- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Ооо не
Имам проблем.. не искам да късам с нея, а тя иска да късаме.. как да я обедя да не късаме ? Тя си мисли, че съм и изневерил, а това не е така !![]()
познато..ми обясни им че я обичаш докажи им че не си им изневерил, и ако пак настоява незнам явно не те обича толкова колкото ти нея
Опитай се да й докажеш обичта си към нея и да я убедиш по някакъв начин,че не си й изневерил,но в крайна сметка тя ако вече не изпитва нищо към тебе и не иска вече да сте заедно,каквото и да направиш няма да я върнеш....![]()
но как тя е само една моя мила![]()
Поговорете опитай се да я убедиш че не си й изневерявал(ако е така де)!Просто не се предавай!![]()
И ще разбереш какво е да не виждаш щастието, когато Раят потъне в мрак ... W.A.S.P. - Heaven's Hung In Black![]()
The love is behind the gossip! ;]![]()
за дясната ръка говориш, нали?Първоначално написано от Mu7k0
![]()
Когато правиш нещо с любов, ти го правиш завинаги.
Първоначално написано от Drogiranata_
Първоначално написано от gigiii
ДамПървоначално написано от SpOrTs_GiRl
![]()
Ама много си лоша с някой мод загладнял да заклячва безобидни темички ши я заключииПървоначално написано от Mu7k0
![]()
Ем докажи и че не си и изневерил... Вече ако все още не иска... я остави.. неможеш да я засилиш да бъде с теб![]()
Според мен обичаш лявата, но не си признаваш .. права ли съм или да?? И залъгваш дясната, че я обичаш, защото по-хубави чекии ти бие ....
Когато правиш нещо с любов, ти го правиш завинаги.
Първоначално написано от Drogiranata_
Първоначално написано от gigiii
ако те обичаше, щеше да ти повярва.... нямаше да има такива съмнения между вас.... мисля че трябва да продължиш напред но без нея
Научих,че отнема година да се изгради доверие и секунди да го загубиш...че не е важно КАКВО имаш в живота си,а КОГО..че отнема много време да станеш ЧОВЕКА,когото искаш да БЪДЕШ..и че за секунди можеш да извършиш нещо,за което да те боли ЦЯЛ живот... [!]
evelinka1122 :
ако те обичаше, щеше да ти повярва.... нямаше да има такива съмнения между вас.... мисля че трябва да продължиш напред но без нея.
+1
ама ако съм левичар :PПървоначално написано от SpOrTs_GiRl
![]()
даам ама времето ни изтича някой мод ше я заключи :Първоначално написано от kindergarden
![]()
Виж според мен така седят нещата...Тя не те обича,иска да си намери причина че да скъсате,иска да го направиш ти че да не те боли толкова....
Дано да греша и всичко м/ду вас да се оправи
недейте е не е ебавка
![]()
Ами аз да ти кажа това е тест за връзката ви, ако успееш да я убедиш че не си й изневерил и да не скъсате, връзката ви ще се заздравиПросто й кажи истината, защото понякога хората са жертви на адските манипулации
Успех!
Попитай ме http://ask.fm/alekscheto00
Все по често се чудя,дали е останал някой нормален в тоя форум![]()
![]()
![]()
Жената с характер ,плаши слабите мъже,
но подлудява силните..! ~
не може да си мисли че си и изневерил (освен ако няма повод) а и няма и доказателсва не може да те обвинява без повод!!!
докажи и любовта си!Бори се!!! ние неможем да я убедим че я обичаш....
~ Рицар или Дявол ~
Обичам те и пак ще те обичам
дори да ме презираш ти.
Сърцето си на теб обричам
пъди ме, но не ме мрази
Във моите мечти си рицар
с лъскави доспехи,а може би
и крал дори,но не си ли просто
дявол с ангелски очи?!?
дали ще е лявата, дали ще е дясната, какво значение има![]()
Първоначално написано от Say It Right
Hora obyrkahte me.Abe i za kakvoto i da stava duma dokaji che ne si izneveril
![]()
Хайде с мен по-смел бъди в любовта аз да те светна.
Довери се, довери о-о-о-о.
Като капка карамел по езика ти ще лепна ти,
вкуса ми осети о-о-о-о.
Опитай мене ти,
Целувай мене ти, усещаш ме нали
http://geimarkata.aha.bg/