- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- мразя живота
Здравейте, просто искам да си излея душата, дано да ми стане по леко. МРАЗЯ ЖИВОТА!!!![]()
Харесвам едно момиче от моя клас. Тя е най-прекрасното нещо, което някога съм виждал. Влюбих се в нея веднага щом я видях на 15 септември 2006 година. Казах и че я харесвам чак към края на 2007 година и то защото тя повдигна въпроса дали си падам по-нея. Опитвам се да бъда мил... подарявал съм и 2-3 пъти разни работи... Попринцип е несподелено, но въпреки това аз найстина много я обичам
С нея сме добри фр... говорим си, пишем си по скипе... Проблема е следния. Писал съм и СМС-и попринцип вечер да и пожелая лека нощ... Едно момче и беше зело телефона и е прочело смсите... Демек целия клас знае... а иначе знаеха само 2 момичета... Знае дори и класната
Доста се ебават с мен, особено оня дето прочете смсите... На мен не ми пука... да се ебават с мен колкото си искат, но не искам да се ебават с крисито
Тя не е виновна, че я харесвам... Не знам дали съм я дразнел с това, че я харесвам... не съм от елита... а тя е страхотна... Можете ли да ми дадете съвет какво да направя? Моля някой да ми помогне...
![]()
Straha da ne izgubish nai vajniq chovek v jivota si te razqjda malko po malko, osobeno ako straha e poroden ot sobstvenite ti greshki ;(
Има само едно нещо което моце да направиш и то е да чакаш някои ден тя да проумее че си луд по нея и, че тя е всичко за тебе .
Чак тогава ще има спасение за душата и сърцето ти.Докато доиде този момен ти остава само болката....
Ами пич, явно тя не те харесва след толкова много жестове и време тя да не ти е обърнала внимание сам стигаш до извода, че не си от "елита" на възможностите, а пък и ако действително тя е "страхотно" момиче, то ти би трябвало сам да си прецениш възможностите до къде това твое увлечение трябва да си има граници. Чак есемеси за лека нощ да и пращаш вече е наистина прекалено и с право те ебават. От друга страна всичко това е една добра репетиция за по нататък, когато порастнете и тя не е толкова смотана, че да те разиграва.
Ами не че съм привърженик на идеята за побоища ама идеята на KSW май е най добра...днешните олигофци от друго не разбират...пък ти си я зарибявай и да не ти пука...
Първоначално написано от Freeminded
Syglasen sym sys vsichko, koeto napisa, no samo ne q narichai smotana !!!Za men pishi kvoto si iskash, no samo ne obijdai neq ako moje.
Straha da ne izgubish nai vajniq chovek v jivota si te razqjda malko po malko, osobeno ako straha e poroden ot sobstvenite ti greshki ;(
ти не и ли беше подарил роза.... и кат6о сте били на една пейка и тя ти казала че е много хубава... както и да е, това не е от значение. важното е че си луд по нея, а това до известна степен не е много добре. като за начало нахрани всички които се ебават с теб (и нея). не може да им се оставяш така, трябва да ги поставиш на мястото им. после се опитай да разбереш какви момчета харесва тя и можеш да се опиташ да заприличаш малко на такъв (което не е хубаво защото няма да си себе си, но все пак... ) но аз мисля че ще е най - добре да се опташ да я забравиш. зависи от теб. ако се огледаш малко ще видиш че има още страшно много момичета, и не е тя единствената. спри да си втълпяваш че я обичаш и т.н. нооо.... зависи изцяло от тебе
da az i bqh podaril roza... Ne si vtylpqvam che q obicham, zashtoto e taka... Ne iskam da q zabravq... pyk i ne moga... i znam che ne e edinstvenoto momiche... prosto ne znam zashto adski mnogo q haresvam... Ne znam zaradi kakvo... Prosto... ima strahoten harakter... mnogo e mila, dobrodushan... mnogo e sladka... abe po strahotno momiche ot neq ne sym vijdal...Първоначално написано от cvetelinaaa
![]()
Виж сега, няма нужда да се правиш на обиден от нейно име. Но нека почнем с най-изпъкващите доказателства защо ми се струва, че това момиче е смотла. А ти просто чети и не се нахврърляй.Първоначално написано от maharbal
Каза че си и подарил цветя (в тази или другата ти тема), при което тя нито е приемала, нито е предавала, само сте си седели на някаква пейка, а най-вероянто сте и мълчали, понеже не си разбрал дори дали и харесват. Поне да ти беше казала "аууу страхотни са". Та първо на първо, пич, явно тя или се е сдухала от жеста ти, или е останала безразлична към него. И в двата случая признака сочи към това, че не е дораснала за подобен тип жестове или неразбира намеците ти, което единствено сочи, че или е смотла, или не те харесва. А наричайки я смотла не се обръщам персонално към нея, а към онази група момичета, които не знаят какво искат. А ти явно се занимаваш с такава. За това ти казах, почай още известно време, може и да се пооправи момичето. Късмет!
Чета вс теми който си пускал за това момиче и мисля,че тя не те заслужава.
Замисли се малко,ти отдавна я харесваш,правиш и мили жестове,а тя нищо.
По-добре се отдръпни,колко и да е гадно,но не е невъзможно.
Ако тя иска да има нещо общо с теб ще те потърси.
А до това,че се ебават с теб и нея,просто им тегли една дълга и това е.
;]
Абсолютно детско поведение....
След като толкова години любовта ти е несподелена защо продължаваш да мечтаеш....Това момиче те прави на луд при положение че знае че я обичаш....тегли една майна и това е !
К'во да направиш- пубертети.Гледа ме като Симеон 3-ти!
Ne se obijdam ot neino ime... prosto mi e nepriqtno nqkoi da govori neshto losho za neq... Kogato v daskalo nqkoi kaje neshto losho za neq, obiknoveno sa 2-3 momcheta mi ide da... Prosto ne sym syglasen s prustotiite"...очай още известно време, може и да се пооправи момичето. Късмет!" Tq nqma kakvo da se opravq... Ne si misli che imam neshto protiv teb... Prosto ne poznavash nito mene nito neq.... i ne znaesh kakyv strahoten chovek eПървоначално написано от Freeminded
![]()
.Za men pishi kvoto si iskash, no samo ne obijdai neq ako moje
Тя е пача, пача, пача, пача.
ъъ.... пич защо появолите 3 години не са ти стиганали да се пренасочиш след акто очевидно нямаш шанс?
ne sym prevyrjenik na nasilieto. Pyk i tq ne e. Vednyj ne bqh na kef i edin smotanqk, pak ot klasa estesveno, se ebavashe s men i doakto se usetq beshe na zemqta pod stola si... sled tova razbrah ot edna fr ot klasa che vyprosnoto miche bilo razocharovano ot men... Pyk i kogato se qdosam naistina napravo otkacham. Qdosval sym se istinski 2 pyti i posledniq pyt momcheto svyrshi sys 6 sheva ot lqvata strana na glavata... No si go isprosi... Taka che nqma da biq nikogo...Първоначално написано от KillSwitchEngage
Za kvo sega narochno q obidi kato kazah che mi e nepriqtno... I ne e pycha, a tochno obratnoto - strahotno momiche e. I ne sa tri godini a 637 dena, demek 1g. 8mes. i 28 dena. I ne sym se prenasochil zashtoto naishtina mnogo q obicham... znam che nqmam shan, no ponasqm bolkata! Dosta pyti ochite mi sa se nasylzqvali... Prosto ne moga da spra da q obicham.... tova ne e samo detinsko prevlichane, naistina mnogo q obicham... I molqte ne q obijdai pak, shte sym ti mnogo blagodarenПървоначално написано от w0sh
Що за магаре на мост си?
Унижаваш се до крайна степен....
Дръж се мъжки и ги преживей, вместо да се опитваш да я спечелиш като ставаш жалък.
Дори тя да те съжалява не би тръгнала с тебе.
И да, нарочно я нарекох пача. Сега ще я нарека пуйка, колкото да поддържам имидж.
Като зн,че нямаш шанс защо само се измъчваш и ходиш подир гъза й ?Първоначално написано от maharbal
;]
може би трябва да поговориш с нея и да и разкриеш чувствата си отново..или просто да се откажеш от нея..3 години да ходиш след едно момиче,което явно няма чувства към тебе О.о абе тя да не е последното момиче на света?!..Успех![]()
Пич...ти си мазохист камикадзе....истинска бомба със закъснител...трупай трупай в себе си всичко това и в един момент всичко което задържа гнева ти и омразата ще изчезне и тогава си ебало майката...а това което го задържа за сега е любовта ти към нея ама тя ще изчезне щот хората сме устроени така че винаги да нараняваме и разочароваме хората които ни обичат ...не го трупай в себе си...а ако питаш мен тегли и една и на нея или е мн тъпа и не се сеща че щем имаш чувства към нея тряя да ти кажа да или не или няма чувства наистина към теб и е тъпа не иска да те разкара...
ami da poslednoto e. druga kato neq nqma.Първоначално написано от nevit{}
Ъхъ. Има нещо такова. Прав е господи Хаус.Първоначално написано от GregoryHouse
abe sigurno dori i lampichkata za masloto ne i miga za menПървоначално написано от KillSwitchEngage
I ne i sluguvam, a prosto q obicham. moga da spra da go pokazvam, no ne i da spra da q obicham!Sega pone sme priqteli, osven ako sled tova, koeto stana neska vyobshte sme i priqteli... No nqma da se sbiq s nikogo!!! Nasilieto e neshtoto, koeto nai-mnogo mrazq
KSW аз ли съм психопат? Лоши чувства ли надушвам?
Първоначално написано от GregoryHouse
Awe ei ne sym mazohistE da.. poprincip dyrja na bolka, no ne sym mazohist
edna fr syshto mi beshe kazala che sym mazohist
NE SYM
Obmislqm da si vzema boksova krusha, terasata ni e dosta golqma i ima de da q sloja... idealen udushnik za nervite...
![]()
Първоначално написано от maharbal
Ти май си много прост... той няма предвид мазохист в физическия смисъл на думата.
ПО добре си вземи чувал...ще ти трябва повярвай ми![]()