хммм и аз имах подобен проблем-движех се с една к*рва и аз...само дето тя нон стоп беше пияна,а само аз я познавах когато е трезва и е много добър човек...но естествено това го знаех само аз и първоначално хората като ни видят заедно тя се прояви и естествено същите изцепки се лепваха и на мен...с течение на времето хората,които се задържаха с нас почваха мн често да ми повтарят:какво правиш с нея вие сте коренно различни...Сега като се размисля може би понеже аз съм въздържана някак и тя беше моята луда половина-понякога някой неща,които правеше бяха неща,които съм искала да направя,но не ми е достигал кураж ей така просто за да стане веселото ,но просто мойте задръжки и възпитанието ми не го позволиха и някак тя ме разтоварваше...нз и аз как точно да го обясня.Иках да я вкарам в правия път,защото виждах всичките и големи резили,когато беше трезва си беше ок и възприемаше,но напиеше ли се ...край няа значение един живот живеем -беше оправданието и.....Накрая обаче не с е изтраиваха нещата и колкото и да ми беше гадно просто спрях да движа с нея,защото не можех да търпя хорското мнение,че съм като нея-ако нещата които ми бяха лепвани съм ги правила нямаше да мрънкам,но това да ме изкарват мега най-долното същество редом с нея просто не издържах,не е чесно спрямо мен и се чудя как съм можела да съм толкова глупава-все пак не мога да спасся света-моето мнение е,че сама не осазнае ли глупостта си няма да послуша никой,ама все пак найстина и кажи опитай все пак..а шо се отнася до това да я биеш оная недей че после 300 мангала бедна ми е фантазията какво могат да ти направят