- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Здравни проблеми и болести
- Знаете ли нещо за това?!
Добър вечер!Може би мястото на темата ми не е точно тук,но това е най-посещавания форум и за това пиша тукЗнам,че няма да получа на 100% компетентно мнение,но ще съм благодарна да видя отговорите ви!Става въпрос за това,че много скъпо за мен момиче има проблем...има някаква раничка,която и е от доста удавна но не е представлявала проблем,изгаряли са и е няколко пъти и било съвсем безобидно.Да обаче сега тази раничка се е възпалила(намира се на някаква тръба м/у яичника и матката) изпизали са и хапчета и вагинални свещички.Та знаете ли подобен случай и вие,дали е опасно след като са се взели мерки веднага,всичко което знаете по въпроса ще съм ви благодарна ако го споделите,понеже съм много притеснена за нея и ми е много тъжно
Ще чакам коментари отностно проблема!
Не съм лекар и наистина няма да мога да ти дам компетентен отговор..но нека си направи изследвания,защото такъв тип ранички може да доведе до сериозно последствия и безплодие
Sitting on top of the world
Watching the stars
Go by...
Изследванията вече са и направени и за това и изписаха лекарства.Лечението и ще е било доста скъпо..![]()
kaji i da si pita lekarkata i da ti kaje posle na tebe 4e ne mi se gadaeПървоначално написано от zlatencet{}
1ва фаза сифилисПървоначално написано от zlatencet{}
![]()
![]()
Няма нищо страшно ! Възможно да се възпалява от време на време, но трябва да и направят изследвания за бактерии (каквото съм обедена, че са и пуснали). Да приемат се медикаменти известно време и всичко е ток! Кажи й да не се притеснява и ти също. Успех![]()
Един отимист може да види светлината и там, където я няма. Но защо песимистът винаги бърза да я гаси ?
мила в тая държава нищо евтино нямаПървоначално написано от zlatencet{}
радвай се че има лечение
По 5o стотинки много сте в буркана.
Oтговор съм на въпроса 'кой ни преподава?'.
Караме се,а сме от една държава!!!
Да ви кажа ли слънцето от 'де изгрява?
Само с мерене на пишки майче HE става.
Ади през глава...на който му се плава.
Ами аз също съм имала раничка. Само че доколкото знам такива ранички се намират на шийката на матката, а не на някаква тръба между матката и яйчника. Раничката просто ми мазаха на 2 пъти с лекарство и мина много лесно. Не са я горили или нещо такова.
Въпреки че веднъж е излекувана, тя може да се възпали отново при всяко странична инфекция като гъбичките напримерно. Затова всяка инфекция колкото и да ви си струва незначителна трябва да се лекува навреме.