- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- много голям проблем
още съм начинаещ в секса и проблема е там че немога да свърша когато съм с презерватив... поради причината че съм обрязан и това много ми пречи в секс защото постояно ми спада не ми е хубаво както на мен така и на приятелката ми някои ако знае как може да се оправят нещата ще съм много благодарен
Е, няма начин. Колкото и да е кофти това е положението - след обрязването от търкането на главата в бельото постепенно се губи чувствителност. Ама пък според мен проблема със спадането не е от това, а от притеснение. Иначе щеше да ти пада и като си правиш чикия, а не вярвам да е така
важното е да се предложи решениев 1 друга тема бях споменал, че имам същия проблем
и изобщо има ли начин да увеличим удоволствието (чувствителността) ние - обрязаните?
п.с. за мен решение е да се ползва лубрикант - доста по-яко е.
нямам такива проблеми ... с презерватив, без презерватив![]()
Първоначално написано от Yallama
Много потентен ще дойдеш
![]()
Един отимист може да види светлината и там, където я няма. Но защо песимистът винаги бърза да я гаси ?
..природа, на едни дала на други взелаПървоначално написано от Lady_B_
![]()
хиихххи така си е , така си е ......Първоначално написано от Yallama
![]()
Един отимист може да види светлината и там, където я няма. Но защо песимистът винаги бърза да я гаси ?
хахаххах точно с това, с което ти се хвалиш не, ама пък си имам други работи ...Първоначално написано от Yallama
![]()
![]()
бтв май ние само си пишем тук по-това време
![]()
определено.. не ми се спи ощеПървоначално написано от Lady_B_
пп: да не съм го крал от някъде че да не се хваля ..![]()
Дам и аз така а и преди малко се прибирамПървоначално написано от Yallama
![]()
да не мислиш аз съм киснал тука цял денПървоначално написано от Lady_B_
![]()
Лъжеш !Първоначално написано от Yallama
![]()
Имам рожден ден!![]()
![]()
Днеска голем кеф!
По темата: ,,Много гадно!Намери некво решение!
Първоначално написано от ScionOfStorm
4RD, da si jiva, zdrava i da ne ti spadaПървоначално написано от ANTIHUMAN
![]()
А всичко най- убавоПървоначално написано от ANTIHUMAN
![]()
![]()
Да почерпиш
![]()
![]()
да ти е честитоПървоначално написано от ANTIHUMAN
весело искарване и вс най ;]
По 5o стотинки много сте в буркана.
Oтговор съм на въпроса 'кой ни преподава?'.
Караме се,а сме от една държава!!!
Да ви кажа ли слънцето от 'де изгрява?
Само с мерене на пишки майче HE става.
Ади през глава...на който му се плава.
Баси как ме изпревариПървоначално написано от Pliok0019
![]()
Ти що си сложил Psycho Realm в подписа, пък отдоло и на аватара дъвчеш OnyxПървоначално написано от run
![]()
ne e ot obrqzvaneto![]()
въри до сексшопа и купи ПОПЪРС. после ша одиш одървен 2 дни, приятелката ти ше е на 8мото небе