.
Отговор в тема
Страница 1 от 3 123 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 52

Ако Слави напусне BTV фалира

По пресата и Интернет чета ще Слави искали да го гонят.
    Но това не е вярно. Ако беше вярно, Слави щеше да направи своя телевизия Слави тв.
    И тогава рейтинга на BTV щеше да стане много малък.
    Истината е че ако не върнат поне едно от закритите предавания Вариант 3, ТВ Справочник, Лексикон, Супершоу Невада, Какафония и Шоу Такси. Ние техните фенове ще направим грандиозен скандал и проблеми на телевизиите.
    Също така.Ако закрият Шоуто на Слави че направим проблем на BTV.

Град
    при мама
    Аз пък разбрах,че Слави се маха и отива в Нова телевизия и ще прави Биг Брадър вместо Ники Кънчев....
    ;]

Да се маха плешивият, вече не е интересен на никой
    80's METAL FOREVER IN OUR HEARTS \m/ ♪
    http://youtube.com/watch?v=Z1M-s-8TVBY

POST-GRUNGE FOREVER!

Град
    София

Ами ако отиде в Нова по-добре за тях и рейтинга им.
    Мазния Ники Кънчев е омръзнал на хората.
    А ние не сме дом в Карлуково, ами феновете на тези предавания леке такова.
    И тогава рейтинга на BTV щеше да стане много малък.
    Истината е че ако не върнат поне едно от закритите предавания Вариант 3, ТВ Справочник, Лексикон, Супершоу Невада, Какафония и Шоу Такси. Ние техните фенове ще направим грандиозен скандал и проблеми на телевизиите.
    Също така.Ако закрият Шоуто на Слави че направим проблем на BTV.

Град
    София

Цитирай Първоначално написано от Glam
    Интересен е, Ники Кънчеве мазният дебел коч не е интересен.
    И онези некъдърници Ани Цолова и журналистите от новините са с по-нисък рейтинг и никой не ги гледа.
    Относно шоутата-
    А защо са закрити? Заради идиоти като тебе, които нямат вкус към шоу програми и гледат бози като Мюзик Идол 2 е за тва.

Мега фен Аватара на Canis_Dirus
    Тая лудата пак се е добрала до нет.

Слави умря! Творчески де. Мазилката на тавана е по-забавна от него. Да ходи да прави дудуци другаде!
    Grumpy old madman

Цитирай Първоначално написано от Glam
    Чувам само едно мрън мрън и нищо друго.
    Типично Български манталитет да плюем по успелите личности.
    Ето заради такива хора като тези ,които само знаят да плюят и да мрънкат по успелите личности

Цитирай Първоначално написано от Canis_Dirus
    Тая лудата пак се е добрала до нет.

Слави умря! Творчески де. Мазилката на тавана е по-забавна от него. Да ходи да прави дудуци другаде!
    Знаете ли какво си мисля?
    Че ние българите все някой ни е виновен, обикновено известните личности.

Но да си звезда е по-добре от поредния фен, нали така?
    И какво са феновете без звезди, на които да искат да приличат и да се възхищават?
    Нищо не са, ето това са без известните личности.
    Завиждаш и злобееш по адрес на Слави ,че никога няма да притежаваш неговия работохолизъм ,силен характер ,сила и упоритост.

Слави е доказателство , ние Българите трябва да ни бутат здраво ,за да работим.
    За съжеление не обичаме да работим.И видят ли един човек ,които е отдаден изцяло на работата си и своята публика.
    Започват да го обиждат.

Българите трябва да бъде бутани за да работят. Иначе от тях не става човек. От Слави е станал човек.От продавач на мартеници се превърна в най извесният Българин. А относно хората ,които говорят против него. От тях не е станало човек. За това са се озлобили срещу Слави. За сажеление Българина не обича да работи. Видят ли някой човек ,които да е отдаден изцяло на своята работа ,както и на своите почитатели и почитателки. Почват да го обиждат.

Цитирай Първоначално написано от exploitedteen
    кои сте вие?

Домът в Карлуково ли?
    Истината е, ще след като закриха култови предавания като Супершоу Невада, Вариант 3, ТВ Справочник и Шоу Такси, само Шоуто на Слави остана единственото харесвано предаване в тази кирлива държава.

Истината е че ако не върнат поне едно от закритите предавания Вариант 3, ТВ Справочник, Лексикон, Супершоу Невада, Какафония и Шоу Такси. Ние техните фенове ще направим грандиозен скандал и проблеми на телевизиите

Ако искате да знаете Слави има още много фенове. Доказателство е пдписката в подкрепа на Слави в bgpetition.

Затова сега е време ние феновете да се обеденимсрещу антифеновете.За да не викаме после как можаха от телевизия bTV да спрат шоуто на Слави.
    Ето това сте стане ако не се обеденим и не подкрепим Слави и екипа

Ако на мястото на шоуто започнат да излъчват еротични филми, Слави ще го лапа по-голям и то сега.
    Grumpy old madman

Ако на мястото на шоуто започнат да излъчват еротични филми, Слави ще го лапа по-голям и то сега.
    Ако искаш да знаеш рейтингът на Шоуто на Слави сега е по-голям от този на Новините, с водещи некъдърници като Ани Салич, Ана Цолова, Венелин Петков, Гена Трайкова и други подобни псевдоводещи.

Цитирай Първоначално написано от drive_me_crazy
    Ако искаш да знаеш рейтингът на Шоуто на Слави сега е по-голям от този на Новините, с водещи некъдърници като Ани Салич, Ана Цолова, Венелин Петков, Гена Трайкова и други подобни псевдоводещи.
    Че то и без това новините на БТВ са един фарс. И навсякъде по света новините са нисък рейтинг.

Истианта е, че Шоуто на Слави вече е нерентабилно. Струва твърде много пари и не носи печалба поради ниския рейтинг.

Новините също не носят печалба. Те са повече за престиж.
    Grumpy old madman

Ако Слави напусне BTV фалира

Не си в ред

Слави беше интерсен едно време но не и сега. не знам дали останаха гости които може да покани и вече се чуди кой да покани или какъв конкурс да измисли за да е интересен и да го гледат. преди време мн обичах да гледам неговото шоу обаче сега ми е МНОГО скучен.

Повече от фен Аватара на anSsito
    Град
    Русе
    Абе не мога да разбера на теб какъв ти е проблема с новините? Извинявай ама ти прядставяш ли си телевизия без новини..? Все пак това си е общоприето..все пак трябва някак да се информират хората,независимо,че вече има толкова много варианти..
    А и тука не сме малоумници и разбираме един път като ни се каже,в този случей напише.. Ти едни и същи изречения си ги пуснала тука поне 5 пъти.. Стига бе!
    А относно Слави.. Да,човека разбира от бизнес - евала. Ама е по-добре да спират предаването му,защото се изтърка. Нима има кого да кани,нима има какво да излъче? По-добре е да започне да продуцира друго шоу,а както чувам това и ще стане. Така,че спокойно все пак ще си го гледаш твоя любим..
    И приеми не всички пълзят след Слави..
    А и много ми е интересно кои ще са надигнат с/у телевизиите.. Ти и въображаемите ти негови фенове ли?! Леле..
    "Не поглеждай назад към миналото и не съжалявай, че си е отишло. И не се тревожи за бъдещето, което ще дойде. Живей в настоящето и го направи толкова хубаво, че да си струва разбитото сърце."

Айда Скот Тейлър

Обаче BTV имат навика да правят простотии.
    Защото държат водещи като Ана Цолова, Венелин Петков и Гена Трайкова в ефир, като те са по-подходящи да чистят улиците или да копат картофи на село.
    А към Слави и Ася Статева се отнасят така зле.
    BTV се гаврят със Слави.
    А той ги направи това, което са сега.
    Слави сабира много народ в Пловдив на концертите.
    А Новините ги гледат само изкукали пенсионери.
    Те са ми невероятно скучни.
    А съм на 30, не съм от пенсионерите.
    И не ги гледам.

И не ги гледам.
    Ама ти и личи, какво гледаш.
    Grumpy old madman

И не ги гледам.
    Ама ти и личи, какво гледаш.
    Само изродите и плужеците гледат новини с урунгели и долни нищожества като Гена Трайкова и компания.

Слави толкова се изтърка,че не знам какво друго прави освен да сваля рейтинга на бтв.Първо той е адски противен,второ шоуто е абсолютно безмислено,трето тва шоу колко години е вече,да вземат да го сменят
    Кретенизмът е здраве

Дано буклеци като Ники Кънчев, Николай Бареков, Ани Цолова, Венелин Петков и Гена Трайкова да ги изгонят тотално от телевизиите и да ги натирят да доят крави и да не чуем повече за тях. Те са нищо, не стават за звезди. мина им времето на такива псевдо звезди.

Защото държат водещи като Ана Цолова, Венелин Петков и Гена Трайкова в ефир, като те са по-подходящи да чистят улиците или да копат картофи на село.
    А към Слави и Ася Статева се отнасят така зле.
    BTV се гаврят със Слави.
    А той ги направи това, което са сега.
    Слави сабира много народ в Пловдив на концертите.
    И не ги гледам.

BTV по принцип в сравнение с Нова са по-зле, понеже са по-нови, но имат повече скандали зад гърба си.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си