- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Вталени черни дънки
Приятелката ми си взе такива.Страхотни са. За 25лв. от един магазин срещу мола,Надия стайл се казва.Не съм сигурна обаче дали още ги има..
![]()
Секънд хендиии...и аз нещо такова си търсех за бачкане,има много.Вчера си взех едни супер добри за 7лв.
насякъде ги има тези дънки за които си писала,че търсишаз съм от малък град и пак ги има! проблема при мен е,че малките номера са изкупени
![]()
Точно по същото описание си взех такива дънки преди една година на Mango - 16 лв , другите бяха почти същите модели, но доста по-скъпи, явно съм хванала намалението и определено си заслужаваха, все още не са мръднали![]()
Аз търсих в Пловдив и никъде не намерих такива - все са някъкви гадни... Иначе ако искаш можеш да потърсиш в някой сайт...
http://www.aukro.bg/54648-dnki-pantaloni.html
Ето един съвет : )
Вземи си най-обикновенни изчистени дънки ,които ти стават.После ги занеси на шивач и ще ти свие на крачолитеи няма да ти излезе скъпо.Даже някой лев може да спестиш.
Не съм от София, от Варна съм, но да ти кажа аз края на това лято си взех такива черни дънки с ниска талия изчистени, Маркови, за 20 лева от Мола!! Просто хванах намалението! Има много видове и там в Мола със сигурност ще намериш нещо ефтино, което търсиш!!![]()
не мога да ти помогна аз имам но са панталони![]()
..Отне ми го пред нищо - не се спря,
приятелко ти моя най-добра.
Беше ти за мене и сестра
подлата измама не ще простя...
Ако кажеш па къде има такиваа...аз само скинита срещам.Първоначално написано от Rhype
Аз имам мн тъмно сини и сиви, съвсем изчистени, ама нз откъде са ми![]()
хих аз от магазин SPRIDER си купих такива дънки - 35 лв.,но магазина се намираше на Витошка а ти не желаеш от там..мини през Илиенци-може да намериш със сигурност![]()
аз си взех наскоро такива от Престижа в град Бургас за 54 лева ама стоят супер готино и са много удобнии:P
Направо се разочаровах от този магазин!Преди ходихме да си пазарим там, защото беше евтино.Сега отивам и най-евтините, които видях бяха 40лв...освен това от тях почти нямаше номерация.Казах си, че няма да давам толкова пари за един парцал, обиколих 1000 магазина и все скъпи дънки.2 седмици обикалях и на края си взех от Престиж за 45 лева...Толкова са надуле цените, че чак ме е яд!!!!Първоначално написано от anity92
No MaN, No CrY!!!
\m/
Вчера си купих точно такива от Красно село,един магазин по средата на пазара.Там има много готини моделчета,най-често от там си купувам дънки,защото са качествени и не са скъпи
.Цената на дънките беше 40 лв.
купих си от Tally Weijl от намалените за 40 лева вчера![]()
MarkKnight - мъжленцето
awesomesheepy - лелинка
DaNGeRousLy - братче
RageAgainstTheMachine - тате
cherrygloss - мама
Sunshinebabybyy - сестриче
xNymphetamineGirlx - сестриче
Discard - братче
polssa - сестриче
Ех, боже! Не може без да се обади някоя комплексирана селяндурка! Ти пък, като пазаруваш от скъпите магазини (ако изобщо е вярно и не се правиш на интересна) се вижда колко мозък имаш. Егати и простащината!Първоначално написано от eleink@
airplanes..
Първоначално написано от monka
ми да ти кажа че вече в Престижа не се намират много евтини дънки. ако са евтини ще са сигурно някакви грозотии ;x .. Аз даже като си купих тези вталените черни дънки се наложи само тях да взема а не както си бях наумила да си купувам два чифта .. не ми се даваха въобще 100 лева за два чифта дънкивъобще не си заслужават парите тия дънки ама какво да се прави .. няма начин просто
![]()
Да, тия дето са под 40лв са супер зле или нямат номерация...Направо не знам какво им става на тия хора, кви са тия цени, кви са тия чудеса?! То така става, че и да искаш да си вземеш нещо на нормални цени не можеш.Първоначално написано от anity92
No MaN, No CrY!!!
\m/
Първоначално написано от monka
да цените наистина са супер високи .. номерациите са под сякаква критика .. но наскоро разбрах и то от сигурен източникче по принцип дрехите в Престиж си идват на нормални цени и след това вече всичко се продава с 300% надценка ;xx а то тфа 300% си е бая много и после кфо няма да се ядосваш .. отиваш в димитровград и сигурно ще си намериш 2 чифта за тия 50-60 лева че и нагоре
..
бтв ако искаш пиши ми на лично да си разменим скайповете че да не превръщаме темата в чат:P
Хе, Хе взех си едни страхотни черни, изчистени от Стара Загора. Аз не мога сда разбера защо смятате, че само в София има хубави дрехи?
аз имам, но не съм от София. взех си ги някъде за около 30 лв