- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- преодолях срама (party)
Първоначално написано от Freeminded
Estestveno che nqma da kaja che se zaqjdash... az sym pusnal temata takache imate pravo da pishete kakvoto si iskate... Prosto ne bqh syglasen s komentara ti...
Straha da ne izgubish nai vajniq chovek v jivota si te razqjda malko po malko, osobeno ako straha e poroden ot sobstvenite ti greshki ;(
И що така?Първоначално написано от maharbal
Иначе браво-супер си!Аз ако някой ден си нсмеря готино момиче и аз ще го направя![]()
Каквооооооо-баси тъпото парче е таяПървоначално написано от Poet_Boy
![]()
П.С.Четен борй рози не се ли подаряваха за погребение?
олее велико...мн яко..аз щях ужасно мн да се трогна...как и на мен някой няма да ми напрви такава мила изненадка
Света е любов,а тя е създадена,за да прави щастлив само един човек..А този човек е най-добрия на света...той е ...
пък аз нямаПървоначално написано от maharbal
![]()
Първоначално написано от Say It Right
може би това е имала предвид !Първоначално написано от A_B_C
Първоначално написано от neshtastno^vliubena
I az takmo tova si misleh da napisha ... Nqkoi sa golemi kasmetliiki kato imat takiva romantichni hora okolo tqh![]()
ChuDq se na Kade ....?
абе то и моя сладур е романтик...ама не винаги,понякога въобще не ми е до глупостите му,а ми се иска просто една роза....или дори една яка дума...ама не...той ги дава и казва само и единствено по слу4ай ..шанс
Света е любов,а тя е създадена,за да прави щастлив само един човек..А този човек е най-добрия на света...той е ...
Е, ти май си прекалено капризна, а ?Първоначално написано от neshtastno^vliubena
Браво, пич. Отдавна не съм срещала романтични момчета, даже бях забравила, че съществуват. На 100% й е харесал жеста![]()
бравоПървоначално написано от maharbal
![]()
браво браво..малко са момчетата днес които изобщо ще направят такъв жест![]()
.!.
Ee пич браво!!!Първоначално написано от maharbal
![]()
mn milo .. bravo![]()
Но когато обичаш някого пусни на свобода , ако той/тя те обича ще се върне твоята страна, ако ли не няма за какво да съжаляваш,щастлив е той/тя без тебе и за него/нея ще се радваш.
Zahsto li? Ami da kajem, che celiq klas razbra zaradi edin pe*al, koito i ze telefona i i chete smsite... Bqh i pojelaval leka nosht... I estestveno celiq klas razbra, che q haresvam... ta daje i klasnataПървоначално написано от A_B_C
I pochnaha ebavkite... Ne mi puka, che se ebavat s men, che q haresvam, no ne iskam da se ebavat i s neq
Basi smotanqcite
![]()
P.S. http://www.teenproblem.net/f/viewtop...157411#3157411
tuka sym pisal kvo stana...
Straha da ne izgubish nai vajniq chovek v jivota si te razqjda malko po malko, osobeno ako straha e poroden ot sobstvenite ti greshki ;(
Споко ся.Щом всички вече знаят, най-добре е да и кажеш и ти лично какво чустваш,за да не става наистина ебавка с нея- демек всички знаят че я харесваш , а тя не.А на тоя дето и чел SMS-сите му тегли една майна и му наври тела в г**а.Първоначално написано от maharbal
Шибан комплексар(мн ме драязнят такива)
napulno saglasen ... vajni sa tvoite i neinite 4uvstva ... onq kat 6te da se izqde ot qd ili da se farli ot nekoi mostПървоначално написано от Poet_Boy
, teb tova ne te interesuva. Ima6 si cel ... 4e mai i postijenie
ne pozvolqvai na nikoi da te razkolebae
![]()
I'm the Angel of Insanity
Madness Stricken
tq znae ot dosta vreme...Първоначално написано от Poet_Boy
Аз щях мноого да се радвам,ако момче като теб ме харесваше![]()
I've learned that no matter how much I care, some people just don't care back. I've learned that your life can be changed in a matter of hours by people who don't even know you...
ми аз лично не се кефя на некфи рози
но еваларка за жеста ти !![]()
hah symnqvam se...Първоначално написано от Шушулчица