- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- WhaT the FucK . . .
Ми мерси за отговорите първо...
Днеска пак се видяхме обаче не можахме да се заговорим и само по едно "Здрасти".Иначе аз сега разбрах че до преди няколко седмици е харесвал някаква и те го е отрязала и той сега се опитва да я забрави и май май не му е много до това да се разправя с момичета точно сега.В смисъл с него сме добри фр и много си споделяме.А и не мисля че годините са проблем,защото той се занимаваше с една моя фр миналата година(тя е колкото мен) и много я харесваше обаче тя не и не и неИ сега си мисля да спра да го карам да излизаме по кафета и нз си още какво.Ще видим какво ще стане.Ако има нещо интересно ще пиша
И мерси за отговорите.
![]()
![]()
da vi eba i typite kurvi s negyr iskala da byde 4e to tva e se da si s mangal i ot de gi namerihte tolkos negri v bulgariq
a taq deto pisa 4e negrite imali golemi patki mi golqma si kurva da tai ba v putkata typa da tai ba ku4ka prosta
Това че ти си прекалено тъп и ограничен мен не ме бърка...А това че не мислиш че аз наистина го харесвам и не ми пука за секса,ама изобщо не ме интересува...Първоначално написано от didomido
mda prekaleno typ sym i ograni4en pone ne vyrvq s mangali kato tebe
Pyk i kvato si zabludena ofca o4akva6 da stane ne6to mejdu vas kato imate 5 godini razlika...
аууу негър4ееееееее![]()
![]()
![]()
искам и азззз :P :P :P сваляй го моми4ееее
![]()
![]()
![]()
![]()
DO I LOOK LIKE I GIVE A FUCK???
http://www.vbox7.com/play:569e7ff7
http://www.vbox7.com/play:69923c9d
po nejno ve ... taka li sa govori ... bojee ... dobre 4e ti biqt hormonite ama sa ospokoi malko >_<Първоначално написано от didomido
![]()
I'm the Angel of Insanity
Madness Stricken
Ами да ти кажа аз съм ходила сравнително дълго време с едно момче което беше 6 години по голям от мен...така че не мисля че годините са определящ фактор..Първоначално написано от didomido
epa ... ti na kolko si ? @lunnoto_momi4e
![]()
Madness Stricken
15 без няколко месеца,а и той е тръгнал една година по рано така че сега трябваше да завърши 11 а не 12 клас![]()
hmph ... ako pita6 men kolkot i lame da prozvu4i ... lubovta nema granici![]()
![]()
Madness Stricken