.
Отговор в тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 72
    Супер фен Аватара на monityY
    Град
    Sofia, Bulgaria
    Цитирай Първоначално написано от adizitk1
    Потърси на женския пазар.
    Търсих..няма
    Smiling does not necessarily mean you're happy, sometimes it just means you're strong.

Аз още зимата си намерих такива тъмносини, почти черни изчистени дънки, много добре излгеждат и добре ми седят. Но си ги взех от Пловдив. Права си, че подобни модели и то на достъпни цени много трудно се намират. Иначе черни лъскавки сатенение панталони- бол!

Супер фен Аватара на preichetoy
    Град
    София, Люлин
    Взех си за 31 от кооперативния в Люлин, единствените качествени дънки, които съм си купила оттам... но беше зимата. Сега и аз търся, щото онези ги скъсах, но никъде не намирам, така де, намерих в Теранова за 45, но не ми станаха на дебелия задник.
    mindscan

Голям фен
    още от зимата имам такива. Има ги навсякъде

Град
    София, Люлин
    Е да, зимата ги имаше.
    mindscan

Цитирай Първоначално написано от adizitk1
    Потърси на женския пазар.

E kak taka s niska taliq puk vtaleni ?
    ~Remember,remember...25th of November~

Град
    София, Люлин
    мирелС, ама те не знаят явно кво означава вталено... Идва от талия.. ама авторката има предвид, тип циграка
    mindscan

Днес си взех такива черни вталени дънки изчистени от люлин в търговския на най-долния етаж...много са яки,провери там..цената е 37 лв,според мен е екстра

ахм...втора употреба?...по-големите секънд хендове...за 45лв три чифте ще си вземеш...
    ако си против вторите употреби,да,на красно село има хубави 30до 60лв .... и на кооперативния(така ли се пише )ама там аз гледах по сергиите някви по-панталонести....ами не баш дънки...ама той е гУлем пазяр....така че се ше намериш...
    но аз пак ти препоръчвам 2-те ръце

Супер фен Аватара на shakira96
    Град
    София
    Еми аз вчера си взех черни дънки вталени. Виж на "Илиянци". Взех ги за 20 лв. Не си спомням номера на магазина- вътре имаше едни закачени пликове на ZARA. Магазина беше съвсем блиго до някакво кафе.

Град
    [На Метри От Земята]
    аз имам такива тъмни, цигара... от вътрешната страна на крачола има сив шев и това е.. купих си ги от Варна
    Просто аз

Мега фен Аватара на therichbitch
    Град
    Sofia
    б Теранова има, 40лв са ако не се лъжа

И аз си търсех такива и онзи ден си намерих . Наистина доста трудно се намират такива. Относно темата не знам къде на теб ти е удобно за тези дънки да се разхождаш и не мога да ти помогна ...

Голям фен Аватара на mokka
    Темата е от миналата година....

Мега фен Аватара на POLLINA
    Град
    Manhattan *
    Цитирай Първоначално написано от ra4ence
    Каквито са в Манго, такива са в Терранова, на която даже не си написал правилно името. Едни и същи са според мен.
    А това,че нямаш пари да си ги позволиш е твой проблем. Не значи,че трябва да плюеш по дадена марка.
    Късмет...и дано поне разбираш от мъжките марки
    как може изобщо да ги сравнявате

In the future everyone will be famous for 15 minutes...

Цитирай Първоначално написано от Lafeee
    Днес си взех такива черни вталени дънки изчистени от люлин в търговския на най-долния етаж...много са яки,провери там..цената е 37 лв,според мен е екстра
    btw да не влезнеш в магазина за 2ра употреба ;дд до него има един с некви манекени...

Мега фен Аватара на titinkaa
    Град
    Пловдив
    аз днес си взех такива ама не са баш черни ами мн мн тъмни почти черни и изчистени само на десния джоб има две букви и тва е

Цитирай Първоначално написано от Gothique♫
    Цитирай Първоначално написано от eleink@
    хаха абе ей мн си тъпа като не искащ някои як магазин не се чуди че няма беднячка проста ходи си рови по кофите
    Затвори си тъпата уста,и спри да си избиваш коплексите ясно ли ти е!?За ква се мислиш,сиг пукната стотинка нямаш тука хората ще обиждаш!Момичето може да не иска от там да пазарува защото всичко е толкова натруфено че...Аман от селянки дето се мислят за нещо повече!
    aide kompleksite da si gi izbivate na drugo mqsto.
    hating you makes me all warm inside : )

Goddess Мега фен Аватара на LovEsIckk
    Град
    Навсякъде, по всяко време
    Преди няколко дена си взех такива,но не съм от София..

миналата година, есента, на Женския пазар видях такива, но сега.. не знам.. може и да има все още ..
    Не прощавам и за нищо не съжалявам. С високо вдигната глава винаги продължавам. На никой не подражавам и себе си отстоявам. тъпите ку**и не признавам, а големите надувки с надсмешка отминавам!!!

Цитирай Първоначално написано от POLLINA
    Цитирай Първоначално написано от ra4ence
    Каквито са в Манго, такива са в Терранова, на която даже не си написал правилно името. Едни и същи са според мен.
    А това,че нямаш пари да си ги позволиш е твой проблем. Не значи,че трябва да плюеш по дадена марка.
    Късмет...и дано поне разбираш от мъжките марки
    как може изобщо да ги сравнявате
    И аз това се чудя....дънките на Теранова са пълен боклук докато от тези на Манго аз лично съм много доволна

манго поне според мен няма нищо общо с теранова...
    а само като се сетя в теранова как мирише и ми се повдига всеки път като чуя тва име

ии и аз си търсих такива и си ги намерих в моя град ,който е 100 пъти по - малук от София .. просто е невъзможно там да няма ....
    винаги има две мнения .. -моето и грешното ..

мила ако ти се идва до гице делчев аз си намерих просто перфектни същите които ти искаш (:

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си