек всички знаят че я харесваш , а тя не.А на тоя дето и чел SMS-сите му тегли една майна и му наври тела в г**а. Шибан комплексар(мн ме драязнят такива)

И що така?

Споко ся.Щом всички вече знаят, най-добре е да и кажеш и ти лично какво чустваш,за да не става наистина ебавка с нея- демек всички знаят че я харесваш , а тя не.А на тоя дето и чел SMS-сите му тегли една майна и му наври тела в г**а. Шибан комплексар(мн ме драязнят такива)
    napulno saglasen ... vajni sa tvoite i neinite 4uvstva ... onq kat 6te da se izqde ot qd ili da se farli ot nekoi most , teb tova ne te interesuva. Ima6 si cel ... 4e mai i postijenie ne pozvolqvai na nikoi da te razkolebae

I'm the Angel of Insanity
    Madness Stricken

И що така?

tq znae ot dosta vreme...

браво сигурно супер сладко се е получило

Мега фен Аватара на 5StaR
    Град
    7 hills..
    Eh da ne ti puka kvo..
    The Spark

Град
    Boulevard of broken dreams
    Аз щях мноого да се радвам,ако момче като теб ме харесваше
    I've learned that no matter how much I care, some people just don't care back. I've learned that your life can be changed in a matter of hours by people who don't even know you...

Супер фен Аватара на rakiQ
    ми аз лично не се кефя на некфи рози
    но еваларка за жеста ти !

Цитирай Първоначално написано от Шушулчица
    Аз щях мноого да се радвам,ако момче като теб ме харесваше
    hah symnqvam se...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си