.
Отговор в тема
Страница 1 от 3 123 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 60
    Фен
    Град
    sofia

Хининова вода ???

iskam da pitam izpolzvete li hininova voda?kosata raste li po barzo,omaznqva li se po-barzo i pada li ot hininovata voda!kakva marka da izpolzvam i kak da q izpolzvam!imam predvid kolko 4esto i na tsqlata kosa ili samo na korenite???mersi predvaritelno za otgovorite
    Can your life change because of one man, but he had no idea of that?
    ДА ПОМОГНЕМ НА ВИКИ http://viki.unique-bg.eu/kak-da-pomognem.html

Град
    blagoevgrad
    ами аз съм ползвала обаче колкото бързо расте толкова и бързо "цъфва" по добре си купи някакв друг продукт ... :P
    sha lq lq lq lq lql lq lq lq

http://www.impulse.bg/user/elli4ka

Мега фен
    Град
    Tam kyDetO Sym veChno vLubenA
    Sestra mi izpolzvashe po edno vreme. Qko se beshe filmirala. A shtom e prodyljavala, qvno e imalo efekt, kosata i e rastqla po-byrzo. Slaga se v korenite na kosata samo.

Не използвай Панацея 2001.
    Милва и Кокона са добри.
    Всеки ден или през ден.

Супер фен
    Град
    Варна
    Аз моята я нанасям веднъж на 2 дена в корените са косата, а марката е ADDA Cosmetics.
    За цялата ни злоба в сърцето идва ден и всичко се връща... [!]

Град
    Там,където най-малко очакваш....
    Търса4ката за нищо я нямаш еййййййййй ..тцтцц
    If someone waits for you,it doesn't mean that they have nothing to
    do...it just means that nothing else is more important than you... )

Супер фен Аватара на In4iTu_
    Град
    Варна
    Ползвала съм хининова вода и определено има ефект, но съм чувала от много момичета, че косата им започва да се омазнява. Е, при мен нямаше такъв "ефект", но при всеки е различно.

Чувала съм, че тоника за коса на Билка е много добър ->

Отлично средство за подхранване и заздравяване на косата с екстракт от орех, бяла бреза и коприва. Съдържа също витамин РР и силикон, които придават на косата обемност и лъскавина.
    Успешно помага при косопад и стимулира растежа на изтощената коса.
    Ежедневното масажиране 5 - 10 мин гарантира здрава и жизнена коса.
    Съдържа: екстракт от орех, бяла бреза и коприва, витамин РР, натурална ароматична композиция с аромат на билки, ментол, силикон, лимонена киселина.

Други продукти, за които съм чувала, че помагат за по-бърз растеж са масло от розмарин и маска с тривитаминол.
    The journey never ends.
    Love is like the wind. You can't see it but you can always feel it!
    Take a risk. Dare to move. Love is a leap of faith.

oo tova e nai-dobriq izbor predi malko pisah pochti na sashtata temaa za kosata mn e dobrooo ne omaznaqva kosata a kato go namajesh na sledvashtiq den imash malko i obem i mn e meka stava i usilva razteja na men za eeddin mesec kosata mi stana dalga pochti do krasta polzvai go deistva i voabshet ene eskapo to s ekupuva ot aptekata i ptri nashta apteka e 1 i20 i izobshto ne e skapo strahotno e ako se majesh redovno s tova naistina shte ti stane strahotna kosata!!!! tva e moq savet znam kak deistva zashtoto go polzvam :P :P :P

аз си взех едва преди няколко дена,надявам се да има ефект

Аз си взех вчера хининова вода "Mishel".Мирише страхотно.Ще пиша резултатите след време.
    Пътеката ли стана тясна или вие пораснахте? Гледайки нагоре, малко се захласнахтеее . ;]]

Аз използвам на Adda. От доста време. Косата се омазнява нормално, расте малко по-бързо и изглежда действително по-добре (поне при мен). Но не очаквай да ти порастне грива до кръста
    A day without sunshine is like you know...night

http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=39415 !!!

Цитирай Първоначално написано от elli4ka93
    ами аз съм ползвала обаче колкото бързо расте толкова и бързо "цъфва" по добре си купи някакв друг продукт ... :P
    napr trivitaminol
    ИМАМ СДЕЛКА С ДЯВОЛА ДААААААААААААММММ АЗ САМАТА СЪМ ЧАСТ ОТ НЕГО (:

Аз я ползвах, но не бях никак доволна. Ползвах я само в корените... то по принцип, нали така се използва Е, при мен нямаше никакъв ефект. Две мои фр също пробваха, но и те не останаха очаровани

Голям фен
    Не мога да разбера защо си слагате такива глупости по косата и си въобразявате, че има ефект . Косата си расте колкото трябва, а ако някой път по-бързо или бавно, със сигурност не е заради такива продукти, а заради здравословното състояние и настроението(колкото и глупаво да звучи, когато сте в стрес, косата расте супер бавно, а и изглежда отвратително). Ако искате хубава и дълга коса, просто ходете редовно на фризьор и махайте по малко (изтощеното накрая). Резултата не е бърз, но който иска успява. Казвам го от лечин опит. Ходя при фризьорката си на всеки два месеца и от миналото лято косата ми порасна страшно много, друг е въпроса, че трудно се поддържа обаче
    When the power of love overcomes the love of power, the world will know peace

Град
    Plovdiv
    ami az si kupih predi 2 dena i neznam za sega kakvi sa rezultatite no sam 4uvala samo hubavi otzivi .....
    Аплодисменти за хаус ловърката,която по цял ден гледа Планета тв,пусна си бритон и стана emo.За симпатягата,който си купи анцунг Adidas и стана безсмъртен!

Супер фен Аватара на preichetoy
    Град
    София, Люлин
    Помага.
    mindscan

Супер фен
    Ми аз си купих преди около седмица, гледам да пръскам през ден, понеже съм чувала, че много омазнява косата... ще видим резултата след 1 месец

Re: hininova voda???

Цитирай Първоначално написано от hrisi7uuu
    iskam da pitam izpolzvete li hininova voda?kosata raste li po barzo,omaznqva li se po-barzo i pada li ot hininovata voda!kakva marka da izpolzvam i kak da q izpolzvam!imam predvid kolko 4esto i na tsqlata kosa ili samo na korenite???mersi predvaritelno za otgovorite
    Само в корените се слага.Колкото често се къпеш.Марка..Аз съм позлвала на "Милва" и на "ADDA".При мен не се омазнява по-бързо,нито капе.Против заплитане и цъфтеж ползвам течни кристали за коса.И наистина има ефект...Хем косата расте,хем не цъфти..

Цитирай Първоначално написано от OoOpS!!!
    ami az si kupih predi 2 dena i neznam za sega kakvi sa rezultatite no sam 4uvala samo hubavi otzivi .....
    +1

А само да питам,ако може-на мокра или на суха коса се нанася и добре ли е ако го правя всеки ден?Моля да ми отговориле,плс...

Цитирай Първоначално написано от adizitk1
    А само да питам,ако може-на мокра или на суха коса се нанася и добре ли е ако го правя всеки ден?Моля да ми отговориле,плс...
    На мокра.Недей всеки ден...Поне през ден...

Цитирай Първоначално написано от MissitY
    Аз си взех вчера хининова вода "Mishel".Мирише страхотно.Ще пиша резултатите след време.
    i az si vzeh takava v4era

Супер фен
    Град
    na edno mqsto
    моята е на касиопея..много съм доволна...нанасям я след баня..в корените докато е мокра косата...оба4е трябва да си взема и кристали,защото си ми цъфти...
    Света е любов,а тя е създадена,за да прави щастлив само един човек..А този човек е най-добрия на света...той е ...

Eми много ясно,че като расте косата -ще цъфти Аз използвам хининова вода от вчера ,НО я използвах преди време сигурно около периода--март-април и много ми порасна косата,преди ми беше къса и имаше едно положение от което не можеше повече да расте,с хининовата вода почна да расте и наистина всички много се чудеха Много бях доволна!!!Сега пак си купих хининова вода,хининов шампоан,балсам и маска!Вчера ми беше първия път,но днеска косата ми е невероятна ,не се омазнява..А проблема с цъфтежа го оправям с фризиорката,утре имам час ще махан всичко изцъфтяло до сега и почвам всеки ден с хининовата вода!Така ефекта е двойно по-голям Успех на всички

♫ Beautiful.. ♫
    Ако ти дам душата си, дали ще ме забравиш ти.
    Ако ти дам сърцето си дали ще ми повярваш ти,
    че те обичам както никой друг,
    искам те, искам да си тук!
    Не спира да боли, живота ми това си ти,
    сърцето ти е лед, да дишам мога само с теб.
    Не спира да боли, живота ми това си ти,
    сърцето ти е лед да дишам мога само с теб.

Взех си преди седмица, на Milva, бяла бутилка с един таралеж отпред, само такава имаше Слагам си през ден два и все още не съм забелязала ефект Но мн хора са ми препоръчвали и вярвам, че ще има

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си