.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 11 от общо 11

Тема: gadshad

gadshad

gasgagaga

Голям фен Аватара на BlindedAngel
    Град
    Варна
    Да
    "По - добре 10 години да живея като цар, отколкото цял живот като мишка" - Жоро Илиев

Еми според мен е мн тъпо по skype на sms или др от сорта .... мн по-добре ще е очи в очи ... пък може и да измислиш някой по-''интересен'' начин да разкриеш чувствата си
    What if I lead the way
    What if I make mistakes
    What if I change the world
    What if I take the blame...

Град
    Враца
    ДА! Това с чата определено ще е много тъпо... По - добре като излезете някъде и прави леки намеци... не знам, но просто ти казам, че с чата ще е много глупаво
    еlsy

Мега фен Аватара на MaLkaTa_LaDy
    Зависи от възрастта...
    Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.

Цитирай Първоначално написано от nicolepcd
    ДА! Това с чата определено ще е много тъпо... По - добре като излезете някъде и прави леки намеци... не знам, но просто ти казам, че с чата ще е много глупаво
    периода с намеците отдавна сме го минали, вече е време за по-сериозно, проблема ми е там че сме много добри приятели отдавна и затова не ми е лесно, излизал съм и с други момичета с които не съм бил толкова добър приятел преди това и затова ми е било много по-лесно

Да. На мен ми се е случвало, просто е супер тъпо.
    Много по-лесно е да събудиш у някого любов, отколкото да я запазиш.

Очи в очи, даже според мен изненадващо трябва да и покажеш какво чувстваш. Затова излезте и действай!
    ..Има моменти, когато вярваш, че всичко е свършило...Точно тогава започва началото...

Град
    В Раят,покрит в тъмнина ...
    На живо!
    И ще разбереш какво е да не виждаш щастието, когато Раят потъне в мрак ... W.A.S.P. - Heaven's Hung In Black

The love is behind the gossip! ;]

Напиши и писмо явно другите методи не са правилни според съфорумците...тък и ти не можеш да и го кажеш очи в очи

Lupus in fabula

http://forum.abv.bg/abv/lat2cyr.php - Онлайн кирилизатор!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си