- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Оргазъм ;)
Здравейте , въпроса ми е към момичетата. Колко време след като започнахте да водите полов живот усетихте първия си оргазъм? Знам , че при всеки е различно и много зависи от партньора, с който си, от неговия опит и т.н. Питам, тъй като от скоро спя с приятеля ми, но досега не мисля, че все още съм усетила оргазъм, въпреки че той има опит, не съм първото му момиче както се казва,съобразява с желанията ми.
Every night I will be in you dreams, cause only there I will be yours...
На 5-6-я път беше.![]()
aaa nevazmojno ne6to e da poly4a orgazamtrqbvat mi nqkolko 4asa a...koi 6te izdarji tolkoz
![]()
![]()
![]()
Никога не съм свършвала по време на секс, но чрез други методи ДА!![]()
Poveche ot polovin godina mi beshe nujno, za da svyrsha, pri redovno pravene na sex.
Сериозно ли?Първоначално написано от Nadelina
![]()
Syvsem seriozno. Stranno li e mnogo?Първоначално написано от ~LaDy_Dy~
колко викаш ?Първоначално написано от remember_me
![]()
![]()
След около една година. На пръсти се броят пътите в които свършвам без да си помагам. Наскоро открихме нова тактика и вече мога да свърша без моя помощ хаха![]()
![]()
Smile!?
А тактиката ще я споделиш ли, че ми стана интересно.(ако искаш и на ЛС)!Първоначално написано от ra4ence
Приятелят е човекът,с когото можеш да споделиш радостта от тъгата!!!
Не ми се заниамва с ЛС,не ми е проблем и тук да ти кажа
Легнала съм по корем и съвсем леко съм си надигнала дупенцето,той е отгоре. Краката са ми един до друг,така че той да ме е обкрачил. Това е единия начин по който свършвам- търкането на члена му е много по-осезаемо и съответно възбудата ми по-голяма. /неговата също/.
Другия начин, е с лизане. Но не стандартното. Той си лежи,а аз съм на колене над главата му и така ме лиже. За 5-6 мин и съм готоваама внимавай,че така съм си удряла главата в шкавчето над леглото,че...
![]()
Smile!?
повече от година
Мерси много,щом ми се отдаде възможност ще пробвам!Първоначално написано от ra4ence
![]()
Приятелят е човекът,с когото можеш да споделиш радостта от тъгата!!!
I az iskam da probvam ,za6toto mi e unikalno trudno da sv1r6aПървоначално написано от ra4ence
![]()
Познато. Досега може би съм свършвала без моя помощ 2-3 пъти най-много. /като изключим сегашния ми приятел/
Smile!?
Moita priqtelka mi trusna , no ne be6e naskoro ami o6te v na4aloto - 4e polu4ava orgazum vseki pit kogato se opravq sama , a puk az ne sum mojel da q dokaram do orgazum
qm,piq,eba i biq , DuSHaTa v RaQ , HUq d0 Kraq
ауу тая поза е супер възбуждаща.. но така и не мога да свърша... от около 5 месеца првиме секс с гаджето и към авторката - само от орална любов съм свършвала до сегаПървоначално написано от Alex_f
и аз съм такаПървоначално написано от BaTe_Martoo
(като твойта приятелка)
![]()
![]()
и чесно нито атмосфера нито подобни глупости помагат така че... ако си късметлийка ще почнеш да свършваш.. ако не... намери си гадже дето да те лиже
az li4no polu4ih 4ak sled 3 put...to dokato se svikne...![]()
Sko4i za da proveri6 ima6 li krile...
az o6te sam na4inae6ta i ne sma polu4ila![]()
![]()
![]()