.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 7 от общо 7

Пожелание за класната

Моля ви помощ!Искам някакво готино пожелание за класната ни.Не сме последна година при нея,искаме да сложим картичка към цветето й.Мерси предварително

ех да ти имам проблемите. се пак измисли нещо На най-добрата класна ... с любов ... бла бла бла ! нещо такова

я и ние превим същото и аз имам същия проблем ...мислих за нещо от сорта " Простете болките и грешките от другите и мен Вие хора ни направихте учителко любима добър ден" тва е текст от песен, но според мен важи за мойта класна

аз когат бях 7 -ми клас на класната и бяхме направили албум със снимки на всеки човек и пожелания от него
    беше оригинално

BadBlueTroll Мега фен Аватара на psychopath
    Град
    София
    "i hope you die, you fuckin' twat"

Град
    в куза :)

Re: Пожелание за класната

Цитирай Първоначално написано от ani_13
    Моля ви помощ!Искам някакво готино пожелание за класната ни.Не сме последна година при нея,искаме да сложим картичка към цветето й.Мерси предварително
    аз на наща класна бих и пожелал " ДА ПУКНЕ НА МИГА" ... не е кой знае какво пожелание, но пък е от сърце

Re: Пожелание за класната

Цитирай Първоначално написано от Yallama
    Цитирай Първоначално написано от ani_13
    аз на наща класна бих и пожелал " ДА ПУКНЕ НА МИГА" ... не е кой знае какво пожелание, но пък е от сърце
    !!!!!!!
    ROCK
    ON!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си