- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- gadshad
gasgagaga
Да![]()
"По - добре 10 години да живея като цар, отколкото цял живот като мишка" - Жоро Илиев
Еми според мен е мн тъпо по skype на sms или др от сорта .... мн по-добре ще е очи в очи ... пък може и да измислиш някой по-''интересен'' начин да разкриеш чувствата си
![]()
What if I lead the way
What if I make mistakes
What if I change the world
What if I take the blame...
ДА! Това с чата определено ще е много тъпо...По - добре като излезете някъде и прави леки намеци... не знам, но просто ти казам, че с чата ще е много глупаво
![]()
еlsy![]()
Зависи от възрастта...
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.
периода с намеците отдавна сме го минали, вече е време за по-сериозно, проблема ми е там че сме много добри приятели отдавна и затова не ми е лесно, излизал съм и с други момичета с които не съм бил толкова добър приятел преди това и затова ми е било много по-лесноПървоначално написано от nicolepcd
Да. На мен ми се е случвало, просто е супер тъпо.
Много по-лесно е да събудиш у някого любов, отколкото да я запазиш.
Очи в очи, даже според мен изненадващо трябва да и покажеш какво чувстваш. Затова излезте и действай!![]()
..Има моменти, когато вярваш, че всичко е свършило...Точно тогава започва началото...
На живо!![]()
И ще разбереш какво е да не виждаш щастието, когато Раят потъне в мрак ... W.A.S.P. - Heaven's Hung In Black![]()
The love is behind the gossip! ;]![]()
Напиши и писмо явно другите методи не са правилни според съфорумците...тък и ти не можеш да и го кажеш очи в очи![]()