- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Вталени черни дънки
Търсих..нямаПървоначално написано от adizitk1
![]()
Smiling does not necessarily mean you're happy, sometimes it just means you're strong.
Аз още зимата си намерих такива тъмносини, почти черни изчистени дънки, много добре излгеждат и добре ми седят. Но си ги взех от Пловдив. Права си, че подобни модели и то на достъпни цени много трудно се намират. Иначе черни лъскавки сатенение панталони- бол!
Взех си за 31 от кооперативния в Люлин, единствените качествени дънки, които съм си купила оттам... но беше зимата. Сега и аз търся, щото онези ги скъсах, но никъде не намирам, така де, намерих в Теранова за 45, но не ми станахана дебелия задник.
mindscan
още от зимата имам такива. Има ги навсякъде
E kak taka s niska taliq puk vtaleni ?![]()
~Remember,remember...25th of November~
мирелС, ама те не знаят явно кво означава вталено... Идва от талия.. ама авторката има предвид, тип циграка
mindscan
Днес си взех такива черни вталени дънки изчистени от люлин в търговския на най-долния етаж...много са яки,провери там..цената е 37 лв,според мен е екстра![]()
![]()
ахм...втора употреба?...по-големите секънд хендове...за 45лв три чифте ще си вземеш...![]()
ако си против вторите употреби,да,на красно село има хубави 30до 60лв .... и на кооперативния(така ли се пише)ама там аз гледах по сергиите някви по-панталонести....ами не баш дънки...ама той е гУлем пазяр....така че се ше намериш...
но аз пак ти препоръчвам 2-те ръце![]()
Еми аз вчера си взех черни дънки вталени. Виж на "Илиянци". Взех ги за 20 лв. Не си спомням номера на магазина- вътре имаше едни закачени пликове на ZARA. Магазина беше съвсем блиго до някакво кафе.
аз имам такива тъмни, цигара... от вътрешната страна на крачола има сив шев и това е.. купих си ги от Варна![]()
Просто аз
И аз си търсех такива и онзи ден си намерих. Наистина доста трудно се намират такива. Относно темата не знам къде на теб ти е удобно за тези дънки да се разхождаш и не мога да ти помогна ...
как може изобщо да ги сравняватеПървоначално написано от ra4ence
![]()
In the future everyone will be famous for 15 minutes...
btw да не влезнеш в магазина за 2ра употреба ;дд до него има един с некви манекени...Първоначално написано от Lafeee
аз днес си взех такива ама не са баш черни ами мн мн тъмни почти черни и изчистени само на десния джоб има две букви и тва е![]()
aide kompleksite da si gi izbivate na drugo mqsto.Първоначално написано от Gothique♫
hating you makes me all warm inside : )
Преди няколко дена си взех такива,но не съм от София..
миналата година, есента, на Женския пазар видях такива, но сега.. не знам.. може и да има все още ..
Не прощавам и за нищо не съжалявам. С високо вдигната глава винаги продължавам. На никой не подражавам и себе си отстоявам. тъпите ку**и не признавам, а големите надувки с надсмешка отминавам!!!
И аз това се чудя....дънките на Теранова са пълен боклук докато от тези на Манго аз лично съм много доволнаПървоначално написано от POLLINA
![]()
манго поне според мен няма нищо общо с теранова...
а само като се сетя в теранова как мирише и ми се повдига всеки път като чуя тва име
ии и аз си търсих такива и си ги намерих в моя град ,който е 100 пъти по - малук от София .. просто е невъзможно там да няма ....
винаги има две мнения .. -моето и грешното ..
мила ако ти се идва до гице делчеваз си намерих просто перфектни същите които ти искаш (: