- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- на 13 съм тарся си работа
изкам работа за през лятото някаде можели да ми кажете каде в софия живея
и защо искаш да работиш?Първоначално написано от deadshadow13
Samе shit... different way
не вярвам някой да ти даде работа на 13 прекалено си малка![]()
...
Малък/ка си,за да те назначат на работа,трябва да имаш поне 16,за да е законно!
"A stunning journey to hell and back."
How long could you last?
mda pone na 16 az taq godina 6e po4na 6tot sam na 17Първоначално написано от Memento mori!
Jivota mi se srina napar4eta 4ustvam kak pomitat gi edno po edno si4ki stakalceta I love music i love hip hop
бегай на къра
Никой днес не е невинен
избрахме бъдеще сами
това, което ни очаква
мъчително-жестоки дни
ima mn takiva temi porazrovi se malko![]()
hvani se kato mene-hoda bera gubi,bilki,ohluvi i predavam![]()
И култура не ми липсва да подпаля , трябва ми запалка !
Am moje6 da se hvane6 za aktrisa v edni specialni filmi sig 6te ti platqt dovolno![]()
В някоя печатницаПървоначално написано от deadshadow13
![]()
![]()
![]()
Hey ! Mr Tambourine Man, play a song for me,
In the jingle jangle morning I'll come followin' you..
Да бе,нямало работа като си на 13Аз работя от толкова годишна.Главно като сервитьорка,но и в магазин съм работила...
мда, но ако работодателя го хванат .. веднага една глобичка ..Първоначално написано от Mirelchetoo14
и аз съм на 13, опитах се да си потърся нещо, но не успях... сега май ще поработвам в магазина на майката на моята приятелка .. (не съм лесбийка, просто си мам една приятелка)
![]()
mindscan
Да бе... и за какво ти е да започваш работа на 13, освен ако родителите ти не са много бедни или не живееш в Китай или Индия? На тази възраст трябва да седнеш да си учиш уроците, особено по български (виждам, че имаш нужда), а ако толкова ти се работи - помагай на родителите си![]()
изкаш , не изкаш , незнам каде ше си намериш работа с тая нулева грамотнос ..........................
алелуя.
Ами като гледам и ти не си много грамотен/наПървоначално написано от i'm so excited!
![]()
Аз пък съм сигурна, че нарочно го е написала така... Просто някои хора не схващат иронията.Първоначално написано от LittLe{}BuNnY
....Първоначално написано от LittLe{}BuNnY
горкото ЗАЙЧЕ.....![]()
алелуя.
както казваше един дюнерджия някъде по черноморието "купувай си голем дюнер, докато мама и тате дават кинти, щото като останеш сам не се знае дали хляб ше може да си купиш". така че се радвай докато те издръжат ваш'те, барай си оная работа и не мисли за глупости. ква е тая мания да бачкаш преди да си навършил 16 ???
Choose life. Choose a job. Choose a starter home. Choose dental insurance, leisure wear and matching luggage. Choose your future. But why would anyone want to do a thing like that?
Прекалено ти е рано да работиш..Не знам къде може да те вземат, може би раздаване на флаери. Определено ще ти е трудно да си намериш работа на тези години. Аз съм на 16, имам документ от съда, издаден със съгласието на родителите ми, че мога да работя и пак много трудно си намерих работа (и то каква..сервитьорка)
The journey never ends.
Love is like the wind. You can't see it but you can always feel it!
Take a risk. Dare to move. Love is a leap of faith.
магистрална фея
пари като шума
поне 16!!! като бях по-малък си търсех, но навсякъде ми правеха проблеми заради годинитеако толкова искаш помагай на майка ти или баща ти в тяхната работа... стига до можеш, с/у хонорар на ден
![]()
Снайперист на свободна практика
Имам един приятел,които е на 14 и работи като подрежда газирани в супер маркет...Ма не знам колко му плащаха...Иначе...де да знам...работи при баба ти и дядо ти
...Там със сигурност има доста работа,пък и не са нужни някакви възрастови граници...
![]()
![]()