.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 31

Хм, джентълмен

Та имам 1 запитване и искам 1 съвет.
    Зна4и с 1 мом4е се харесваме, и аз знам, и той знае, но просто не събира смелост да ме целуне, а аз мн държа той да направи 1та кра4ка към това (не, 4е ме е срам да съм аз, но ми е по-готино).Излизали сме няколко пъти и все нищо.Мисля, 4е се мъ4и да се прави на джентълмен-Та какво да направя? (да НЕ си помислите, е сме 13, 14 год. лапета)
    И какво мислите за мом4етата с поведеное на джентълмени?

Мега фен Аватара на MiMcHeToOo
    Град
    Там
    Хах ами нищо лошо няма, че се държи така...

Животът е адът описан в Библията!

оф на мене не ми се е еслучвало така,все на 1вата среща се целуваме,ако той не го направи аз му се нахвърлям

Цитирай Първоначално написано от MiMcHeToOo
    Хах ами нищо лошо няма, че се държи така...
    Бе то ло6о няма, но мн ми се иска...

Град
    Русе
    hihi аз обичам по трудните момчеета.. да си ги извоювам.. че инъче бързо ми омръзват..
    а по темата.. мии иска просто да изчака : ) да е сигурен в преценката си може би..не се знае
    Ta какво да кажа..Сички са еднакви :P

Град
    In Devil's Castle
    може би се страхува да не сбърка нещо..кой знае
    someone else...

Re: Хм, джентълмен

Цитирай Първоначално написано от The_69
    Зна4и с 1 мом4е се харесваме, и аз знам, и той знае, но просто не събира смелост да ме целуне, а аз мн държа той да направи 1та кра4ка към това (не, 4е ме е срам да съм аз, но ми е по-готино).Излизали сме няколко пъти и все нищо.Мисля, 4е се мъ4и да се прави на джентълмен-Та какво да направя? (да НЕ си помислите, е сме 13, 14 год. лапета)
    abe toi dobre te haresva... bravo na nego... Ama moje prosto da go e sram we... Az pochnah seki pyt srama da obvinqvam :P Ne stiga samo da haresvash nqkoi... znam go shtoto i az sym taka... Po dobre izchakai oshte 1-2 dena i posle deistvai ti... Che ako go e sram nakraq shte se otchaq i toi...
    Straha da ne izgubish nai vajniq chovek v jivota si te razqjda malko po malko, osobeno ako straha e poroden ot sobstvenite ti greshki ;(

според мен той иска първо да се опознаете, в смисъл да не прибързвате, така си го обяснявам аз, или е просто малко по срамежлив. имай търпение и до целувка ще се стигне
    Научих,че отнема година да се изгради доверие и секунди да го загубиш...че не е важно КАКВО имаш в живота си,а КОГО..че отнема много време да станеш ЧОВЕКА,когото искаш да БЪДЕШ..и че за секунди можеш да извършиш нещо,за което да те боли ЦЯЛ живот... [!]

Abe q napravo go celuni ti! Ako naistina toi e mn sramegliv, moge da iska, no da ne mu stiga smelost, ako na teb ti stiga, davai ti Nqma kakvo da go chakash
    "Вероятността нещо да се случи е обратно пропорционална на неговата желателност." (Закон на Гумперсън)

"Подходящият случай се явява в най-неподходящия момент." - (праволо на Дюшарм)

Мега фен Аватара на VinDiesel
    Град
    Плевен квартал Оринч Каунти
    ХАХА що пък все ние момчетата трябва да правим 1-вата крачка тва няква химична формула ли е?

Еми той знае, 4е и аз го харесвам, стигна му смелост да ми каже и то по доста интересен на4ин, излизаме и т н,ама...просто го познавам и знам, 4е 6е му е кофти и на него, 4е като е мъж не го е направил 1ви- попринцип е на тези принципи, пук и ми писна все аз, някък си по- секси е той да го направи
    И не ми отговаряте на 2я въпрос...

Ами попринцип аз такива момчета търся, в смисъл да показват уажение към една жена и мен това би ме изкефило, но ако продължи повече от необходимото бих поела инициятивата. Ти, щом толкова държиш той да направи първата крачка може би трябва да му помогнеш малко. Търси повече близост, а може би трябва да се осамотите накъде, където...
    Обстоятелствата не правят човека, те само го разкриват.

Град
    РЮАР
    Такива м1же ще се т1рсят по д1рво и кам1н след няколко годинки..

Голям фен
    Град
    Тук,там-ама къде и аз незнам
    Ако им идва от вътре е супер,ама ако го правят по учебник - не ме кефи

Мега фен
    По-удачно щеше да е,ако той зададе въпроса тука,а не ти...ама карай..Ми какво да ти кажа,освен че /както виждам/ ти си зорлийката,ти пробвай първа и престъпи принципите си..

Супер фен Аватара на lipsvashh_mi

това не е толкова до джентълменство, а до срам...направи ти 1вата крачка ако решиш,въпреки,че и според мен е много по-сладко когато момчето я направи

Град
    Благоевград
    Според мен той иска първо да се опознаете,а не да прибързвате.
    TWILIGHT :* :* :* H. POTTER :* :* :*
    [=
    http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=211342 http://www.priqtelstvo.hit.bg
    Ще намериш всичко ,което искаш да научиш за някого,в погледа му! Smile
    love..JB..love..Joe..love

Град
    people`s wet dreams
    Moje da ima druga

Spokoinoo ima vremee Momcheto prosto iska da pokaje che ne e kato drugite ..
    When You Live Forever,What Do You Live For??

Град
    В Раят,покрит в тъмнина ...
    Цитирай Първоначално написано от Vin Diesel
    ХАХА що пък все ние момчетата трябва да правим 1-вата крачка тва няква химична формула ли е?
    ДА
    И ще разбереш какво е да не виждаш щастието, когато Раят потъне в мрак ... W.A.S.P. - Heaven's Hung In Black

The love is behind the gossip! ;]

Супер фен Аватара на MoOnLiGhT_ShAdOw
    Град
    Into the great wide open... Under the sky so blue...
    Като не си лапе на 13-14 години, лапе на колко години си? То порасването на начина на мислене не расте пaралелно, когато човекът расте физически или теоретично. Като го виждаш момчето, че изчаква, чакай и ти - така връзката ви може да е по-успешна, личи си, че той внимава в тези неща. А пък ако толкова ти се иска целувка и не искаш да поизчакате, целуни го ти. То пък ще кажеш, голяма болка за умиране...
    "Хората правят живота толкова интересен. Представяш ли си, че във Вселена с толкова чудеса те успели да измислят скуката? Удивително!"

Е провокирай го да те целуне, но не го целувай ти.
    Разорена съм, но щастлива
    Бедна, но мила
    Висока, но здраво стъпила на земята
    Нормална, но обсебена
    Загубена съм, но пълна с надежда.

дай ми неговия и твоя скайп аз ше вса сватосам спокс само дай скайповете

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си