.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 29

Бясна съм!!!

Ето ви моята история...въпросите ще са в края че вече не знам..Полудявам...Всъщност си имам приятел от година и нагоре..Но нещата с него не вървяха от доста време....И се случи така,че срещнах другия...Излизах с него няколко пъти..Няколко пъти сме се целували..нищо повече (то и тва си е чиста изневяра де) ама все пак...Та втория е човека който...дава всичко за мен,ОБИЧА МЕ,вярва ми,нуждае се от мен...Звучи много добре...но всъщност 1 по 1 излизат всичките му лъжи и съм бясна и отвратена и наранена едновременно...Първия удар беше когато разбрах от обща позната,на която мога да се доверя 80+ % ,че моя човек..си имал приятелка...от София...а ние сме далече от София де...после една по една лъжите му продължиха да излизат наяве а аз не знам какво да правя...Не съм му казвала че знам за неговата..преди малко също разбрах че въпросния се натискал със наща обща позната...И все някакви такива...Просто усещам че не мога да му вярвам... Проблема е че май се превързах прекалено много към него....Искам да му дам тотален игнор и да дам шанс на връзката ми да просъществува...Но ТОЙ е там...винаги...тва ме убива...Вярвах,че ще е по-добър от първия..а се оказа дори по-зле...Лошото е че излъгах приятеля ми на няколко пъти за него...моля се никога да не разбере...просто...толкова здраво затънах...
    Май нямам конкретен въпрос..просто исках да изявя разочарованието си от мечтаното момче...И как заради глупост бих загубила човек,който наистина си заслужава...Да не говорим аз какъв епитет заслужавам,как се чувствам и прочее...Но каквото сам си направиш и Господ не би го направил пак...Приемам всичко-съвети,критики,мнения...въп оси...Ако някой е изпадал в подобна ситуация..нека сподели...Благодарско че изчетохте глупостите ми...

ами според мен втория го игнорирай напълно,а с първия поговори
    zAbravI mOitE cElufkI,mOitE uSmifkI,oStanI s nEq tI..bEz lIubOftA ti nE iSkAm dA jivEq,sHtom tQ si trgvA,tr1gvAm aZ s nEq...

Голям фен Аватара на Lyubeto
    Град
    Варна
    Всъщност ситуацията ми е до някъде позната само ,че без тези долни лъжи. Просто премахни втория човек от живота си без значение какво ще ти струва.Заслужаваш много критики (както и аз де ) , но никой от тук няма право да те съди .Когато си мислим ,че губим нещо тогава оценяваме какво сме имали.Ти си оценила приятеля си чак след като си видяла какви тъпаци са повечето момчета. И незнам от къде си мислиш ,че те обича при положение ,че те лъже така ...
    Вече има все по - малко и по- малко теми , на които си струва да се пише...

Град
    София
    Еми миличка то така или иначе и ти мамиш и двамата пък оставаш изненадана, че теб те мамят и лъжат ! Некак си не се връзва не прави това дето не искаш да ти го направят нали знаеш? А иначе смятам, че и с двамата отношениятата ти са обречени ... Дано срещнеш трети дето вече да е ок
    Един отимист може да види светлината и там, където я няма. Но защо песимистът винаги бърза да я гаси ?

То по принцип всички лъжат. Гадното е, че си изневерила на приятеля си. Не ми се е случвало нещо подобно, но след като те лъже толкова си направи изводите сама.
    Много по-лесно е да събудиш у някого любов, отколкото да я запазиш.

Град
    The Land Of The Doomed
    На втория пич 100 % игнор - не му позволявай да те разиграва.Биеш му шута и това е - да не те търси повече, даже обяснение не заслужава. А приятелят ти - ако наистина мислиш, че може да се оправят отношенията ви бори се, но не оставай с него само за да не бъдеш сама. Прецени си.Успех!

Град
    В Раят,покрит в тъмнина ...
    Ако първият разбере че си била с друг ще се почувства така както ти си се почувствала когато си разбрала че вторият си има приятелка.Аз бих ти препоръчала да зарежеш втория и да се опиташ да запазиш връзката си с първия(която може и да не просъществува дълго но трябва да решиш дали още изпитваш нещо към първия) Успех мила!
    И ще разбереш какво е да не виждаш щастието, когато Раят потъне в мрак ... W.A.S.P. - Heaven's Hung In Black

The love is behind the gossip! ;]

Мега фен Аватара на MiMcHeToOo
    Град
    Там
    Остани сама, най-лесно ще ти е. Няма да се мъчиш така.

Животът е адът описан в Библията!

Голям фен Аватара на Carlos
    Град
    Стокхолм
    Виж, ако държиш на приятеля си (ИСТИНСКИЯ) няма какво да се молиш да не разбира, а бягай и му кажи САМА! Кажи точно и всичко защо кога и какво си направила и ако наистина се обичате и държите един на друг - ще се оправят нещата. Ако той те остави - ще е в правото си, въпреки, че според мен всеки трябва поне 1 път да прости. Хората правят грешки, но добрите хора не ги повтарят. Докажи му, че си добра! Не прави повече такива глупости!
    П.П по-добре от теб да разбере за другия, отколкото от др място... Рано или късно все ще разбере, знай това!
    Успех

с втория повече не се занимавай, а с първи се опитай да оправиш нещата.... и запомни че в една връзка никога не трябва да се отдаваш напълно!
    Научих,че отнема година да се изгради доверие и секунди да го загубиш...че не е важно КАКВО имаш в живота си,а КОГО..че отнема много време да станеш ЧОВЕКА,когото искаш да БЪДЕШ..и че за секунди можеш да извършиш нещо,за което да те боли ЦЯЛ живот... [!]

Голям фен
    Град
    Somewhere there...in nowhere
    От една страна ти сама си го направила... Нали знаеш, че на всеки се връща.. Ти си изневерила на първото момче, и след това второта те лъже и си има друга... Но все пак.. зарежи втория... опитай се да се отдадеш изцяло само на първия.. и се бори за него.. Но недей да криеш, по-добре събери смелост и му разкрии изневярата... така ще е по-добре отколкото той след време сам да разбере, а ти само да го лъжеш..

Късметчета

От два стдла на земята.....
    Я ся ми кажи яко ли ти е ? Щото ти си изневерила на приятеля ти ебз да си му казала,натискала си се с друг и в един момент разбираш....Представи си какво ще му е на него ако разбере....Повярвай ми със сигурност няма да те обича повече
    Ся съжелявам че малко прекалих,но все пак това е гадно спрямо него, не мислиш ли ?
    Защо не беше го зарязала и тогава да се антискаш с друг,поне нямаше ад го боли толкова....

Отговори си на въпроса кого искаш,кого обичаш и с кого искаш да си...Може би по този начин ще репип какво да правиш...

Супер фен Аватара на Al3ksandra
    Миличка.. вторият не си струва да се занимаваш с него.. щом е лъжец, зарежи го... да си троши глава.. а на първия по-добре от теб да научи за изневярата отколкото от друг.. кажи му и ако му пука и те обича ще ти прости.. това е тест, да се убедиш дали държи на теб Ако пък връзката ви се разпадне(което ми се струва вероятно), си направи една равносметка и тогава продължавай напред и дано срещнеш точния човек. Успех!

П.П.
    И много да не ти тежи на съвесста защото няма смисъл, прости си и продължавай напред... Всеки прави грешки.. Важното е да не ги повтаряш
    Попитай ме http://ask.fm/alekscheto00

Град
    Somewhere over the rainbow*
    Така е.. от два стола-на земята
    Жената с характер ,плаши слабите мъже,
    но подлудява силните..! ~

не не ми е познато и не одобрявам поведението ти но това не означава че не е възможно и аз да направя такова нещо (нищо не се знае)какво да направиш ли?еми забрави този втория ама кажи всичко на първия за да си начисто бъди готова и да останеш от 2 стола на земята защото не си постъпила правилно съзнаваш го но това не означава нищо ще си го получиш както се казва...
    ~ Рицар или Дявол ~
    Обичам те и пак ще те обичам
    дори да ме презираш ти.
    Сърцето си на теб обричам
    пъди ме, но не ме мрази
    Във моите мечти си рицар
    с лъскави доспехи,а може би
    и крал дори,но не си ли просто
    дявол с ангелски очи?!?

Град
    София
    Той ти е нещо като любовник /не в точни смисъл,защото не сте спали/.
    Ти за него си като любовница.
    Това е всичко между вас.
    Гледай си връзката. Дано си разбрала,че всеки си има недостатъци. И колко държиш на твоя, щом за нищо на света не искаш да разбира за игричките ти
    успех
    Smile!?

ми може би трябва да поговориш с "втория" ..ако не излезе нищо-майната му..но според мен да се връщаш при първия не е мн правилно..за да му изневеряваш може би нещо ти е липсвало..или просто е било разпускане? ;]

Супер фен
    Град
    Панацея
    Ти си на принципа "нека да е по-малкото зло, пък да си е пак зло" ? Я заеби и двамата!
    Цитирай Първоначално написано от Say It Right
    Pravih sex i iskam pak napulno sum seriozna !!!
    emi 4oveka mi spi i mi e jal da go sabudq..a sum gola i se pipam
    vie ste nedorazviti !!!!

Град
    Shumen
    Emi vij sega...Mnogo gadno si postupila sprqmo svoq fr...Vsyshnost zabravi go onq i si produlji vryzkata.No gadjeot ti ne trqbva da razbira ili ako shte razbira neka da e ot teb.
    Хайде с мен по-смел бъди в любовта аз да те светна.
    Довери се, довери о-о-о-о.
    Като капка карамел по езика ти ще лепна ти,
    вкуса ми осети о-о-о-о.
    Опитай мене ти,
    Целувай мене ти, усещаш ме нали

http://geimarkata.aha.bg/

Цитирай Първоначално написано от KillSwitchEngage
    GO TO SLEEP
    BITCH !!!

но все пак зарежи и двамата!Намери си ново гадже на което да държиш и да не изневеряваш
    * biтch... your boyfrieнd ωaнтs ме ; ) *

Супер фен Аватара на miShle
    Не разбирам как може едновременно да е човека,който те обича и дава всичко за тебе и в същото време да е човека,който има приятелка в София и се натиска с друга .... Противоречиш си ...
    Цитирай Първоначално написано от blq_blq
    Ние обичаме да се чукаме мързеливо, докато аз чопля семки, а той решава кръстословица.
    Цитирай Първоначално написано от smile98
    Не съм кифла .. Мразя кифлите!!! Тфа и да не ме познавате трябва да го знаете! Анти-кифла съм!! Няма спор по тая тема !!!

много късно си разбрала 4е на мом4етата не може да се вярва(е,има и изклю4ения тук таме ама са рядкост)

И аз съм имала подобна случка, самоче беше намесено само едно момче. В началото се чуваха само слухове, че ми изневерява, но в последствие разбрах че са реалност. Бях достатъчно глупава да му дам втори шанс и сгреших. Не прави моята грешка.Зарежи го и признай истината на другия.

Единствения начин, според мен, да се отплетеш от тая нелепа саша дето си забъркала е да зарежеш втория и да кажеш абсолютно всичко на първия.С втория не търси никакви контакти и връзки, защото е възможно пак да се изкушиш, а сама знаеш, че повториш ли грешката няма да е така лесно да останеш "безнаказана"... Повярвай.Направи го веднага.
    Никога не е късно...да се усмихнеш ! =)

Втория наричаш лъжец, такава си и ти !!! Истинският ти приятел не заслужава такива лъжи, спрямо теб! Остави и двамата според мен. ю
    Успех!
    Божествена лудост ли ме обхвана?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си