- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- дрехи за диско ?
вие с какво се обличата като ходите по дискотеките ... мене лично доста ме затруднява тоя избор![]()
![]()
последния път бях с бална рокля![]()
не се ебавам, след като ни изгониха от ресторанта към 5, заминахме на дискотека, да завършим бала по светло
Това е болест да съм влюбен в теб,
това е болест, вярвам на приятел.
Това е корист - целият живот,
това е грешка, но тя не се повтаря....
С к'фото намеря у гардероба ... шегувам се , ми по някой път се обличам с някви доста нестандартни дрехи... трябва нещо различноно повечето пъти нормалното ... гуменките , белите тениска и якенце и тесните дънки...
Be Happy Be Model !!
с нещо удобно =)
последния път бях с дънки, които са 3 размера по-големи от моя и блуза, която ставаше на гаджето ми, но пък беше супер секси според някои хора![]()
xexe, ем чи как иначеПървоначално написано от Psychopath*
![]()
Who doesn't long for someone to hold
Who knows how to love you without being told
Somebody tell me why I'm on my own
If there's a soulmate for everyone
ddzs drehi em potnik sandalki i danki ili pantalon ama prilepnali i tei :}}}
Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.
Много ясноПървоначално написано от ЦвЕтИт0
оскъдно стайл
Не ходя по такива места . Според мен това са местата , където на едно място се събира цялата обществена измет !![]()
![]()
![]()
Първоначално написано от the_hottie
![]()
Stila mi e edin sasht navsqkyde. Oblicham se taka, kakto i kogato izlizam prez denq po magazinite, primerno.
Нямам определени дрехи за дискотека,училище,навън по магазините и т.н.,отивам с нещо което ми е удобно и което ми харесва...![]()
и аз съм така нямам определени дрехи за дискотекаПървоначално написано от Nadelina
Imam edna poznata, koqto hodi na diskoteka vinagi s pola ili s roklq, nezavisimo dali e zima ili lqto ("To v diskotekata e toplo"). A za grima da ne govorim...
Същото,само че по някой път слагам и някоя друга поличкаПървоначално написано от kuklichka_bg
![]()
2% оТ млАдОто ПокОлЕНие НЕ сЛуШа чАлГа!
АкО Си оТ оНезИ 98% КоиТо Я ОбИчаТ, сЛожИ ТовА в ПоДпиСа си!
Eми ако е лято по няква поличка и ефектно потниче,в някои случаи и дънки.Ако е зима със тесни дънки или панталони и пак ефектни блузи.И в двата случая съм с обувки на ток![]()
So if you're asking me
I want you to know
When my time comes
Forget the wrong that I've done
Help me leave behind some
Reasons to be missed...
О,на "дискотека" задължително съм с широки гащи,кецове и някакъв потник/тениска.Малко хора се появяват там с нещо кифленско,да не говорим с ток,щото веднага биват оплютиОсвен ако не са познати хах
ами както си ходя по принцип ....кво по-специално ли трябва да се обличам ?! ...аз на модно ревю ли отивам или да се забавлявам ?!
Don`t tell me what to do and who the fuck are you?!..Don`t tell me how to live or what the fuck to wear..I`ve got my own idea ....And I don`t give a care....
Първоначално написано от Ms.Lonely
![]()
![]()
![]()
Еми най вече със 7-8 дънки или някви дънки и някво потниче рядко със пола![]()