- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Въпрос към всички
Искам да ви попитам имате ли представа , защо като се гушкам с приятелката ми или почнеме да се целуваме някакси по нежно и по-хубаво и ми става оная работа... и като ми поседи известно време надървен се появява някаква течност (не сперма) , подобна на тази , която става като се възбудят момичетата , безцветна ?? Тва нормално ли е ,щото не може секи път да правиме секс и после на гащите ми се появяват некви леко мокри петанца се едно съм се опикал ?![]()
![]()
![]()
Нормално е. Предеякулационна течност. Няма да умреш от нея. Като тази, когато момичето се възбуди, само че състава й, разбира се, е по-различен .. Съдържа малък брой сперматозоиди .. Няма как да "я спреш" .. .. Сменяй си бельото често и няма да имаш проблеми ..![]()
Когато правиш нещо с любов, ти го правиш завинаги.
Първоначално написано от Drogiranata_
Първоначално написано от gigiii
Мойто момиче въобще не е така...Тая предеякулационна течност не потича веднага като прегърнеш приятелката си...И като са на кафе как ще си смени бельото ако не е тайна?Ще си носи в торбичка ли?Първоначално написано от SpOrTs_GiRl
![]()
![]()
Абе ... вие не сте наред![]()
А бее мойто момче, наясно съм..Първоначално написано от Чичко_Полицай
.. За бельото говоря по принцип, за кво да му е мокро в гащите, нека си ги сменя.
.. .. А като започнат да се целуват "малко по-нежно" както акзва той е нормално да му потече ..
.. а за прегръдките не знам .. може и лимонада да е ..
![]()
Когато правиш нещо с любов, ти го правиш завинаги.
Първоначално написано от Drogiranata_
Първоначално написано от gigiii
![]()
![]()
![]()
тръгнали секс да правят не знаят пикай ли им се ко им се прай тцтцт
![]()
![]()
![]()
![]()
Не е нормално от една целувка чак предеякулационна течност да ти потече...Да ти стане оная работа можеПървоначално написано от SpOrTs_GiRl
.. И все пак тва ми напомня "Американски Пай" дето оня само докато легна върху нея и 2 пъти свърши
![]()
![]()
Първоначално написано от djidjibidji
da s16toto i pri men spx
Jivota mi se srina napar4eta 4ustvam kak pomitat gi edno po edno si4ki stakalceta I love music i love hip hop
тва е понеже си изключително плодоспособен и ти се патка като на животноПървоначално написано от djidjibidji
![]()
![]()
определеноПървоначално написано от parkourgirlss
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
http://www.impulse.bg/Xtuning
ТУКА ГЛЕДАЙ !!! >> http://goparty.myminicity.com/ << ХОРА ПОМАГАЙТЕ![]()
My Only Love
+1Първоначално написано от SpOrTs_GiRl
Един отимист може да види светлината и там, където я няма. Но защо песимистът винаги бърза да я гаси ?
oпределено не седи легнал
ама течности не съм мяркал
научааш се да плуваш и няаш грижи :P
По 5o стотинки много сте в буркана.
Oтговор съм на въпроса 'кой ни преподава?'.
Караме се,а сме от една държава!!!
Да ви кажа ли слънцето от 'де изгрява?
Само с мерене на пишки майче HE става.
Ади през глава...на който му се плава.
Когато си много възбуден и малкият ти приятел изпуска една такава прозрачна течност, която се нарича предеякулационна. Напълно нормално е. Освен това тя не е в промишлени количества, така че няма нищо общо с 'опикаването'. От няколко капки толкова няма да подгизнеш, спокойно.![]()
Разорена съм, но щастлива
Бедна, но мила
Висока, но здраво стъпила на земята
Нормална, но обсебена
Загубена съм, но пълна с надежда.
ем че сложи си преврзка![]()
![]()
![]()
![]()
луда работа сте вие момчетата :P
![]()
![]()
:P
Qvno dosta haresvash priatelkata si, zashtoto samo ot nejna celuvka ili pregrydka se vyzbujdash mnogo. Moje da e zashtoto ot skoro vodish polov jivot. Tova e predeqkulacionna technost, kakto kazaha predi men. I e syvsem malko, ne vqrvam da e chaaaak kato da si opikan.