.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 36 от общо 36
    Голям фен
    Град
    botevgrad
    Ми мерси за отговорите първо...
    Днеска пак се видяхме обаче не можахме да се заговорим и само по едно "Здрасти".Иначе аз сега разбрах че до преди няколко седмици е харесвал някаква и те го е отрязала и той сега се опитва да я забрави и май май не му е много до това да се разправя с момичета точно сега.В смисъл с него сме добри фр и много си споделяме.А и не мисля че годините са проблем,защото той се занимаваше с една моя фр миналата година(тя е колкото мен) и много я харесваше обаче тя не и не и не И сега си мисля да спра да го карам да излизаме по кафета и нз си още какво.Ще видим какво ще стане.Ако има нещо интересно ще пиша И мерси за отговорите.

da vi eba i typite kurvi s negyr iskala da byde 4e to tva e se da si s mangal i ot de gi namerihte tolkos negri v bulgariq

a taq deto pisa 4e negrite imali golemi patki mi golqma si kurva da tai ba v putkata typa da tai ba ku4ka prosta

Голям фен
    Град
    botevgrad
    Цитирай Първоначално написано от didomido
    da vi e** i typite kurvi s negyr iskala da byde 4e to tva e se da si s mangal i ot de gi namerihte tolkos negri v bulgariq

a taq deto pisa 4e negrite imali golemi patki mi golqma si k***a da tai ba v p****ta typa da tai ba ku4ka prosta
    Това че ти си прекалено тъп и ограничен мен не ме бърка...А това че не мислиш че аз наистина го харесвам и не ми пука за секса,ама изобщо не ме интересува...

mda prekaleno typ sym i ograni4en pone ne vyrvq s mangali kato tebe

Pyk i kvato si zabludena ofca o4akva6 da stane ne6to mejdu vas kato imate 5 godini razlika...

аууу негър4ееееееее искам и азззз :P :P :P сваляй го моми4ееее

Pyk i kvato si zabludena ofca o4akva6 da stane ne6to mejdu vas kato imate 5 godini razlika...
    po nejno ve ... taka li sa govori ... bojee ... dobre 4e ti biqt hormonite ama sa ospokoi malko >_<

I'm the Angel of Insanity
    Madness Stricken

Голям фен
    Град
    botevgrad
    Ами да ти кажа аз съм ходила сравнително дълго време с едно момче което беше 6 години по голям от мен...така че не мисля че годините са определящ фактор..

epa ... ti na kolko si ? @lunnoto_momi4e

Madness Stricken

Голям фен
    Град
    botevgrad
    15 без няколко месеца,а и той е тръгнал една година по рано така че сега трябваше да завърши 11 а не 12 клас

hmph ... ako pita6 men kolkot i lame da prozvu4i ... lubovta nema granici

Madness Stricken

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си