Искам да попитам колко време амфетамина стой в кръвта.. и ако се направи обикновен кръвен тест дали ще покажи че е употребявано или трябва да е специално тест за наркотици...
от кръвен тест не може да се разбере.а незнам колко време стои. не съм сиг но мисля че е около 4 месеца
6 месеца!
а сигурни ли сте, че само от кръвен тест можи да се разбере..
мисля че от обикновен кръвен тест не може да се разбере, но съм сигурна 98%
амфетамина остава в урината около 3 месеца(80% съм сиг...), а в кръвта 6-9 месеца...Ако ти праят кръвен тест за наркотици и си зимал скоро гориш, но ако теста е за друго няма да се разбере.
kanabisyt ostava v yrinata 1-2 sedmici sledovatelno amfetaminut okolo 2-3 meseca![]()
![]()
ALL KnOw Is Pain, ALL FeeL Is RaIn {!]
до като си жив друсаняк![]()
Не повече от месец...
Нз дали се вижда от обикновен кръвен тест,ама в кръвта си остава до 6 месеца (гадноооо)![]()
Take The best,Fuck the Rest
Незнам ама май беше до 3 седмици могат да те хванат в смисъл 3 седмици след като си шмъркал
Много ме мързеше и все още ме мързи и едва-едва написах това отгоре.
My Face
от амфети моеш да се из4истиш напълно 6-7 месеца за тревата мно малко време![]()
мисля че от обикновен кръвен тест не ама не съм сиг знам че от тревата излиза някфа формула маи а за амфетите 6 месеца и ти си изчиства кръвта и така
зависи от теста!Първоначално написано от nofear333
има скъпи специализирани китове, които могат да "хванат" амфетаминови следи и след години