- Форум
- По малко от всичко
- Информационни технологии
- Компютъра ми откачи
Хора компа ми откачи изведнъж запецна и промени шрифта си на толкова миниатюрен,че едвам виждам.Какво да правя?
http://prikachi.com/files/198378Q.jpg
"Начукай ми го! Изнасили ме! Дискриминирай ме! Корумпирай ме! Манипулирай ме!
Завиждай ми! Ограби ме! Мрази ме! Предай ме! Убий ме!
Е, почувства ли се вече истински човек?"
Дензъл Ребеловски
Otivash v Tools na menuto, posle Internet Options mai.. (ne znam kak se vodi na mozillata) i cukash na Font.. Tursish go tam vuv vs menuta, dokat go namerish i si izbirash goleminata i shrifta. A za kompa cukash desen buton na Desktopa -> Properties -> Appearance -> Advanced i tam she vidish prozorchetata i kolko e golqm shrifta, cukash na shrifta, koito ne te kefi i si izbirash kak da e..
* Aa.. mogesh i po - lesno.. da vurnesh kompa nazad 1 den naprimer ili do tam, predi da ti stane belqta. Cukash na Start menuto -> All Programs -> Accessories -> System Tools -> System Restore i she ti izleze prozorec kat kliknesh na next she ti se pokage kalendar s dati i ti si izbirash na koq da se vurne kompa i taka.. Dano si me razbrala, che mn neskoposano obqsnqvam....
"Вероятността нещо да се случи е обратно пропорционална на неговата желателност." (Закон на Гумперсън)
"Подходящият случай се явява в най-неподходящия момент." - (праволо на Дюшарм)
Ами компа ми е на бг какво да правя,след като вляза тук![]()
Дензъл Ребеловски
uuu.. imashe edna tema, v koqt e obqsneno kude da otidesh v menuto na bg.. ei sq she q potursa.. mom
.. Tq bila malko po - nadoluEto q: http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=175848 Sledvash tva, koet e napisala za menuto i davash datata, koqt iskash, uspeh
"Вероятността нещо да се случи е обратно пропорционална на неговата желателност." (Закон на Гумперсън)
"Подходящият случай се явява в най-неподходящия момент." - (праволо на Дюшарм)
Еее,мерси много![]()
Дензъл Ребеловски
И това не го вижаш?!Първоначално написано от lonely in my live
![]()
Виждам го,но е много дребно.То така на картинка,неможеш да добиеш ясна представа за какво говоря.Както и да е приключих с тази тема.
Дензъл Ребеловски
Ctrl (+) (-) taka be6e mislq 4e
Ctrl - (скрол) (на мишката)Първоначално написано от xaxa
![]()