Цитирай Първоначално написано от comics
Като обобщение на всички к0риози, к0ито някои написаха, бих казал:
Лапета на 11, 12, 13 и в частност- на 14 г0дини, кат0 си хващате гаджета, бъдете наясно, че те искат секс! Като не можете да им го дадете, просто не си хващайте гадже, защото на всички от форума ни е пислано да четем теми 0т рода на "той иска, а аз съм още малка.."
Кат си малка к0 прайш с него, ма!?!? Или другата 0лиг0френия: "Правихме анален секс и той не свърши в мен, има ли шанс да съм бременна?" Това е пр0сто НО КОМЕНТ!!!! Ф устата на всички лапищаци, идиотки и "гадни кучки" и тъпи "барбита" ! Маийната ви, умствено недоразвити, развратни пумиярки!
В този пост се каза цялата истина,а последното изречение ме изпълни
Значи малки момиченца развратни,това оправдание,че мъжете сме "говеда искащи секс и после ви бием шута",не винаги е истина.Аз мога да изчакам някое момиче ако държа на него например 1 месец,дори 2.Ама аз си имам нужди и няма да ми стига това да се държим за ръцете и да се разхождаме в парка.Освен това бих чакал и повече,но това не значи ,че няма да правя секс с други момичета и че въпросната,която чакам,ако ме изнерви няма да и бия шута.Лапета,като не сте готови,не си хващайте гаджета!