- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Никога не свършвам
ot 1 godina xodq s priqtelq si i do sega nikoga ne sam svar6vala ... samo simoliram.. pls dai te savet kfo da pravq
Модерирано от Бандитка.Пиши заглавията на темите си на КИРИЛИЦА
... ТаКаВа СъМ нЕ сЪм ИдЕаЛна,ТаКаВа СъМ еМоЦиОнАлНа ,ТаКаВа СъМ нЕ сЕ пРоМеНяМ За дРуГа НиКоГа Не Се ЗаМеНяМ ...
да повярваме,че си достатъчно голяма за да можеш да свършишЕкспериментирайте...пробва те различни пози и намери тази,която ти доставя най-голямо удоволствие
(какъв съвет давам а нямам никакъв опит)
![]()
na 17 sam .. mislq 4e sam dostata4no golqmaПървоначално написано от kindergarden
... ТаКаВа СъМ нЕ сЪм ИдЕаЛна,ТаКаВа СъМ еМоЦиОнАлНа ,ТаКаВа СъМ нЕ сЕ пРоМеНяМ За дРуГа НиКоГа Не Се ЗаМеНяМ ...
0o0o0o ne vqrvai f pravilnata eПървоначално написано от KillSwitchEngage
![]()
По принцип жените стигат по-трудно до оргазъм отколкото мъжете. Почти при никой не се получава от начало. Не се притеснявай, може да мине още доста време докато изпиташ първия си оргазъм. А до тогава изпробвай различни пози, различно темпо и т.н., за да откриеш какво ти даво най-голямо удоволствие. Може и да налучкаш верния отговор.![]()
Човек, ебати подписа дето имаш!Първоначално написано от KillSwitchEngage
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
To strive, to seek, to find, and not to yield...
Аз никога не съм свършвала по време на секс, а само от любовна игра. Пробвала ли си за се самозадоволяваш, или той да ти прави френска?
Ами сега и аз да си призная - никога не съм свършвала по време на секс, но пък свършвам от други неща (най-вече като си помогна сама) , а доста по-голяма от теб и с повече опит в секса.
Но какво да се прави.... :P
ne ne sam probvala no mersi 6te probvam :PПървоначално написано от Ани
Правила си секс, а никога до сега не си се самозадоволявала!?!?Първоначално написано от ne_sam_malka
![]()
![]()
Пфф смятай
![]()
![]()
![]()
![]()
To strive, to seek, to find, and not to yield...
Разгледай тази статия, интересна е -
http://bgtext.hit.bg/drugo/jenskiorgazmpr.htm![]()
BсИчkO Ce BPъЩа...
Смени приятела....Друга причина не виждам!
К'во да направиш- пубертети.Гледа ме като Симеон 3-ти!
йебане...йебане...йебане...йе ане...йебане... докато стане работата![]()
И мойто гадже не свършва , имат ли значение годините ?
qm,piq,eba i biq , DuSHaTa v RaQ , HUq d0 Kraq
i kvo vmesto teb li da svyrshim ?
Ами кажи например по колко време те "боцка" за да преценим например
Спри да симулираш,щото от това няма да му стане по-добре...все пак ти харесва да правиш секс с него,нали?-Тогава покажи че ти е харесало,без да симулираш..После-или той не се справя добре или ти не знаеш какво ти харесва все още.В такъв случай-експериментирай![]()
Sitting on top of the world
Watching the stars
Go by...