- Форум
- По малко от всичко
- Информационни технологии
- Голям проблем с Automatic Updates
Постоянно през няма и 1 минута ми се появява и иска да се ъпгрейдва, какво да го направя, за да се ъпгрейдва, а не винаги да стой на едни и същи файлове за ъпгрейдване, мерси за помощта ви
А ето тези файлове иска да ги ъпдейтва постоянно :
![]()
Just do it ...
инсталирай ъпдейтите след тфа сиг ше иска рестарт на компа.. и след рестарта си готова![]()
![]()
A ako ne iskash da gi instalirash, cukash desen buton na My Computer -> Properties -> Automatic Updates i cukash na : Turn Off Automatic Updates, s tva chervenoto krustche, davash ok i nqma da ti se poqvqva.. taka mislq..
"Вероятността нещо да се случи е обратно пропорционална на неговата желателност." (Закон на Гумперсън)
"Подходящият случай се явява в най-неподходящия момент." - (праволо на Дюшарм)
Дайте ми линк от къде да си изтегля тези ъпдейти![]()
Just do it ...
http://www.update.microsoft.com/micr...0527b&ln=en-us davash install i gotovo![]()
"Вероятността нещо да се случи е обратно пропорционална на неговата желателност." (Закон на Гумперсън)
Това дава като дам да инсталирам от Аutomatic Updates
Just do it ...
Ami, to lichno na men mi iska validation, kato natisna na "Express" mogesh da si instalirash tova: http://zamunda.net/details.php?id=122623 da si napravish wina validen, ako ne e.. i da si ostavish butona turn on na updates.. i im davash v kolko seki den da se instalirat.. bi trqbvalo da stane.. da ne ti puka.. ne sa chak tolkova vagni..
НА мен пък тва автоматично ми се ъпдейтва като ,че ли...![]()
Дейба неще да се оправи нито с Windows Genuine Advantage Validation нито с ъпдейт от сайта някой който може да ми каже как да го оправя да сподели един пост моля го от все сърце![]()
Just do it ...
samo 6te vi kaja 4e ot tiq prostotii predi godini si preebax win-a kakto si rabote6e idealno po4na mi se4e da se prenatovarva i... bezmisleni gluposti!
Съгласен.Ъпдейтите само затлачват компа ... нищо друго.Всичко,което ти трябва е:
1.Чист Windows
2.Firewall
3.Antivir
Щом казвате спирам Ъпдейта на Windows-а сложил съм си NOD32 и FireWall ми е на ОН!
Дано всичко бъде ОК, както аз си мисля![]()
Just do it ...