- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Загубих си бележника!!
Ох,много съм притеснена...Мисля,че съм си загубила бележника.7 клас съм...Дали ще ми е нужен за кандидатстването???Просто не знам къде е!?...Майка ми ми е извадила номера и там...другите работи,но все пак не мога да й кажа,защото не знам как ще реаргира.![]()
Попринцип не ме интересува дали съм си го загубила,ако е края на годинатаОбаче сега съм 7 клас и направо ще откача!
Ще ми трябва ли бележника за ОЩЕ някакви документи или нещо друго???...Вече са но оформили и не ни пишат оценки...Ами за дипломата ще ми трябва ли???Моля ви кажете,че ще откача.![]()
![]()
![]()
Отиваш в дирекцията и ти правят нов, ако си на зор. Оценките си ги има всичките в дневника, просто на някой ще му се наложи да пише повече.
Споко бе човек аз също бях затрила моя ама после се намери :P само спокоПървоначално написано от SuNsEt
И ще разбереш какво е да не виждаш щастието, когато Раят потъне в мрак ... W.A.S.P. - Heaven's Hung In Black![]()
The love is behind the gossip! ;]![]()
по принцип ще ти трябва,поне при нас беше,че с него влизахме в училищата,където се провеждаха изпитите,но не изпадай в паника,а иди в дирецията![]()
Не Е вЯрнО, чЕ сИ На мОеТо НиВо ... Ти сИ нОмЕр 2 , а Аз НомЕр 1 [!][!][!]
За тази цел може да се използва и лична карта, ако си си извадила след навършване на 14 години.Първоначално написано от BaBy_bS
Така че спокойно!Предлагам първо да провериш във всички училищни чанти, ако имаш няколко, във всички учебници и тетрадки и при лелките в училище и после отиди до дирекцията.
трябва ти ученическа лична карта,за да влезеш залата,в която са те сложили!Първоначално написано от kissin' you
Такава лична не важи.
So if you're asking me
I want you to know
When my time comes
Forget the wrong that I've done
Help me leave behind some
Reasons to be missed...
Би трябвало само ученическата карта да ти трябва за да влезеш на изпит
е като си толко притеснена,ходи си изкарай нов
Няам смисъл от паникаи аз неска ходих при господин директора да ми подпише новия
какво толкова случват се и такива работи...а като стана въпрос.....мисля че в предния джоб го сложих,чудно ся що не е там?!
Brain Madness!
Спокойно!За изпита ти е нужна лична карта, независимо дали ученическа или такава издадена след навършването ти на 14г.Ако си завършила вече и са ти дали бележника, не се притеснявай повече няма за какво да ти еПървоначално написано от SuNsEt
![]()
Ами ако ще те "успокоя",ще ти трябва за кандидатстване.Потърси си в бюрото и аз каквато съм разпиляна напоследък и аз си го бях загубила,но го намерих.Успех.Първоначално написано от SuNsEt
И аз си го губих тази год.,ама ми изкараха нов.Няма от какво да се притесняваш.Изкарай си и ти нов,защото къде иначе ще ти нанесат годишните оценки?!
не е толкова трудно аз една година 3 пъти го сменях![]()
НАмерих го......Много съм разпиляна....
...Благодаря за всички коментари!Съжалявам ако има нещо....
Мерси много,пак.Може да заклщчвате темата....Голяма съм паника...